Merhaba gorumcenizin oglu yuzunden tartistiginiz konuda yaxmak istemistim ama yuzlerce yorum aradindan benimkini giremeyecdginizi fusunul yazmadim
O konudan sonraki gelismeleri takip etmedim ama bosanma noktadina geldiginizi gordum o konuyla bagkantisi var mi yok mu bilmuyorum ama
Eski konulardan gordugum kadariyla esinjz gercekten iyi bir es ve sizin icin ailenize ozelliklede annenize cok fazla frdakarlik yapmis
Yanlis anlamayin bu konulari konulari yuzunuze vurmak icin yazmiyorun fakat esinizle bir probleminiz yada sıkintıniz yokken anlik bir ofkeyle kalkip herseyi birbirine karistirmissiniz gibi gelfi
Anladigim kadsriyla esiniz size iyi nirves evlafina iyi bi baba kendi ailesine iyi evlat sizin ailenize iyi nir damat olmaya calisan biri
Konunun ne oldugunu bilmiyorum ama onuda dusunun yorulmus olabilir oda fevri davranip yanlis bir karar vermis olabilir bence birkere oturup adam akilli konusmadan evliliginizi ailenizi harcamayin
Bosanmak icin saglam nir gerekceniz yoksa kocanizin gelecektede size iyi nir es cocugunuza iyi bir baba olacagini dusunuyorsaniz cocugunuzu düşünüp oyle karar verin bence ikinizde yersiz bir gurur icindesiniz
Ha bu arada konuyu tam olarak bilmemekle beraber soyle doyleyeyim eger gorumcenizin iglundan baslayip iletlemisse
O gun hakliydiniz ama kendinizi hakliyken haksiz konuma getirmissiniz o gun evden cocugu cikarttiktan sonra kapiyi kitleyip durumu esinizle guzelce konusabilirdiniz
Esiniz aileniz icin oyle iyi bir damat olmus ki bence sirf onun yaptiklarinin hatrina bu sekilde davranmadan kendi duduncenizi daha sakin bir anda konusabilirdiniz
Esinkzin yerine kendimi koyuyorum sizi mutlu etmek adina aileniz icin o kadar ozcerili davrandiktan sonra kucuk bir mevzudan konuyu buraya kadar getirmeniz cok fazla olmus ben esinizin yerine kendimi koysam bende incinirdim sanirim
Bence esinjzi seviyorsaniz ve guveniyorsaniz yersiz gururunuzu bir kenara koyup bi konusmayi deneyin
Nit:bu arada konunun girumcenin oglu yuzunden buralara gelmesini dusunmemin nedeni o konuda bir kac kez bosanma lafini telafuz etmeniz
Hakkını yiyemem .
Benim için bir cok sey yaptı , benı gecın bemı evden ıte kaka yollayan aılemin borclarını bıle odedı . Zorundamıydı , hayır ddgıldı .
Ben odememesını ıstedım , bunun ıcın kavgalar bıle ettık .
Evet cok merhametlı ve evıne baglı bırı .
Bellı tıtızlık ve dısıplın sorunlarımız var bunlarıda alttan alıyorum her guzelın kusuru olur dıyerek .
Ama ust ustte bana aılesı ıcın bunu ıkıncıye yaptı .
Ben onu aılem konusunda her zaman gerı cekerken o kendı kosarak kendı benım anne babama .
En son olarak buyuk bır kavga yasayarak aılemlede konusmuyor .
O konuda esım haklıydı mesela .
Asla annem baba haklıydı demedım
Esımın arkasında durdum .
Ama sırf babasının eşını opmedom dıye soylemedıgı demedığı kalmadı
Ustune bırde tokat yedım , onun ustune evı terkettı .
Esımın uvey annesı var. Yanı hıc aıle olamamıs aılesıyle benım gıbı .
Bıze zarar veren ınsanlardan hep uzak durduk
Sımdı tutupta bayram seyran dıye benım namusuma kadar dıl uzatan adamın elını opmem ben