- 18 Ekim 2025
- 77
- 169
- 8
- 33
Konu sahibinin eski sorularına da baktım kocası tam bir sapık, sürekli tiktoktan genç kız ifşası aramış - biri yukarıda yaşça senden büyük demiş zaten- konu sahibinin ailesi de yok, ama bu adamın maddiyatı iyi herhalde çalışma gereği de duymamış hiç para yemek hoşuna gitmiş, yok meme dikleştirme yok vajinal estetik, tamamen faydacılık üzerine bir ilişki, bir de bu muhteşem evliliğe çocuk dünyaya getirilmiş.
Konu sahibine üzüldüm yine de annesiz büyümüş anladığım kadarıyla, saçma sapan bir adamın ilgisini sevgi sanmış evlenmiş, adam sapık gibi bir şey, yazık o çocuğa da konu sahibi gibi sağlıklı olmayan bir anneyle de büyüyor.

Konu sahibine üzüldüm yine de annesiz büyümüş anladığım kadarıyla, saçma sapan bir adamın ilgisini sevgi sanmış evlenmiş, adam sapık gibi bir şey, yazık o çocuğa da konu sahibi gibi sağlıklı olmayan bir anneyle de büyüyor.

Komedi gercekten. Konu sahibesi bence yaptirdigi modifiyelerle yeni bir sponsor bulsun, cocugu da devlete versin yasi bebekken evlat edinilme sansi daha cok olur.
 Komedi gercekten. Konu sahibesi bence yaptirdigi modifiyelerle yeni bir sponsor bulsun, cocugu da devlete versin yasi bebekken evlat edinilme sansi daha cok olur.