bosaniyoruz oysaki basaricaktik

chouchourouge

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
13
0
6
35
Fransa
Ne umutlarla bir evlilik kuruluyo ne umitlerle ne hayallerle dugun dernekler yapilio ...

Galiba bu sefer sona geldik henuz 10 aylik evliyken biz birbirimizi bitirdik. Hep degisicek hayaliyle hep sabirla gecirdim 10 ayimi ama ne demisler 7sinde neyse 70inde de o. Kavgavalar gurultuler hic bitmedi aslinda zamanla sevgimiz saygiyimzda birbirimize tahamulumuzde azaldi. Aslinda ben kendimden cok verdim yasadiklarimi uzun uzun anlatmiycayim bu ikinci kez baba evine donusum gecen sefer herseyi yeniden baslicaz sana soz veriyorum diyerek kandirdi beni. Ne ugras vardi ne savas bu evlilik icin. Onun icin varsa yoksa arkadaslari ailesi isi bzn hep son siradaydim. Zaten kararini almis zoruna gitmis evi terk etmem bosanicakmisiz ole dedi ...

Evliligin ilk iki senesi en zor zamanlardir derler. Iki kisinin de evlilige alismasi, bir hayati paylasmasi zaman aliyor. Senin esinde evlilige alisamamis gibi duruyor, hala arkadaslarini senden once gordugune gore. Bir sansiniz daha varsa umarim bunu en iyi sekilde kullanir bu defa birbirinizi hic uzmezsiniz. Ama bitmesi gerekiyorsa da umarim hakkinizda en hayirlisi olur.

Son düzenleme:

Daha 10 aylık evlisiniz ve 2. Kez babaevine dönüyorsunuz..Yanlis anlamayın esinizle anlasamayabilirsiniz...Lakin bosanmayi dusunmuyordunuz ise neden evi terk ediyorsunuz? Bu onu istemediginiz anlamındadır. . Esinizin bosanmak istemesi normal

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH
evlenmeden öncede sorunlar var mıydı ?

10 Aylık bir evlilikte yaşananlara bak
Eşiniz siz gidince gururuna yedirememiş ve yalan söylemiş sizi eve getirmek için sanırım...
Evliliğin ilk 1 yılı kabus gibi geçer çünkü alışma devresidir , hassas olunca insan her şey batar göze ve kavga çıkar ama boşanmak bunun için çok önemli bir karar ve eşiniz bunu böyle söylediyse eğer ya blöf yaptı yada evlilikte umduğunu bulamadı:26: İlişkiler fedakarlık ve anlayış ister tabi bunun yanında sevgi ister.. Sevgi olmayınca bu kadar kolay dağılır yuvalar.. 10 aylık bir evlilikte bana göre en ufak zorluk ve tartışmada baba evine giderek eşinizin size olan güvenini de kaybetmişsiniz....

bence kadın %100 boşanmayacaksa evi terk etmeyecek illaki gidecekse biri erkek gidip gelcek kadın gittiyse dönmemeli bence tabi bu benim fikrim keşke evi terk etmeseydıniz

henüz çok yeni evlisiniz, yeni evliliklerde bazı problemler çıkabiliyor sonuçta iki farklı kişi aynı evi paylaşıyor ister istemez keyif kaçırıcı şeyler olacaktır;
fakat bu kısa sürede sizin 2. kez baba evine gitmeniz hiç hoş olmamış maalesef;
evliliği sürdürmek istiyorsanız evinizde kalıp eşinizle konuşarak birşeyleri halletmeniz gerekirdi..
hoş boşanmayıda istemiyorsunuz anladığım kadarıyla..
umarım büyükler araya girer birleşirsiniz ve mutlu olursunuz...

Seni cok iyi anliyorum biliyormusun.. ilk aylar ne zor evlilikde, birden yabanci oluyor yillardan beri tanidigin sevdigin kisi. nereye ait oldugunu sorusturmaya basliyorsun. kavgalar bitmiyor, hep uzadikca uzuyor herkes. genelikle biz kadinlar altan almaya calisiyoruz, gönlü olsun diye herseyi yapiyoruz. evde yardim bile istemeye cekiniyoruz, korkuyoruz cünkü yine bagri cagirdi cikicak, kolu komsu bizi dinleyecek.. bizimde sabrimiz biyere kadar..

bu yüzden bazen tek cagre gitmek oluyor.. ama neden böyle oluyorki?

bizde dün yine tartisdik. tekme tokak birbirimize giriyoruz, ben konusmaya denerken o agresif oldugundan herseyi sayiyor bana. sonra dayanamadim gidiyorum bitti bu is dedim. durdu beni, kendisini gidicekmis diye.. ne o gitti, nede ben gittim. baristik..

ama ne icin bu kavgalar, bagirmalar? ikimizede zarar degilmi bu?

cicim micim aylari falan mis? hepsi palarva.. biz isteyerekmi tartisiyoruz sanki?

Yine sakin bi düsün, gercekten bosanmak istiyormu? yoksa blöf mü ediyor? benimkisi hep blöf ediyor cünkü..
Hemen esyalarini topluyup gitme.. ama eger sende bitmesini istiyorsan, dayanamiyorsun, o zaman yine sen bilirsin...

ama gidiceksen bu son gidisin olsun? aliskanlik halisine gitmeside sacma olur..

allah yardimcin olsun canim

Sagolun hepinize.

Biz ilk 8 ay birlikte olmadik istemiorum yorgunum gibi bahanelerle ve sonradanda acik acik soyledi seni gorunce kotu oluyorum diye birlikte olmadik diye bu sitemlerri bu uzaklasmalari kavgalar diordum ramazanda bana git seni bu evde istemiorum dedi dayanamadim agrima gitti ailemi arayip anlattim gelip aldirlar. 15gun sonra mesaj atti ozurler dilio seytana uydum dio hatalarimi telafi edip yeni bir hayata baslicaz diordu inandim geldi aldi beni.

Peki ne degisti o gunden sonra sadece kavga etmiorduk ve birlikte olmustuk ne bir tatli soz, ne biyerlere goturmek, eve erkende gelmezdi bunlar degismedi aksamlari tek basima yemek yiyordum tek basima geciriordum gunumu ailemi bile dogru durust tanimaz cunki hic gitmez. Tabi en son bayramda koptu dananin kuyrugu gitmek istemedi dayanamayip babami cagirdim yine.

Gidersen donme demis ama duymadim ole birseyi. Abisi ablasi falan geldiler (anne babasi yok) biz yine bagrislar icerisinde bitti diip duruordu cikarkende dusunelim dedi. Ve ertesi gunu bittigini ve evlilikten ikimizde igrendigimizi islemleri baslatacagini soyledi. Dun abisiyle konustum dur biraz sinirler yatissin bakalim dedi

Son düzenleme:

inş anlasırsınız tüm sorunlarınız hallolur. anlasılan eşinizin siniri anlık hemen bi anda düşünmeden her lafı söyleyip sonradan pişman olan birisi.. böyle olan insanların dediği her lafa takıp üzülmeyin çünkü düşünmeden söylüyor.. sakin oldugu bi zamanda güzelce bagırmadan ses tonunuzu yükseltmeden konusup anlasabilirsiniz.. o sinirden diyor nede olsa aldırış etmeyin derim ben

canım biribirinizi çabuk tüketmişsiniz yani tahammul sevgi saygı sıfıra inmiş bide boşanma mevzusu çiftlerin aklından geçiyorsa o işte dönülmez son oluyor boşanmak ben de baba evine döndüm ilk 2 ayda sonra eşim tarafından ikna edildim hataların üzerine set çektirk ne mi oldu düzelmedi herşey yine kavgalar yine tatsızlık soğuduk sevgimiz bitti sadece 1,5 yıl sürdü uzatmayla ve mutlu son oldu boşanmakkk ve de boşandım mutluyum

Aileme savundugu seyler : surekli kavga nedenleri buluuormusum hep babami cagircam gidiorum diyormusum sadece bayram haftasi biktirdin beni gidicem artik babami cagirip dedim. Bunu hergun soyluormusum gibi anlatio. Evde ne olup bitiyosa herkese anlatiomusum. Evde yasananlar disari anlatilmaz cahil dilim sadece ilk 8ay artik neyi nasil yapmacigimi sasirmistim evde yuzume bakmayan kari koca bile olamamistik ablasna yengesinden yardim istiordum tek basima mudahalem kalmamisti.

Tek dedigi bana zaman ver bana zaman ver herkese karsi dort dortluk bana gelince zamana ihtiyacim var oluyor. gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler

Eskiden evlilikler daha sağlam temellerde olurdu, her kavgada yüzük çıkmaz, anneme gidiyorum denmezdi ya da erkek karısını hiç olmadık sebepten dolayı evden kovamazdı, namusuydu... Ama şimdi insanlar çok çabuk düşürüyor gardlarını ve en kolayını seçiyorlar. Mücadele yok...

Rahmetli annemin bir sözü vardı geri döneceğin evden asla çıkma, iyice düşünmeden yüzüğü parmağından çıkartma diye, şimdi şimdi iyice anlıyorum ne demek istediğini.

Erkek/Kadın fark etmiyor, saygı, sevgi, birliktelikler çabuk tüketiliyor, eldeki birey nasıl olsa evlendik her şeyime katlanır, her dediğimi yapar mantığı ile saygıyı yerle bir ediyor... Sonra da pişmanlıklar başlıyor.

Sizin evliliğinizde tükenmiş ne yazık ki, iki taraf da kusurlu sadece beyfendi de değil suç. Saygı denen şey siz de kalmamış, sevgi desen tam bir soru işareti? Alışkanlıklarınız var belli ki.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Evet cok dogru bastan beri yazdiklariniz. Bende cok ileri gittigimin farkindayim ilk 8 ay cok sustum cok sabrettim ama bu seferde dedimki yook artik sus pus kalmicam ama ayarimi tutturamadigiin farkindayim. Bakalim artik kac defa bosancaz dedik ve baristik ama hic bu kadar yumusak dille soylememisti bittigini biirmek istemiordumki

evlilikte güven tam olarak saglanmazsa o evlilik oturmaz arkadasim
iki kere baba evine gitmissin
o adamin sana guvenmesi cok zor artik
naz yapacaksan eger adami iyice kendine cektigin zaman yapacaksin
o zaman naz kaprsi cekiliyor
daha 10 aylikken daha kimse birbirine alismadan guven saglanmadan baba evine gidersen
iste isler bu duruma gelir
bundan sonra ne yaparsin bilmiyorum Allah yardimcin olsun

Bence bir kadın baba evine gidiyorsa eğer, gerçekten çıkmaza girdiği içindir.
Kimse durduk yere böyle birşey yapmaz.
Biz kadınlar duygularımıza göre hareket eden varlıklar olduğumuz için,
O bir kaçış noktası yaşayan bilir.
O huzursuzluğu o kendini anlatamama hali insanı bitirir iyi bilirim.
Sadece ve sadece o ortamdan uzaklaşmak istemektir asıl niyet.
Bir anlamada duygusal yorgunluk.
Eşiniz maşallah herkeze karşı kendini güzel aklayan birisiymiş zaten.
Savunmasını güzel yapmış.
Tavsiyem bu oyuna gelmeyin.
Kendini o nasıl ifade ediyorsa siz de edin.
Kendinizi suçlu hissetmeyin sakın.
Zaten geçinmeye gönlü olan sizi her türlü ikna eder.
Eğer amaç sizi sindirmekse, olmayıversin öyle evlilik.

inş.herşey düzelir
kimseyi karıştırmadan eşinle başbaşa konuşun
kararınızı yalnızken verin
babanın vs kişilerin yanında degil

bu adamın başka bir sorunu var bence...evlilikten iğrenmek,eşine 8 ay yaklaşmamak...açıkcası bana normal gelmedi...üstesinden gelirsiniz inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…