bosanma anlasmali bosanma

ykme

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
180
43
18
38
Arkadaslar esini ikna ettim bosanmak icin sizden ricam anlasmali bosanmada nasil oliyor nekafar surer avukatsiz acaba birde normal bosanma suresi nekadar olur birde bana dikekce ornegi verebilecek varmi acaba acil lutfen.

Arkadaslar esini ikna ettim bosanmak icin sizden ricam anlasmali bosanmada nasil oliyor nekafar surer avukatsiz acaba birde normal bosanma suresi nekadar olur birde bana dikekce ornegi verebilecek varmi acaba acil lutfen.
Benim arkadaşım boşandı ilk celsede bitiyo diye biliyorum..

Anlaşmalı da olsa gün verirler. Ama adliyede tanış biri var ise erkene gün alabilirsin. Mahkeme masrafı 60 Tl( düz 60 diyorum 58 küsürlü bişiy). Dilekçe ve ona ek protokol yapacaksınız. Hukuk ön büroya verip onlar Mahkemesine tarayıp işlemlerini yapıyorlar.

anladım cnm pekı dılkecyı nasıl hazırlayabılırım ınsallah cok ertelemezler ya gun olarak rıca edıcem artık

Protokol ve dilekce ile tevzi bürosuna gidip 174 lira yatırıyorsunuz. Büro size bir mahkeme tayin edecek. (1. aile mahkemesi gibi). Mahkeme size celp ile mahkeme tarihi bildirecek o gün eşiniz ile beraber mahkemeye gidip boşanacaksınız.

Geçmiş olsun, neden eşin hapisteyken boşamadın daha çok üzülür diye mi ? Bir de sevgilinle devam ediyor musun ?

Eğitim durumu lise diyor ama mesleği öğretmen
Evet ben de hatırladım sizi. Eşinizle sevgilinizi karşı karşıya getirip konuşturmuştunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…