Boşanıyoruz..

Cocuk mevzusunu ben bunu yapıcam olarak soylemedım .
Olurda devam edersek ılla kı gelısecek olaylar bunlar .
10 sene sonra sana hala guvenmıyorjm cocugum tek cocuk olarak kalsın demektense bosanmak daha ıyı bır cozum oluyor dedıgınıze gore
E bosanmayi kafaniza koyduysaniz tamam ayrilalim deyin o zaman ama bu adam hirslanip velayet istediginde ne sunacaksiniz
Bizim size anlatmaya calistigimiz bosansanizda bosanmasanizda her halukarda kendinize yonelmeniz kendinizi gecindirmeniz gelistirmeniz gerektigi
kimse yasanabilcekler olabilecekler varsayimiyla kocasini bosamiyor ama hersey insana mahsus diye gelecegini dusunuyor elinden geleni yapmaya calisiyor
Deli asik kocalar harika babalar 10 yil sonra ben baskasina asik oldum ayrilalim diye cikabiliyor kadinlarin karsisina cocuklarina bakmayabiliyorlar
Hayat siz planlar yaparken basiniza gelenlerden ibaret herkes ayni akli veriyor sakin ol ayri dur yatis kendini gelistir
gidisata gore kararini ver

E bosanmayi kafaniza koyduysaniz tamam ayrilalim deyin o zaman ama bu adam hirslanip velayet istediginde ne sunacaksiniz
Bizim size anlatmaya calistigimiz bosansanizda bosanmasanizda her halukarda kendinize yonelmeniz kendinizi gecindirmeniz gelistirmeniz gerektigi
kimse yasanabilcekler olabilecekler varsayimiyla kocasini bosamiyor ama hersey insana mahsus diye gelecegini dusunuyor elinden geleni yapmaya calisiyor
Deli asik kocalar harika babalar 10 yil sonra ben baskasina asik oldum ayrilalim diye cikabiliyor kadinlarin karsisina cocuklarina bakmayabiliyorlar
Hayat siz planlar yaparken basiniza gelenlerden ibaret herkes ayni akli veriyor sakin ol ayri dur yatis kendini gelistir
gidisata gore kararini ver
Bende farklı bırsey soylemıyorum .
Kımseye guvenmemekle bırlıkte kocamada guvenmıyorum .
Zira burada bu konunun yerıne kocam bana tokat attı bır daha atmaması ıcın ne yaparım gıbı cumleler kurardım

Ben zaten sırtımı kımseye dayayarak yasamıyorum
Fakat 3, 4 aylık cocuklada arkamda bır kısının elı olmadan gıdıp bır yere basvuramam .
Ben iş yok ya cılardan degılım
Her işide yaparım , egıtımemede devam ederım .
Ama el kadar cocukla bu konumdayken acıpta bır kıtap okuyacak halde bıle ddgılım
Ben zamanla yarısıyorum
Kocamla degıl

İşte bana bunu demıyor .
Konuşalım dedıgınde senı gormek istemıyorum demek yerıne gel konusaşım dedım ve adamın agzından bosanalım lafı cıktı .
İyi dedım nasıl istıyorsan
Benım konusmama olanak vermeyıp bana blörf yapması bana trajikomik geldi çünkü .
Ve biliyorum ki ailesi de şuan dolduruş evresınde
Maalesef evliliklerde cok tipik ve yaygın birşey biliyor musunuz bu yaşadığınız blöf olayı.
Suan sağlıklı dusunemedigi ve doldurusta oldugu için; kendince ego tatmini eşliğinde saçma bir sekilde blöf yapiyor. Ama emin ol; seni istemediginden, gerçekten boşanmak istediğinden vs değil. Bir keresinde boşanmak isteyen adam, konuşalım bile demez. Sanada msj atip cvp beklemez. Kendide ne yaptığını bilmiyor. Bu yüzden işte, sen bari sağlıklı düşünmeye çalış. 3. kisilerin ve eşinin tahriklerine kapılıp; üzüntü-inat- misilleme- bunalım vs durumlarını yaşama. Hatta cevap dahi verme.
Biliyorum zor ama hicbirsey yokmus gibi cocugunla ilgilen hatta gez dolas. Bu süreç fazla uzamaz nasıl olsa, yarın birgün konusmak, eve geri dönmek için kendiliginden gelir. O zaman iste, olup olmayacağına bakarsanız. Ama şuan ikinizde psikolojik olarak iyi değilsiniz. Sizin bir yavrunuz var sabredip, olumlu olumsuz bir karar almak için bu sağlıklı sürecin gelmesini beklemek zorundasınız. O beklemese bile, siz gurur yapmadan bu süreci yönetmeye çalışarak sağlıklı kıvama getirin ve kurtarmaya çalışın. Ben umuyorum ki, evliliğiniz devam edecek hemde daha iyi bir şekilde.

Bir yerde diyorsun ben onsuzda dururum hayat arkadasi iste ,bir yerde siz haksizlga ne yapiyorsunuz bosanma diyen arkadaslari anliyorum ama !var ,bir yerde ayrilsam soylemi olur boylemi bir yerde bosanmayalim ama garanti versin sizin kafaniz karisik ne yazsak uc noktadan alicaksiniz hakkinizda hayirlisi olsun

Maalesef evliliklerde cok tipik ve yaygın birşey biliyor musunuz bu yaşadığınız blöf olayı.
Suan sağlıklı dusunemedigi ve doldurusta oldugu için; kendince ego tatmini eşliğinde saçma bir sekilde blöf yapiyor. Ama emin ol; seni istemediginden, gerçekten boşanmak istediğinden vs değil. Bir keresinde boşanmak isteyen adam, konuşalım bile demez. Sanada msj atip cvp beklemez. Kendide ne yaptığını bilmiyor. Bu yüzden işte, sen bari sağlıklı düşünmeye çalış. 3. kisilerin ve eşinin tahriklerine kapılıp; üzüntü-inat- misilleme- bunalım vs durumlarını yaşama. Hatta cevap dahi verme.
Biliyorum zor ama hicbirsey yokmus gibi cocugunla ilgilen hatta gez dolas. Bu süreç fazla uzamaz nasıl olsa, yarın birgün konusmak, eve geri dönmek için kendiliginden gelir. O zaman iste, olup olmayacağına bakarsanız. Ama şuan ikinizde psikolojik olarak iyi değilsiniz. Sizin bir yavrunuz var sabredip, olumlu olumsuz bir karar almak için bu sağlıklı sürecin gelmesini beklemek zorundasınız. O beklemese bile, siz gurur yapmadan bu süreci yönetmeye çalışarak sağlıklı kıvama getirin ve kurtarmaya çalışın. Ben umuyorum ki, evliliğiniz devam edecek hemde daha iyi bir şekilde.
Dün kızımıda alıp akşamüştü konuştuktan sonra dısarı cıktım arkadaslarımla
Denıze gırdık vs .
Duymuş olmslı ki mesajları yogunlastı ondan sonra ne dusunuyorsun gıbı
Bnde her defasında bıldıgın gıbı olaun , nasıl ıstıyorsan oyle olsun dıyorum
Dedıgınuz gıbı esımıdd tanırım bosanacak olsa dılekceyı verır banada dırek verdım dıye soylerdı

Meraba hanımlar .
Konularımı bilen biliyor eşimle olan sorunlarımı ve en son evden kafamı dinlicem düşüncesiyle gittiğini . Haftası doldu neredeyse zaten . Bugün yüzyüze konuşabildik . Bir iki gündür beni bir kaç sefer aradı kızgın ve kırgın olduğum için açmadım çünkü kötü şeyler söyleyebilirdim ve çocuğumuza rağmen hiç yüz yüze gelmezdik o zaman .

Ben ayrılmak istiyorum dedi .
Bende nasıl istiyorsan öyle olsun dedim sadece . Ne eveledim ne geveledim lafı .
Hala bana birşey söylemeyecek misin diye mesaj atıyor .
Bende sen söylenecek son sözü söyledin bendd onayladım artık söylecek söz falan yok , yolun açık olsun dedim .
Yani ben kafamda düşünürken hala o zaten kararını vermiş .
Biz kızımla ona bit aile olamamışız onu anladım bu süreçte bu sözlerden sonra.
Beni de deniyor onunda farkındayım , ama bunun denemesi şakası olmaz .
Bilmiyorum artık ondan bir beklentım yok acıkcası.
Canım acıyor ama aglayamıyorum.
Su bı ıkı hafta o kadar cok gözyaşı döküp içime attım ki bir damla yaş düşmüyor onun için gözümden .
Çocuk ve ben biraz kendimize gelene kadar burada oturacagımı soyledım .
İyi düşündün mü diyor hala .

Bana ve kızına cok duskun bırıydı.
Oyle capkınlık ve kotu alıskanlıkları olan bırıde degıl.
Ama öyle ki kalkıp cocugunun nefesını kontrol eden adam gunlerdır onu gormeye bıle gelmedı merak edıp
Cok sevdıgı aılesıyle mutluluklar dıleyıp cıkartıyorum hayatımdan kendısını
ölmeyi bayilmak sanan tiplerden demekki esiniz.
bosanmak istemedigi apacik belli.
bisanmak istiyorum deyip sizin aman yapma cocugumuz var ben nerdesen yapicam demenizi bekledi heralde. siz onaylayinca ne yapacagini sasirdi.
ben onsuz daha mutlu olurum diyorsaniz umarim yolunuz bahtiniz acik olur...
siz ve cocugunuz icin en hayirlisi neyse o olmasi dilegiyle...

Dün kızımıda alıp akşamüştü konuştuktan sonra dısarı cıktım arkadaslarımla
Denıze gırdık vs .
Duymuş olmslı ki mesajları yogunlastı ondan sonra ne dusunuyorsun gıbı
Bnde her defasında bıldıgın gıbı olaun , nasıl ıstıyorsan oyle olsun dıyorum
Dedıgınuz gıbı esımıdd tanırım bosanacak olsa dılekceyı verır banada dırek verdım dıye soylerdı
İşte aynen bu şekilde devam edin, uzmeyin kendinizi yipratmayin. Birakin baskın olan istemeyen gururlu taraf o olsun. Cunku ne yapılsa ne denilse boş, kafası yerinde değil sağlıklı düşünemiyor. Kafası yerine gelecek, yarin birgün konuşmak için gelecek zaten. Tecrübeyle sabittir.

Meraba hanımlar .
Konularımı bilen biliyor eşimle olan sorunlarımı ve en son evden kafamı dinlicem düşüncesiyle gittiğini . Haftası doldu neredeyse zaten . Bugün yüzyüze konuşabildik . Bir iki gündür beni bir kaç sefer aradı kızgın ve kırgın olduğum için açmadım çünkü kötü şeyler söyleyebilirdim ve çocuğumuza rağmen hiç yüz yüze gelmezdik o zaman .

Bende nasıl istiyorsan öyle olsun dedim sadece . Ne eveledim ne geveledim lafı .
Bende sen söylenecek son sözü söyledin bendd onayladım artık söylecek söz falan yok , yolun açık olsun dedim .
Su bı ıkı hafta o kadar cok gözyaşı döküp içime attım ki bir damla yaş düşmüyor onun için gözümden .

Ama öyle ki kalkıp cocugunun nefesını kontrol eden adam gunlerdır onu gormeye bıle gelmedı merak edıp

peki hem kendisi boşanmayı isteyipte neden sonra size iyi düşündün mü diyor on u anlamıyorum.

Konularının bir kısmına vakıfım, bu görümcenin çocugu eve girdikten sonra tartışmalar Olmuştu ya, ondan önce de böyle miydi eşinin tavırları?
Görümce eşine mesaj fln yazmış sonra o Oray'a gitmiş bayağı bi doldurulmuş gibime geliyor?
Bu olaydan önce de böyle kopma dereceleri yoksa, bu görümce olayı ve sonrası evliliği yıkıyor resmen .

Konularının bir kısmına vakıfım, bu görümcenin çocugu eve girdikten sonra tartışmalar Olmuştu ya, ondan önce de böyle miydi eşinin tavırları?
Görümce eşine mesaj fln yazmış sonra o Oray'a gitmiş bayağı bi doldurulmuş gibime geliyor?
Bu olaydan önce de böyle kopma dereceleri yoksa, bu görümce olayı ve sonrası evliliği yıkıyor resmen .
Hayır normal evdi o bu sorunlarımız vardı az cok

Meraba hanımlar .

Canım seni anlıyorum sende eşinde birbirinizi hala seviyorsunuz ama gurur engel oluyor bırakın gururu madem kötü bir huyu yoksa tekrar denemekte fayda var canım çocuğun içim bir kez daha düşün derim ben...

Canım seni anlıyorum sende eşinde birbirinizi hala seviyorsunuz ama gurur engel oluyor bırakın gururu madem kötü bir huyu yoksa tekrar denemekte fayda var canım çocuğun içim bir kez daha düşün derim ben...
Adım atmak yerıne blörf yapıyor

Gamzeeli Gamzeeli anladım, Blöf yapıyor ama kendini de senden soğutuyor, yazık, pişmanlık kokusu alıyorum net. Kapında bitmesi yakındır. Hiç taviz verme, bırak bakalım ne yapacak, geç kenara izle, ve lütfen bebeğin için güçlü durmaya çalış, o sana muhtaç annesi, Allahım yanında olsun her zaman .

Gamzeeli Gamzeeli anladım, Blöf yapıyor ama kendini de senden soğutuyor, yazık, pişmanlık kokusu alıyorum net. Kapında bitmesi yakındır. Hiç taviz verme, bırak bakalım ne yapacak, geç kenara izle, ve lütfen bebeğin için güçlü durmaya çalış, o sana muhtaç annesi, Allahım yanında olsun her zaman .
Evet ben gerı cekıldıkce haberlesme pesınde
Amin
Umarım dedıgın gıbı olur
Cok tesekkur ederım guzel dıleklerinn ıcın :KK25:

Eşiniz dediğiniz gibi sizi deniyor gibi geldi bana. Ama gerçekten böyle bir şeyin şakası da denemesi de olmaz. İş işten geçtikten sonra da dönüş olmuyor tabi.
Siz doğru olanı yapmışsınız. Verdiğiniz tepki de gayet olgunca. Eğer eşinizin size ve çocuğuna olan ilgisini, sevgisini kaybettiğine inanıyorsanız ve güvenmiyorsanız şu duruma gelmişken geri dönmeyin kararlarınızı uygulayın derim

boşanmak isteyen erkekleri direk hay ,hay deyip boşayacaksın kadın gibi kaprislerini çekmeyeceksin doğru yapıyorsun zorla güzelik olmaz ne hali varsa görsün aciz mahluklar

Back
X