Boşanıyoruz..

Bence onun boşanmayı istemesi vs değilde sen bunu istiyormusun , kızın ve sen yeni hayata hazırmisiniz , kızın bu süreci nasıl geçirecek bunlar önemli , boşanma sebebi yeterince tam bir sebepmi ilerde geriye dönüp bakarmiyim keskelerim olurmu diye bunları sor kendine . Eğer tamamen kararını verdiysende hiçbirşey seni yolundan dondurmesin . He boşanmak çok kolay ama hala kurtarılacak birşeyler varsa bence yapıcı olmak en iyisi , tabiki yaralar vardır kötü şeyler yaşanmıştır belki ama telafi edilebilecek seylerse ve en önemlisi sevgi bitmediyse inat , blofler vs olmamalı . Erkekler biraz daha çocuk ruhlu , sen onla oturup son birkz olgun bisekilde konusmalisin bence ..

Meraba hanımlar .
Konularımı bilen biliyor eşimle olan sorunlarımı ve en son evden kafamı dinlicem düşüncesiyle gittiğini . Haftası doldu neredeyse zaten . Bugün yüzyüze konuşabildik . Bir iki gündür beni bir kaç sefer aradı kızgın ve kırgın olduğum için açmadım çünkü kötü şeyler söyleyebilirdim ve çocuğumuza rağmen hiç yüz yüze gelmezdik o zaman .

Ben ayrılmak istiyorum dedi .
Bende nasıl istiyorsan öyle olsun dedim sadece . Ne eveledim ne geveledim lafı .
Hala bana birşey söylemeyecek misin diye mesaj atıyor .
Bende sen söylenecek son sözü söyledin bendd onayladım artık söylecek söz falan yok , yolun açık olsun dedim .
Yani ben kafamda düşünürken hala o zaten kararını vermiş .
Biz kızımla ona bit aile olamamışız onu anladım bu süreçte bu sözlerden sonra.
Beni de deniyor onunda farkındayım , ama bunun denemesi şakası olmaz .
Bilmiyorum artık ondan bir beklentım yok acıkcası.
Canım acıyor ama aglayamıyorum.
Su bı ıkı hafta o kadar cok gözyaşı döküp içime attım ki bir damla yaş düşmüyor onun için gözümden .
Çocuk ve ben biraz kendimize gelene kadar burada oturacagımı soyledım .
İyi düşündün mü diyor hala .

Bana ve kızına cok duskun bırıydı.
Oyle capkınlık ve kotu alıskanlıkları olan bırıde degıl.
Ama öyle ki kalkıp cocugunun nefesını kontrol eden adam gunlerdır onu gormeye bıle gelmedı merak edıp
Cok sevdıgı aılesıyle mutluluklar dıleyıp cıkartıyorum hayatımdan kendısını
Var mi ses

Baktı senin tavrın net hemen kıstırdı kuyruğu. Aklınca sen yalvaracaktın o da istediğini yaptıracaktı.

canım benim, bu fırsat bir daha gelmez
senle barışmak istiyorsa daha uzakta bir ev mevzusunu da gündeme getir derim
kötü durumdan fırsat çıkarmak iğrenç bir şey farkındayım
ama o manyaklarla aynı apartmanda olduğun sürece bela kapından eksik olmayacak gibi

canım benim, bu fırsat bir daha gelmez
senle barışmak istiyorsa daha uzakta bir ev mevzusunu da gündeme getir derim
kötü durumdan fırsat çıkarmak iğrenç bir şey farkındayım
ama o manyaklarla aynı apartmanda olduğun sürece bela kapından eksik olmayacak gibi
Canım biz ev mevzusunu çok önceden düşünüyorduk
Ama oturdugum bolge unuversıte hastabe ve askeri alay bölgesi olduğu için her yer tıklım tıklım
Suyum bile damla damla geliyor yoğıunlultan sen düşün
Eşim asker
Uzağa taşınma imkanım yok o yüzden
Ha bir iki ev var adamlar bildiğin 4 bine yakın kira depozit istiyor
Eve taşınmaya kallksam 5 6 binden assagı yerlesemem .
Okullan yenı kapandı bılıyorsun kendımjze uygun bır yer bulursak hemen cıkıcaz

Back
X