- 27 Kasım 2023
- 16
- 12
- 8
- 28
- Konu Sahibi morlaahana
-
Neden boşanıyorsunuz? Ailenizin dırdırı kocanızın size yaptıklarından daha mı ağır?Evlenmeden önce o aile ile yaşamadınız mı? Kaç yıllık evlilik çocuk var mıŞuan boşanma aşamasındayım ve aile evine dönmek zorunda kaldım ailemle hiç anlaşamıyorum hasta olduğum içinde herhangi bir işte çalışmıyorum ne yapacağımı şaşırdım aile evinde olmak benim için ölüm gibi bir şey.
Sürekli kavga ettiğimiz için boşanmaya karar verdik 3 yıldır evliydik çocuk yok. Ailemle yıllarca yaşadım ama cehennem gibiydi evde yediğim içtiğim bile laf oluyor hasta olduğumu çalışamadığımi bildikleri halde senden bir halt olmaz git çalış diyorlar ancaNeden boşanıyorsunuz? Ailenizin dırdırı kocanızın size yaptıklarından daha mı ağır?Evlenmeden önce o aile ile yaşamadınız mı? Kaç yıllık evlilik çocuk var mı
Geçmiş olsun neyiniz varSürekli kavga ettiğimiz için boşanmaya karar verdik 3 yıldır evliydik çocuk yok. Ailemle yıllarca yaşadım ama cehennem gibiydi evde yediğim içtiğim bile laf oluyor hasta olduğumu çalışamadığımi bildikleri halde senden bir halt olmaz git çalış diyorlar anca
Doğuştan yemek borum dar olduğu için doğru düzgün yemek yiyemiyorum sürekli sıvı şeyler yemek zorundayım onlarca kez ameliyat oldum ama tam olarak iyilesemedim fazla yemek yiyemedigim için tam olarak enerji alamıyorum ve sık sık bayılıyorum evde bile bir iş yapsam hemen yoruluyorum sürekli dinlenmek zorundayımGeçmiş olsun neyiniz var
Çok geçmiş olsunDoğuştan yemek borum dar olduğu için doğru düzgün yemek yiyemiyorum sürekli sıvı şeyler yemek zorundayım onlarca kez ameliyat oldum ama tam olarak iyilesemedim fazla yemek yiyemedigim için tam olarak enerji alamıyorum ve sık sık bayılıyorum evde bile bir iş yapsam hemen yoruluyorum sürekli dinlenmek zorundayım
Doğuştan yemek borum dar olduğu için doğru düzgün yemek yiyemiyorum sürekli sıvı şeyler yemek zorundayım onlarca kez ameliyat oldum ama tam olarak iyilesemedim fazla yemek yiyemedigim için tam olarak enerji alamıyorum ve sık sık bayılıyorum evde bile bir iş yapsam hemen yoruluyorum sürekli dinlenmek zorundayım
Malesef yok hastalıklar ve hastane ile uğraşmaktan doğru dürüst okula bile gidememiştim açıktan liseyi bitirdimMerhaba.
Üzüldüm.
Mesleğiniz var mı ?
Doğuştan yemek borum dar olduğu için doğru düzgün yemek yiyemiyorum sürekli sıvı şeyler yemek zorundayım onlarca kez ameliyat oldum ama tam olarak iyilesemedim fazla yemek yiyemedigim için tam olarak enerji alamıyorum ve sık sık bayılıyorum evde bile bir iş yapsam hemen yoruluyorum sürekli dinlenmek zorundayım
Önceden engelli raporum vardı bütün parayı hep ailem elimden alıyordu Sonradan da raporu kestiler daha da vermiyolarÇok üzüldüm. Engelli raporu falan alabiliyor musunuz acaba.
İnşallahUmarım her şey düzelir.
Önceden engelli raporum vardı bütün parayı hep ailem elimden alıyordu Sonradan da raporu kestiler daha da vermiyolar
Çildiriyorum böyle aileler gorunce sahip çikmiyorlar doguruyorlar amaÖnceden engelli raporum vardı bütün parayı hep ailem elimden alıyordu Sonradan da raporu kestiler daha da vermiyolar
Aynen öyle herkes aile olamıyor sonrada kaderinde varsa yaşayacaksın diyorlarÇildiriyorum böyle aileler gorunce sahip çikmiyorlar doguruyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?