- 13 Haziran 2025
- 20
- 10
- 3
- 34
- Konu Sahibi yenibirhayat
:,) Çok teşekkür ederim bu dönemdeki desteklerin ayrı bir önemi var, yüzümde gülümsemeye sebep oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:,) Çok teşekkür ederim bu dönemdeki desteklerin ayrı bir önemi var, yüzümde gülümsemeye sebep oluyorÇok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Bu süreç geçince derin bir nefes alacaksın. Sabırlı ol.
Kucağınıza oturmak derken anlayamadım tam?Anne rahminden çıkamamış birey olamamış ve öfke kontrolü sorunu sebebi ile.el iyisi olması sebebiyle,kavgaya hakaret ve küfürler etmesi sebebiyle ,annesinin poposuna vuracak kucağıma oturacak derecede tuhaf bir ilişki kurmaları sebebiyle …![]()
Annesi eşimin kucağına , eşim annesinin kucağına oturuyor böyle vıcık vıcık bir ilişkiKucağınıza oturmak derken anlayamadım tam?![]()
Çok çok geçmiş olsun size , şimdi iyi olmanıza çok sevindimYanlis anlamadiysam 2 yıllık evlilik değil mi? Çocukta yok muhtemelen yaşınız da genç..Bunlar okeyse hayalleriniz yıkılmis olabilir ama geleceğinizi kurtardığınızi düşünün ve bunalım yapmayın derim..Evlilik öncesi de az bir sureymis...Ahh ahhh bir süre ağlar üzülürsünüz ama evliliğin artilarina eksilerine bakıp net olursaniz emin olun çok çabuk atlatirsiniz...Evlilik öncesi 7 yıl,16 yıllık evlilik ve 2 çocuğa rağmen bitirme kararı aldım.Her gece ağladım yemeden içmeden kesildim.Hep daha önceki duzelir umutlarima kufrettim.Keske ilk kararimda net olsaydım şimdi herşey farklı olurdu diye kendimi yedim...Ama yaşanması gerekiyormus zamanı varmış diye rahatladım..Allah içinize ferahlık versin hakkınızda hayırlısı olsun..Uzulmeden geçmeyecek ama geçecek emin olun..
Bir tane el iyisi anasının kuzusunu ben de boşamaya çalışıyorum.Anne rahminden çıkamamış birey olamamış ve öfke kontrolü sorunu sebebi ile.el iyisi olması sebebiyle,kavgaya hakaret ve küfürler etmesi sebebiyle ,annesinin poposuna vuracak kucağıma oturacak derecede tuhaf bir ilişki kurmaları sebebiyle …![]()
Seda hanım, gülümsettiniz beni sabahın 5 inde valla aştın kaplama çocukları:))) Düşündüm de ne kadar haklısınız onlar altın biz bakırız gözlerinde valla bir tek oğulları değerli ki oğulları da böyle düşünüyor maalesef hareketlerden anlaşıldığı üzere.Siz de zor bir dönemdeymişsiniz,çok kolaylıklar diliyorum size ve musmutlu gülümsemenin eksik olmadığı bir hayat diliyorum,yorumunuz içimi aydınlattı, evet yeni bir hayata başlama zamanıBir tane el iyisi anasının kuzusunu ben de boşamaya çalışıyorum.
Aynı eve girmeden kimseyi tam olarak tanımanın mümkün olmadığını düşünüyorum o yüzden kendinizi suçlamayın.
Kıymetli anaları altın kaplama çocuklarını keşke hiç evlendirmeseler, sonra biz geldikleri yere iade etmeye uğraşıyoruz.
Süreç çok zor biliyorum terapi almanızı tavsiye ederim hasta ruhlarla muhatap olunca insan yıpranıyor ister istemez
İnanın güzel günler yakın, bu toksik insanlardan kurtulunca hafiflediğinizi hissedeceksiniz inşallah.
Çocuk yok sanırım bu çok büyük bir şans, arkanıza hiç bakmadan yeni bir hayata başlama vakti![]()
Desteğiniz için çok çok teşekkür ederim, bir bakıyorsunuz ağlıyorum bi bakıyorsunuz boş boş duruyorum öyle ruhsuz bir şekilde , gerçekten çok ağrılı bir süreçÇocuk olmaması çok çok büyük bir şans,hiç sevmeyenin bile ayrılması sancılı oluyor,üzülüp aglayacaksiniz bunlar bu sürecin bir parçası, zamanla tüm duygular nötrlenecek,Allah yardım etsin![]()