Bir yıl bir aylık evliyiz çok sorunlar yaşadık evliliğimizde saygı kalmadı aileler araya girdi tartıştılar galiba yanik düştük bugün avukata gittik eşimin isteği ile vekalet verdik boşanma davası açtık avukatın yanından çıktığımızda ikimizde ağlıyoduk artık gerçekten bitiyo doğru mu yapıyoruz yardımcı olun lütfen yaşdığımız sorunlar küçük şeyler değil tartıştığımızda hakarete dönüştü artık eşim beni seviyo biliyorum ama ben seviyorum ama ailem burdan gidicek ve yanlız kalıcam bu şehirde buna hazır değilim eşim çok agresif sinirli bu ona güvenmememi sağlıyo sinirlendiği zaman gözü bişey görmüyo ailem gidince kendimi yanlız hissedicem bu şehirde ayrıca ailemde biraz olsun tanıdı ailemde güvenmiyo ona artık ailesiylede aramızda problem oluştu. eşim en son ağlıyodu ama bugün bitmese bigün biticek yapamıcaksın sen burda yanlız dedi kendisi burdaki işini bırakıp benimle gelmeyi göze alamıyor ve ayrılıyoruz.B u akşamdan itibaren kendi evimde kalamıyorum eşim son kez bu akşam eve gel konuşalım dedi ve söylerken gözünden yaşlar akıyodu DORU MU YAPIYORUZ YARDIMCI OLUn.