Boşanma aşaması ve aile evine dönmek

Engelli raporu nasıl kesiliyor ki
Maaş için demedim engelli raporuyla kurumsal bir iş yerinde size uygun işlerde çalışmanız daha kolay olabilir.
Engelli raporum varken hep işlere başvurdum hiçbiri dönüş bile yapmadı zaten hep temizlik görevlisi falan arıyorlardı çoğunlukla. benim çalışabileceğim iş yorucu olmayacak malesef öyle bir iş bulamadim senelerdir

Çalışıncada susmaycaklar . İşten gelince bi kap yemek bulursn ne alaaa. Bulamazsan yatıp uyuyacaksın.
O yüzden işim yok calışmadıgım için yapıyorlar sanıp kendini üzme
Calisabilsem zaten bir odada olsa kendime ev tutacaktım onlardan ayrı yaşamak bana çok iyi geliyor orada olduğumda bakışlarıyla bile bana psikolojik baskı yapiyolar daha çok hastalanıyorum sinir stres mideme vuruyor bu sefer hiç yemek yiyemiyorum zaten 40 kiloyum yemek yiyemeyince iyice halsiz düşüyorum yataktan kalkamıyorum evlendigimde bir süre iyiydim sonra esimlede kavgalar başladı çaresiz olup evlendigimi bildiği için ağzına her geleni diyordu hakaret falan bende kaldiramiyordum kalacaksan böyle kalacaksın falan diyordu olaylar şiddete kadar gidince malesef ailemin evine gelmek zorunda kaldim

Kaderi bahane ediyorlar kendileri anne baba olmayi başaramamiş hepde bu ayrimcalik özellikle kizlara yapiliyor
Çok haklısınız annem yıllarca babamdan çekmiş bosanmamis bana yüklüyor ben yaşıyorsam bunları sende yaşayacaksın gibisinden konuşuyor babam denecek insan bir gün olsun bana babalık yapmadi yillarca hastanede yattım bir kez olsun gelmedi ihtiyaçlarım olurdu cebimde beş kuruş para yoktu bana git nerden buluyorsan bul benden isteme derdi anneminde sesi cikmazdi beni götürüp engelli raporu çıkardı bu verilen para benim ben yicem derdi hasta olduğum için verilen parayı gidip orada burada yedi ben birşey demeye kalksam direkt doverdi sonrada babayim diye ortalıkta geziyolar

Işte en aci nokta bu biliyormusun kendisi çekmiş kizinada ayni şeyi yaşatiyor.Aslinda ben çekdim kizim bunlari yaşamali senin için en iyisini yapmali ama acilarinin kaynagi senmişsin gibi birde senin hayatini zehir ediyor.Kadin kadini anlar derler ama kadin kadina duṣman olmuş bu devirde.Üzgunum ama babanda zaten adam olmamiş baba nasil olsunki...işleri guçleri gösteriş el aleme iyi anne baba rölu yapsinlar ama evde çoçugu az daha öldurucekler.Umarim hayatinda artik guzellikler çikar karşina hep mutlu olursun.

Annem aldatildigi şiddet gördüğü halde kendi bosanmadi ben küçüklüğümden beri bunlari yaşıyordu ben daha o yastayken bosan ikimizde kurtulalim çalışırsın benim engelli maasimda olur ikimize yeter demiştim ama dinlemedi üstüne 3 çocuk daha yaptı simdide beni dinlemedigi halde beni suçluyor kaderim de var yaşıyorum diyor halbuki ta o zamanlar tek ben varken kaderini degistirebilirdi ama kendi istemedi sanırım kocasizligin zor gelecegini düşündü. Keşke sadece anne baba olma kapasitesine sahip olan bilincli kişiler çocuk yapsa bakamayacakları çocukları yapmasalar dünya daha güzel bir yer olurdu hasta olmayı doğuştan ben seçtim sanki ama sanki benim sucummuş gibi davranıyorlar neredeyse. Bazen öyle çaresizdim ki intihar etmeyi bile çok düşündüm ama Allah korkum olduğu için yapamadım

Hem çalışmayıp hem yer beğenmemek maalesef olmaz hem çalışsanız bile tek maaşla kendinize düzen kurmanız çok zor.

Keşke bu kadar zayif davranmasaymiş gercekten sizin dediginiz gibi yapsayi belki şimdi kendiside mutlu ve saglikli şekilde devam ede bilirdi hayatina boyle adamdan 1çocuk bile yapilmaz 3tane daha yapmasi delilik.. kardeşlerinizede aynimi davraniyor yoksa hep sizinlemi böyle?
Sakin intihar gibi eylemlere kalkişmayin kimse hayatinizdan daha degerli degil.

Hem çalışmayıp hem yer beğenmemek maalesef olmaz hem çalışsanız bile tek maaşla kendinize düzen kurmanız çok zor.
Calismayip değil çalışamıyorum demiştim sanırım düzgün okuyamadiniz. Keyfimden çalışmiyor değilim hastaligim yüzünden Kaldığın yerde sana insan gibi davranmazsalar yediginin içtiğinin lafını yaparsalar fazlalık gibi görürseler kimse kalmak istemez

Onlara benden biraz daha iyi davranıyor ben hasta doğduğum için fazlalık gibi görüyor beni

Orası öyle.Benim kuzenim boşandı ev aldı ama amcamlarin sayesinde yoksa işinden oda memnun değil.

Çok üzüldüm durumuna tekrar engelli raporu çıkaramaz mısın acaba
Engelli raporum varken ameliyat olmam gerekti engelli raporu olduğu için sgk ameliyat ücretini karsilamiyordu ameliyatın fiyatı ise 50 bin TL falandı para olmadığı için doktor ameliyat olmak istiyorsan raporu iptal ettirmen gerek demişti benimde ameliyat olmam gerekiyodu o yüzden iptal ettirdim iptal ettirince daha cikaramazsin dediler yani cikarilmiyor

Kocanla tekrar barışma ihtimalin yok mu? Niye ayrıldınız?
Bu arada evden işler var. En azından el harçlığı olur sana.

Sabır diliyorum sana umarım hayatında herşey yoluna girer biran önce

Kocanla tekrar barışma ihtimalin yok mu? Niye ayrıldınız?
Bu arada evden işler var. En azından el harçlığı olur sana.
Barışma ihtimali yok malesef önceden de çok kez kavga edip barismistik ama artık barışma olacağını sanmıyorum. Evlenmeden önce hasta olduğumu bilerek evlenmişti benim ev işi dahi yapamadigimi yoruldugumu sen yemekleri yaparsın ben diğer işleri yeterki evlenelim falan demişti kabul etmişti evlendikten sonra bunlar sorun olmaya başladı hasta insanla olmak zor falan demeye başladı kavgalarda aldı başını gitti. Seni bir yemek yapman için bu evde tutacak değilim başkada bir işe yaramiyosun diyip çıktı işin içinden. Seni ailen bile istemiyorsa, sevmiyorsa diğer insanlar hayatta sevmiyor zaten.

Tamam da siz tamamen hastalığa teslim olmuşsunuz. Online bir sürü iş var. Çaba göstermek zorundasınız.

Tamam da siz tamamen hastalığa teslim olmuşsunuz. Online bir sürü iş var. Çaba göstermek zorundasınız.
YouTube da videolar çekiyorum henuz para kazanamadim ona ugrasiyorum. Hem hasta olup hem kötü aile olunca hiçbir şey yapamıyosun yapsan bile elinden herşeyi alıyorlar zaten yaşamayan anlamıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…