Boşanıyoruz..

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Meraba hanımlar .
Konularımı bilen biliyor eşimle olan sorunlarımı ve en son evden kafamı dinlicem düşüncesiyle gittiğini . Haftası doldu neredeyse zaten . Bugün yüzyüze konuşabildik . Bir iki gündür beni bir kaç sefer aradı kızgın ve kırgın olduğum için açmadım çünkü kötü şeyler söyleyebilirdim ve çocuğumuza rağmen hiç yüz yüze gelmezdik o zaman .

Ben ayrılmak istiyorum dedi .
Bende nasıl istiyorsan öyle olsun dedim sadece . Ne eveledim ne geveledim lafı .
Hala bana birşey söylemeyecek misin diye mesaj atıyor .
Bende sen söylenecek son sözü söyledin bendd onayladım artık söylecek söz falan yok , yolun açık olsun dedim .
Yani ben kafamda düşünürken hala o zaten kararını vermiş .
Biz kızımla ona bit aile olamamışız onu anladım bu süreçte bu sözlerden sonra.
Beni de deniyor onunda farkındayım , ama bunun denemesi şakası olmaz .
Bilmiyorum artık ondan bir beklentım yok acıkcası.
Canım acıyor ama aglayamıyorum.
Su bı ıkı hafta o kadar cok gözyaşı döküp içime attım ki bir damla yaş düşmüyor onun için gözümden .
Çocuk ve ben biraz kendimize gelene kadar burada oturacagımı soyledım .
İyi düşündün mü diyor hala .

Bana ve kızına cok duskun bırıydı.
Oyle capkınlık ve kotu alıskanlıkları olan bırıde degıl.
Ama öyle ki kalkıp cocugunun nefesını kontrol eden adam gunlerdır onu gormeye bıle gelmedı merak edıp
Cok sevdıgı aılesıyle mutluluklar dıleyıp cıkartıyorum hayatımdan kendısını

Umarım herşey gönlünce olur.. Hissizleşip artık gözünden yaş bile gelememesi ne demek iyi bilirim.. Yolun kaderin hep açık, uğurlu olsun..

Ne desem bilemedim dediğiniz gibi deniyor sizi ve muhtemelen de çok büyük pişman olacak. Eve gelmeme sebebi sizden çekindiği ve olaylar taze olduğu için yoksa kızını merak etmediğini düşünmüyorum. Ya bilemedim ama İNSALLAH düzelir ayrılmaması gereken sadece kafa dinlemeye ihtiyacı olan bi cift olarak geldiniz gozume. Ayrıca yazdığınız durumunuz da çok hoş.

Ne desem bilemedim dediğiniz gibi deniyor sizi ve muhtemelen de çok büyük pişman olacak. Eve gelmeme sebebi sizden çekindiği ve olaylar taze olduğu için yoksa kızını merak etmediğini düşünmüyorum. Ya bilemedim ama İNSALLAH düzelir ayrılmaması gereken sadece kafa dinlemeye ihtiyacı olan bi cift olarak geldiniz gozume. Ayrıca yazdığınız durumunuz da çok hoş.
Bilmiyorum o kadar yıprandım kı şu son zamanlarda ne onun cocukluklarını ne de dusuncelerınj cekecek ruh halınde degılım
Tesekkur ederım begrnmene sevındım

Sorunlarınızı bilmiyorum ama çözülemeyecek konular değilse şayet, karşılıklı inat ne kazandıracak? Ortada kalan bir çocuk ve onun geleceği için çaba göstermek gerek. Eşin sana bırakmış seni yokluyor gibi.

Ailesine düşkün kocayı boşayabilen güçlü, cesur kadın.
Çoğu kadın bu kararı veremiyor, sizin kadar cesur ve güçlü olamıyor. Mutsuz bir evliliği olup da yalnızlıktan korkan tüm kadınlara örnek olması dileğiyle, umarım ikinci baharınızda bol mutlu olur, hala ne istediğini bilemeyen ama bu çirkin konunun lafını edebilecek kadar ileri gidebilen bu çirkin hödükten kurtulursunuz.

Sorunlarınızı bilmiyorum ama çözülemeyecek konular değilse şayet, karşılıklı inat ne kazandıracak? Ortada kalan bir çocuk ve onun geleceği için çaba göstermek gerek. Eşin sana bırakmış seni yokluyor gibi.
Hatalı olan ve konuyu 3 . şahıslar ıcın uzatıp kafamı dınlıcem gıbı bahanelerle gıden kendısıydı.
Günlerdır ben neler yasıyorum
Hala bunun üzerıne ınat ve blöf yapıyor

Ailesine düşkün kocayı boşayabilen güçlü, cesur kadın.
Çoğu kadın bu kararı veremiyor, sizin kadar cesur ve güçlü olamıyor. Mutsuz bir evliliği olup da yalnızlıktan korkan tüm kadınlara örnek olması dileğiyle, umarım ikinci baharınızda bol mutlu olur, hala ne istediğini bilemeyen ama bu çirkin konunun lafını edebilecek kadar ileri gidebilen bu çirkin hödükten kurtulursunuz.
İlgisi alakası yetmiyor
Zaman zaman öküzlrşen , bağıran , çocuk gıbı azarlayan , istedıgı olmayınca deliren ve araya mesafrler koyan kocaylada ben yasayamıyorum .
Bana yıllar önce bu eve 3 . sahısları sokup aramızı acarsan buna sebep olursan senden ayrılırım demıstı .
Dedıgını ben yapıyorum sımdı .
Ben zaten yalnızmısım
En fazla maddı zorluk ve cocugumda sıkıntı cekerım.

Abella kocan senden boşanmayacak. Bak gör.
Ben blöf yaptıgını hala ne dusunuyorsun gıbı mesajlar atmasından anladım zaten
Ama ben kararlıyım , cocuk oyuncagı yaptı
Sakız gıbı uzattıda uzattı
Onu gectım sutum kesıldı nerdeyse bunjn salaklıkları yuzune

Ben blöf yaptıgını hala ne dusunuyorsun gıbı mesajlar atmasından anladım zaten
Ama ben kararlıyım , cocuk oyuncagı yaptı
Sakız gıbı uzattıda uzattı
Onu gectım sutum kesıldı nerdeyse bunjn salaklıkları yuzune
Abella sen güçlü bir kadınsın. Eninde sonunda senin istediğin olacak. Emin ol.

Abella sen güçlü bir kadınsın. Eninde sonunda senin istediğin olacak. Emin ol.
Gercekten o kadar hisdiz hissediyorum ki .
Yalan yok
En son konumda yaşananlara üzülmüştüm .
Ne kadar kırılsamda içim evlılıgımj bıtırmek ıstemıyordu.
Ama sımfo hıcbırsey hıssetmıyorum
Nasıl ıstıyorsa oyle yapsın
Dustu gozumden
Sımdı olmasa bıle yıllar sonra yıne yasayacagım bunları

Gercekten o kadar hisdiz hissediyorum ki .
Yalan yok
En son konumda yaşananlara üzülmüştüm .
Ne kadar kırılsamda içim evlılıgımj bıtırmek ıstemıyordu.
Ama sımfo hıcbırsey hıssetmıyorum
Nasıl ıstıyorsa oyle yapsın
Dustu gozumden
Sımdı olmasa bıle yıllar sonra yıne yasayacagım bunları
Vallahi helal olsun diyorum.

Back
X