- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
Sağol amin.elifff_____
eşin hata yaptığını düşünmüyor ki farkına varsın ona göre heryer paris,
bana ikizler burcu gibi geldi haritasında da bol bol yay ve terazi varmış gibi yani demem o ki iflah olmaz, o flörtöz bir adam ona göre değil sorumluluk sahibi olmak,evlilik yürütmek, evliliğin ihtiyaçlarını karşılamak hele ki güven vermek hiç ona göre değil..
geçmiş bir zamanda bir konu açmıştında bu sitedeki herkes sana yüklenmişti anlam verememiştim sonra şöyle bi baktım konularına, yani kocanı tanımam etmem senin yazdıklarından yola çıkarak yazıyorum bunları..
arkadaşım kendini hırpalamayı bırak hırpalatmayıda,bak ne güzel annen de boşan yanındayım diyormuş
sırtını dayayacağın bir ailen de var azıcık güçlü ol kaldır omuzlarnı
ya çok sinir oldum ne demek annesine telefon vermek annesinin sana saydığı lafları söyletmek kaç yaşında bu adamın beyni?
bence kk olarak bu adamdan boşuna adamlık bekliyoruz boşuna misyon yüklüyoruz
sende bi beklentide olma bak yorumlarında hala ''boşanmak niyetindeyse bilmiyorum'' filan gbi laflar ediyorsun, yapma.
onu bekleme kendin aç davanı ama önce bi yardım al en profesyonelinden
eğer barışmak için bir adım atarsa da ikiniz bi profesyonelden yardım alın böyle ilişki olmaz,evlilik yaşadığınız gibi birşey değil
ayrıca o bahsettiğin kuzen eşi ne çeşit bir insan o kuzen nasıl bi akla sahip algılayamadım,sen mi abartıyorsun yoksa diye düşünüyorum saatlerce ne konuşulabilir diyorum bu kadının kocası yok mu diyorum anlam veremiyorum..
yani Elif, Allah yardımcın olsun,sana sabırlar versin ama önce kendini bi sev sen kendine sahip çıkmazsan,sen kendini sevmez,saygı duymaz ezdirirsen herkesin sana karşı tutumu bu olur.
Yorumunu gözümden yaşlar akarak okudum
Allah kahretsin onu
Ben kimseye beddua etmem korkarım haksızsam bana döner diye ama o kadar eminim ki haklı olduğumdan