Boşanıyoruz....

Güzel kardesim benimde basımdan böyle olaylar geçti 8 yıllık evliyim yorumlarda bir arkadışımız görüşmeyin demiş de nasıl görüşülmez yaa nasıl sen eşine ailenle grüşme diye bilirmisin oda seni ailenle görüştürmez ozman :uhm:

Bende kayım validemle sorunlar yaşadım ama eşim nezaman annemlere gidecem dese bende bekle geliyorum dedimm gideceksin evine yemeklere cağıracaksın iyi davranacaksın eşinlede bu konularda asla dırdır etmiyeceksin seviyorsan tabi biraz alttan almak gibi oluyor ben böle yaptım gittimn evime cağırdım en iyi şekilde ağırladım ben 1 adım attım kaynanam 5 adım attı şimdi benle arkadaş gibi keşke başta tatsızlıklar olmasaydı diyorum :( şimdi bazen oda diyor keşke başta öle davranmasaydım ama iyilikle kazınılır kin ve düşmanlık besleyerek olmaz ve eşimlede çok mutluyum...
mesela annesiyle biyere gitsem bişiler yapsak eşim bizi böyle gördükçe mutlu olduğunu sevdiğini dile getiriyor tabi oda benim ailema karşı çok iyi :)

Bence iyilikle yaklaş küskünlük kırgınlık herzaman insanı acıtır bence sen iyi dvran hala onlar bildiklerini okuyorsada boşver zaten sen iyilikle yaklaşınca eşinde kendiliğinde anlicaktır.

Hiçkimse için yuvanı yıkmaya değmez hele de kayınvalde için hiç değmez eğer kayınvaldenle sorun yaşıyorsan konuşmazsın görüşmezsin olur biter ama eşinden ayrılma sakın saçma sapan insanlar için eşinden ayrılırsan hatanın en büyüğünü yapmış olursun sakın arkadaşım sakın ha!!!!!!!! Ben de aynı sorunları yaşıyorum ama ben onları sallamıyorum ben üzüleceğime onlar üzülsün diyorum gereksiz insanlar için o güzel evliliğine kıyma lütfen!

Canım mücadele et biraz yenik düşme bir yuva ne cabalarla kuruluyo dagıtmayın onu sonradan uzulecegın bısı yapma bence bıraz daha mucadele et baktınkı esın yıne onlardan yana o zaman pes et derım o zaman mucadele etsensende zaten o esten sana hayır gelmez bı tanem tabııı ancak basına gelen bılrı haklısın cok uzuldum allah yardımcın olsun bı tanem...

tabiki üçüncü şahıslar yüzünden yuva yıkmaya değmez.ancak eşin gerçekten arkandaysa ve sana güven veriyorsa.anladığım kadarıyla arkadaşımın eşi malesef tam ana baba kuzusu o halde gerçekten boşanmak belkide en iyi çözüm.böyle adamlar ne değişiyor nede birgün karıcım sen haklısın yanındayım demiyor.en azından boşanma konusunda kararlı olduğunu anlasın belki aklı başına gelir.bazı adamlar büyümeden evlenmeye kalkışıyor.sonuçlarınıda malesef eşleri katlanmak zorunda kalıyor.seni mutlu edemeyen kimseyi edemez.bırak ipini ne hali varsa görsün.tabi şartların uygunsa cnm.kendi karalarını veremeyen eşini savunamayan olgunlaşmanın sadece armutlara has bir özellik olduğunu düşünen bir erkekten ne bugün nede yarın hayır gelmez

saçmalama naz onalr yüzünden eşinden boşanılırmı hiç. bırak görme konuşma onlarla ne halleri varsa örsünler. eşinlede otur konuş güzelce eğer ev içinde iki kişi anlaşıyorsa üçüncülere halt yemek düşer. önemli olan eşin o iyiyse yuvanı bozma o aptal sürüsü için.

Bosandiniz mi? Bn merak ettim..Şuan bn de kayinvalide yuzndn ayriliyorm. ESİM seçimini yaptı.

Yahu arasam bulamam 7 senelik konuyu bulup cikariyorsunuz
Konu sahibi en son 3 yil once girmis bari ona istinaden hortlatmayin su eskileri

bi türlü ogullarının evlendigini kabul edemiyorlar.beni kabullenemediler ve bu zamana kadar hep eşim için katlandım.ama esim bana bi günden bi güne destek olmadı.hep onları savundu bana.bugünde aynısını yapti.eşimin daha önce basından bı nisan geçmiş ve kayınvalidem her fırsatta bunu bana hatırlatan tüh olmadı hepimiz çok üzüldük daha neler neler diyen bi kadın .düsünün artık en basit olarak size böyle bi örnek verebilirim.ve daha bir sürü şey.....diyorum ki annene niye bisey demiyosun bak biz onlar yüzünden bosanma durumuna geldik mutlumusun diyorum bana dedigi tek sey onlar benim atam anam babam ben böyle bi insanım hiç bisey demem diyo.ve bende böyle bi ömür üzüle-cegime ayrılırız daha iyi diye düsündüm.bilmiyorum ya napıcam bılmiyorum.......

benimde eşim aynıs enin eşin gibiydi bide buna rağmen o gitti benden boşanmak istedi ve dava açtı.

düşün bu durumda bide terkedildim.

evet evde ayrı ayrı odalardayız.annemlardede kaldım 6 ay önce yine aynı meseleler yüzünden kavga ettik hemde 10 gün kaldım.10 gün boyunca ne annesi ne babası aramadı bile.eşimde korkusundan arayamadı bile..bu kacıncı 1 degil 2 degil bıktım artık..

şuan bende ailemin yanındayım bi kere bile aramadılar ne ailesi ne de eşim.dava açtı bana aynı şeyleri yaşıyoruz fakat ben terkedilen sen ise terkeden aslında olması gereken senın yaptıgın ama cok sevdıgım ıcın cok uzuluyorum ben

şuan bende ailemin yanındayım bi kere bile aramadılar ne ailesi ne de eşim.dava açtı bana aynı şeyleri yaşıyoruz fakat ben terkedilen sen ise terkeden aslında olması gereken senın yaptıgın ama cok sevdıgım ıcın cok uzuluyorum ben
Unut. Seni istemeyeni sen hiç isteme.

bende eşimle sürekli ailesi yüzünden tartışıyoruz bugün 13 gündür kendi ailemin yanındayım cuma günü geleceklermiş eşim ve ailesi konuşacağız aile büyükleriyle ya evimizi ayıracaklar ayırmayız derlerse eşimde ille ayrılmam derse bende boşanacağım çünkü eşim ailesinin yanında farklı normalde dört dörtlük bi dediğimi iki etmiyor ama annesi yanında olunca bana bir yabancı oluyor savunamıyor beni hep kendimi savunmak zorunda kalıyorum bende 14 aylık evliyim ama benim hiç cicim ayım olmadı evlendik 1 hafta sonra başladı sorunlarımız ailesiyle ilk başta savundu sonra baş edemedi artık o eve gitmek istemiyorum eşimi çok seviyorum her gece ağlıyorum bebeğimde yeni öldü 21 gün oldu hangisine yanayım bebeğimin ölümünemi ya eşim ailesini tercih ederde ayrılmak zorunda kalırız diyemi çok canım acıyor kafayı yemek üzereyim sezeryan oldum ama hala ayağa kalkamadım elim kolum kalkmıyor ne yapacağımı bende bilmiyorum senin gibi .

Cok uzuldum,bebegin neden oldu canim:(

Aynı durum bizde de var maalesef. Ne olursa olsun hep ailesi haklı

yine hortlatılmış bir konu
ben de diyorum 1 gün içinde ne kadar çok boşanma konusu açıldı
meğer çoğunluğu eski konularmış

şu anda boşanma aşamasında olan arkadaşlar boşanma konulu eski mesajları aratıyorlar ve konular hortluyor
arkadaşlar yapmayın böyle
derdiniz varsa yeni konu açın yorum yapalım yardımcı olmaya çalışalım

Back
X