Boşanıyoruz?!

patateskabugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
35
9
98
35
Merhaba arkadaşlar, eşimle 2.5 senedir tanışıyoruz ve 1.5 senedir de evliyiz. Aramızda çok büyük problemler de yok, ama eşim bazı konularda çok fevri davranır, sadece bana değil etrafındaki herkese, anne babası da dahil. Dün akşam film izlerken bir şeyler atıştırıyorduk ve bana "hayvan gibi yeme biraz da bana kalsın" dedi. Ben de buna tepki verdim haliyle, rahatsız olduğumu söyledim. Şaka yapıyordum dedi o yüzden pek uzatmadım. Bu sabah kahvaltıda da (ben uyurken kahvaltı hazırlamış) yine bir şeyler yerken hepsini yeme biraz da bana kalsın dedi ve ben bu sefer gerçekten çok kırıldım. Tabağı önüne iterek hevesim kaçtı al sen ye dedim. Ondan sonra olan oldu. Tabağı bana doğru fırlattı bir sürü küfürler etti sonra da evden çıkıp gitti. Kısa bir süre sonra geldi eve, konuşacağız dedi. Artık yürütemediğini, benim davranışlarıma katlanamadığını orta yolu bulup bitirmemiz gerektiğini söyledi. Ben de benim davranışlarımda bir şey olmadığını, kendisinin bugün ve dün yaptığı şeylere kimsenin tepkisiz kalmayacağını söyledim. Neyse kısacası bana söylediği şey boşanalım oldu. Ben de yarın mahkemeye gidip dilekçe vermesini söyledim. Ben gerçekten anlayamıyorum ne olduğunu, sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlıyor, gelip beni uyandırıyor, sonra da bu olanları anlayamıyorum gerçekten. Boşanmak istiyor muyum istemiyor muyum emin değilim, siz olsanız ne yapardınız? Lütfen yardım edin.

Kimseye boşan veya boşanma diyemem arkadaşım ama bilemiyorum .
Dengesiz bir tipe benziyor eşiniz. Şiddete meyilliyse ki tabak fırlatıp kufretmesinden bu çıkıyor. Bence kendinizi de ruh sağlığınızıda kurtarın.

Senin bu olaydan ötürü sinirle boşanajim demeni beklerim ama eşini anlamadim bu olanlardan dolayı boşanmadavası açarsa hakim güler ya

Dengesiz midir nedir allah allah
Bi sorunu mu var acaba
Bunalımda falan mı ki..
Dava açsa bile sebebi yok yani boşanmayı gerektirecek çok acayip gerçekten
Bilmiyorum gerçekten ben de hiçbir şey anlamadım. Sigarayı bıraktık bu ara ikimizde, sürekli her şeyi ona bağlıyor. İnanın her şeye alttan alıyorum, sesimi çıkarmıyorum sinirlenmesin yeter ki şu illetten kurtulsun diye ama ben de insanım. Ben de bıraktım sigarayı ve şu an bu yaptıklarını sigaraya bağlaması şımarıklık gibi geliyor. Anlam veremiyorum gerçekten.

Ben ne olduğunu anlayamıyorum demişsiniz ya işte sorun sanırım bu.Sizden boşanmak isteyen eşiniz buna heralde herşey yolunda giderken bir sabah kalkıp aniden karar vermedi değil mi?
Düşünün lütfen neler yaşandı neden boşanmak istiyor.
Bir evlilik terapisti ile görüşmeden boşanmayı kabul etmeyin.
Kendisine çok sakin sorun sizin hangi davranışlarınıza katlanamıyor?Ama savunmayın sadece dinleyin ve sonra yalnız kalıp düşünün haklı mı?
Burda konu boşanmak yada boşanmamak değil ki?Önce ne olduğunu anlamak.
Konuyu gurur meselesi yapmayın burda evliliğiniz söz konusu.Yani o boşanmak isterse ben dünden razıyım tavrı doğru değil.Çünkü siz boşanmak istemiyor gibisiniz.

Canım benim tepki vermekte çok haklısın söyledikleri hoş olmamış tabiki. Ama eşinin verdiği tepkinin hiç bir anlamı yok. Ayrıca hiç başka sorun yoksa bir bunun üçin boşanılır mı hiç. Sinirle söylemiştir bence eşin. Her boşanalım diyen çift boşansa inan hiç evli çift kalmazdı nerdeyse. Sıkma canını sen düzelecektir. Ortalık biraz durulunca da güzelce konuş, anlat eşine bu tarz konuşmaların hoş olmadığını. Böylece bir daha bu kavgalar tekrarlanmamış olur.

Dilekce falan verecegini sanmam...sacmalik otesi, sebep bile yok ortada. Katlanamadigi davranisiniz neymis yani? Cok yemek mi?
Kac yasinda esiniz?

ısrar etme boşanmayalım diye ağzından boşanma lafı çıktığına göre seni artık sevmiyor ... yarın öbür gün aldatırda seni . iyice konuş ve ayrıl bu arada çcuğun varmı

Dilekce falan verecegini sanmam...sacmalik otesi, sebep bile yok ortada. Katlanmadigi davranisiniz neymis yani? Cok yemek mi?
Kac yasinda esiniz?
Katlanamadığı davranışları benim onun saçma hatta hakarete varan şakalarına alınıyor olmam. Çok yemek yiyen de bir insan değilim yukarıda Allah var inanın, günden güne zayıfladığımı söyleyip duruyor. Kendince şaka yapıyor işte. 27 yaşında eşim. Ben de 25 yaşındayım.

ısrar etme boşanmayalım diye ağzından boşanma lafı çıktığına göre seni artık sevmiyor ... yarın öbür gün aldatırda seni . iyice konuş ve ayrıl bu arada çcuğun varmı
Ben de bunu anlayamıyorum işte, sabah kalkıp kahvaltılar hazırlıyor, daha sonra bu olanlar.. Çocuğumuz yok

çok basit sebepler yüzünden kimse boşanmak istemez eşinizin blöf yaptığını düşündüm okuyunca.. çok kaba bir yapısı varmış öncelikle bunu törpülemeniz lazım hiç alttan almayın ki yorulsun

Ben de bunu anlayamıyorum işte, sabah kalkıp kahvaltılar hazırlıyor, daha sonra bu olanlar.. Çocuğumuz yok
otur iyice knuşş. dediğim gibi ısrar etme. ciddiyse ayrıl. ve barışsanız bile uzun bi süre daha çocuk yapmayı düşünme canım

sinirle söylenmiş söz bence gidip dilekçe zor verir soranlara ne dicek :)
siz de üstüne gitmeyin umursamayın biraz
hatasını anlayacaktır

Back
X