boşanma aşamasına geldim!!

Çocuk yapmak sizin neyinize idi? Zavallım ağlarken yalnız bırakılıyor, buna "sinirini atmak" deniyor. Gayet normal bir şeymiş gibi buraya yazabilmişsiniz. Bu korkunç şey bile normal geliyorsa daha neler normal geliyordur bilemiyorum.
Siz çocuğunuzun her dediğini yapıyor musnuz

Konu sahibinin çocuğa olan tavırları doğru değil ama tek başına bakmak bunalmış, bıkmış gibi. Eş olacak adam babalık yapmayıp kadınını bu duruma getirmiştir birde üstüne kötü anne olmakla suçluyor. Böyle biri insanın hayatında olduğunda insan kendinden beklemeyen davranışlarda da bulunabilir.
Böyle bir konu açıldığında bir çok kişi en iyi anne benim yarışına giriyor. Kadın bunalmış tek başına bakıyor.
Eşim çocukla ilgilenmiyor dersem yalan olur o da ilgileniyor. Vaktini de bizle geçiriyor ama genel olarak çoğu şeyi anne yapıyor Ve insan geriliyor

kocanızın yaptığını normal bulmuyorum. Ancak 1 yaşında galiba bebek, ona yapılanı da kesinlikle normal bulmadım. Sakinleştirmek sizin göreviniz. Ağlayıp sakinleştiği için susmuyor, onun adı öğrenilmiş çaresizlik… bebeği alıp giderseniz onu kim koruyacak. Babasının tavrı ciddi olarak yanlış ama korumuş. Çocuğu çocuk esirgemeye verin. İleride en azından memur felan olur😢
Boş yorum yapmayalım lütfen.

Cok zor. Bebek kac aylik bilmiyorum.ben dogurduktan sonra anladim. Bizde hamilelik doneminde ayrildik. Benim ailem tamamiyle destek maddi manevi. Ama bir iki gun ailem baska sehre gitse cok zorlaniyorum.oturun konusun olmadi destek alin. Ofke kontrolunuz yok belliki ikinizinde. Olan cocuga oluyor. Lutfen bakin lutfen o bebek istemedi dunyaya gelmeyi siz istediniz. İki kotu kisilik yuzunden kucuck sabiyi magdur etmeyin. O kadar masumlarki. Babasi hergun gelir gorur bazen bende cok gerilirim gunlerce uykusuz kaldigim donem oldu. Yemek bile yemedigim saatlerce zaman oldu emzirdigim halde. Yinede hep yuzumu gulec hatirlasin diye yuzune guluyorum bebegimin. Aklinda hep oyle kalayim diye. Yemek yediririken altini acarken severken her daim yuzunuz gulsun bebeginize karsi. Uyumayabilir bazi donemler oluyor. Kucaginiza alin evi gezdirin cekmeceleri acin baksin merakini gidersin. Camlardan disariyi gosterin bu kus aa kedi aa araba vs. Cocugu yorun yani. İsi gucu birakin gunduz saatlerce parkta yorulsun. Bizimkide uyumuyordu dun parkta kadinlarla dalmisim sohbete. Bizimi salincakta uyuyakladi yetmedi eve geldik bi saate yakinda evde uyudu.aklinizda bulunsun yani bunlar
Evet haklısınız ben de öyle yapıyorum. Her gün dışarı çıkarıyorum ya da berbaer çıkıyoruz gezdiriyoruz. Yürüyorum parka görüştürüyorum. Sürekli onla ilgileniyorum zaten ama bazen insan tek kalmak istiyor. Dün mesela olay günü sabah 11 de çıktık babasının yanına gittik orda yedirdim içirdim çıkardım arabasıyla gezdirdim oynattım. Noemalde 12-1 gibi uyur. Onu da uyumak istemedi. Zorlamadım zaten uykusu olmazsa uyutmuyorum. Onun isteklerine göre bakıyorum ona Ama uykudan çıldırdı. Gün içinde hep ağladı saçımı yoldu vurdu. Artık akşam kendi halime kalmak dinlenmek istedim hepsi bu. Herkes beni deccal ilan etmiş

Bazi insanlarda beyin yok gercekten. Evliligin berbat, ailen yok, paran yok, gidecek yerin yok parayi alir kenara koyarsin. Parayi kenara koymak yerine konu sahibesi parayi kalcaya memeye yatirmis :KK51: Komedi gercekten. Konu sahibesi bence yaptirdigi modifiyelerle yeni bir sponsor bulsun, cocugu da devlete versin yasi bebekken evlat edinilme sansi daha cok olur.

Aynen yani altın al köşeye at, geleceğe yatırım yap gidecek yerin de yok anca adam beğensin diye oranı buranı yaptır.

Konu sahibinin eski sorularına da baktım kocası tam bir sapık, sürekli tiktoktan genç kız ifşası aramış - biri yukarıda yaşça senden büyük demiş zaten- konu sahibinin ailesi de yok, ama bu adamın maddiyatı iyi herhalde çalışma gereği de duymamış hiç para yemek hoşuna gitmiş, yok meme dikleştirme yok vajinal estetik, tamamen faydacılık üzerine bir ilişki, bir de bu muhteşem evliliğe çocuk dünyaya getirilmiş.

Konu sahibine üzüldüm yine de annesiz büyümüş anladığım kadarıyla, saçma sapan bir adamın ilgisini sevgi sanmış evlenmiş, adam sapık gibi bir şey, yazık o çocuğa da konu sahibi gibi sağlıklı olmayan bir anneyle de büyüyor.
Siz çocuk doğurdunuz diye hayattan vazgeçtiniz herhalde. Çocuğunuz 15-20 yaşına gelince de nene gibi gezersiniz yanında, enerjiniz neye yetecek bu kafayla çok merak ediyorum. Hamilelik döneminde insan deforme olmuyor ve bunların da çözümü var. Neden uygulamayayım. Neden kendimi mutsuz bırakayım. Sen belki kilonla çatlağınla sarkık memenle mutlu olabilirsin ama ben olamam.

Siz çocuk doğurdunuz diye hayattan vazgeçtiniz herhalde. Çocuğunuz 15-20 yaşına gelince de nene gibi gezersiniz yanında, enerjiniz neye yetecek bu kafayla çok merak ediyorum. Hamilelik döneminde insan deforme olmuyor ve bunların da çözümü var. Neden uygulamayayım. Neden kendimi mutsuz bırakayım. Sen belki kilonla çatlağınla sarkık memenle mutlu olabilirsin ama ben olamam.

Tam sapık kocana layıksın. Sadece çocuğuna üzüldüm. Benim çocuğum yok, memem de dik ha sarksa da sarksın kilo da alırım kpcam beni olduğum gibi seviyor. Kendimden memnun olmazsam yaptırırım da. Ama sen liseli ifşası arayan sapık kocanı memnun etmek için özel bölgene kadar kestir. Maşallah yaptırana gider yoksa

kocayı boşa ama cocuguna da merhametli ol az. senden başka kim koruyacak onu ? üstüne bir de el kadar bebekten sinirini cıkartıyosun uyumayınca da kızıyormuşsun sen iyi misin ?!!!!!! ulan bebek o daha bebek dalamıyosa uykuya vardır bi sorunu madem hayvan gibi davranacaktın bebeğe ne diye yaptın ? aşırı siniri oldum sana.

Ablacığım estetik ameliyatlar parası olanlar için, para kocanda, senin reelde 5 kuruşun yok. Buraya bitti boşanıyorum yazmışsın da nereye gideceksin, ne yapacaksın? Bize laf yetiştireceğine otur verilen akılları oku. Kenara para koy. Kocan sapığın teki, bu iş eninde sonunda bitecek boşanacaksın. Onun için kenara para koy. Kredi kartından altın al koy kenara. Yarın öbür gün gitmek istediğinde elinde nakit para olsun. Gidecek yerim yok diyorsun ne yapacaksın silikon dudak, silikon memeyle kadın sığınma evine mi gideceksin?? :KK51: En azından ev tutacak, başlayacak kadar paran olsun.

Bu arada ben sana üzülmüştüm, kötü bir ailede büyüyüp muhtemelen kart zamparanın tekini hem kaçış hem maddi gücünden ötürü tercih ettin. Ama adamın içten içe seni değil gençliğini ve güzelliğini istediğini bildiğin için de o özelliklerini kaybetmek istemiyorsun. Kocanın senin sana göre çöktüğün ilh ihtimalde gözünün dışarıya kayacağından eminsin. Pedofili özellikleri bunlar.

Bu yüzden muhtemelen çocuğunu emzirmeyi bıraktın - aman memen sarkmasın- sezaryen doğum tercih ettin vajinan sarkmasın - ama o bile yeterli olmamış - popı meme vajina hepsinin derdine düşmüşsün. Çünkü kocanın ne halt olduğunu biliyorsun. Yarın öbür gün seni bırakırsa korkusundan çocuk da yapmışsın ama çocuk da senin hayat tarzına uygun değil esasen. Çok yazık diyorum sadece o çocuğa

Ben adam beğensin diye yapmıyorum. Kendimi hep öyle gördüğüm için yapıyorum. Bunun eşimle alakası yok bile

Parayı biraz da kafanı geliştirmeye koysaydın keşke. Madem paran var adam gibi bir okula yazıl veya kocanı sana işyeri açması için ikna et. Paranı silikona ona buna yatırma geleceğine yatır. gencecik kadınsın, boşanmaya da niyetin var bir güvencen, adam gibi bir işün gücün olsun. Ne yapacaksın 2cc dudağınla hayatboyu evde mi oturacaksın, parasını yolacak yaşlı sapık mı arayacaksın?? Acilen kendine bir yol çizmeye bak.

Bu arada ben sana üzülmüştüm, kötü bir ailede büyüyüp muhtemelen kart zamparanın tekini hem kaçış hem maddi gücünden ötürü tercih ettin. Ama adamın içten içe seni değil gençliğini ve güzelliğini istediğini bildiğin için de o özelliklerini kaybetmek istemiyorsun. Kocanın senin sana göre çöktüğün ilh ihtimalde gözünün dışarıya kayacağından eminsin. Pedofili özellikleri bunlar.

Bu yüzden muhtemelen çocuğunu emzirmeyi bıraktın - aman memen sarkmasın- sezaryen doğum tercih ettin vajinan sarkmasın - ama o bile yeterli olmamış - popı meme vajina hepsinin derdine düşmüşsün. Çünkü kocanın ne halt olduğunu biliyorsun. Yarın öbür gün seni bırakırsa korkusundan çocuk da yapmışsın ama çocuk da senin hayat tarzına uygun değil esasen. Çok yazık diyorum sadece o çocuğa
Canım ben her zaman kendimle fazla ilgiliydim. Sezaryeni ben tercih etmedim. Aksine karnım kesilmesin diye normal istiyordum. 9 saat bekledim açılmam olmadı bebek de baya aşağı indi mecbur sezayene aldılar beni. Emzirme konusuna gelince 2. Aydan sonra bebek yeterli beslenememiş. Yetmemiş sütüm ona. Doktor mamaya başlattı. Ona rağmen 2 ay kadar daha ara ara emzirmeye Vajina konusuna gelince doğum dolayısıyla hormonel olarak kararma olmuştu o zamanlar çok psikolojim bozulmuştu ama şimdi onlar da düzeldi. Sen orda oturmuş bilip bilmeden yorumlama lütfen. Boşananıp hir hayata başladıysan benle deneyimini paylaş ye derdimi yazdım. Beni eleştir diye değil. Herkes senin gibi olmak zorunda değil. Ben kendim mutsuzken etrafımı nasıl mutlu edebilirim. Sen kendini her türlü kabul ediyor olabilirsin ben edemiyorum. Elim ayağım tutarken yaşlı gibi köşeme çekilip g.t göbek sarkıtamam bir adım var benim. Olimpiyatta yarışmış bir sporcuyum ben. İnsanlara örnek olması gereken biriyim

Ablacığım estetik ameliyatlar parası olanlar için, para kocanda, senin reelde 5 kuruşun yok. Buraya bitti boşanıyorum yazmışsın da nereye gideceksin, ne yapacaksın? Bize laf yetiştireceğine otur verilen akılları oku. Kenara para koy. Kocan sapığın teki, bu iş eninde sonunda bitecek boşanacaksın. Onun için kenara para koy. Kredi kartından altın al koy kenara. Yarın öbür gün gitmek istediğinde elinde nakit para olsun. Gidecek yerim yok diyorsun ne yapacaksın silikon dudak, silikon memeyle kadın sığınma evine mi gideceksin?? :KK51: En azından ev tutacak, başlayacak kadar paran olsun.
Evlenmeden önce her şeye yetecek kadar kazanıyordum. O zamanlar 3 asgari ücret kadsr kazancım vardı aylık. Evlendikten sonra işimi bıraktığım bebeğim olduğu için böyle kaldım. Parasızım derken beş parasız değilim Şu an eski hayatıma kaldığım yerden devam edemem küçük bir bebek var ortada. Aynı kazancı kazanmam da kolay olmaz bilmem anlatabiliyor muyum

Olimpiyatta yarışmış bir sporcuyum ben. İnsanlara örnek olması gereken biriyim

Madem öyle kafayı işlet, durumu paraya çevir. Youtube ftiness kanalı açmaya ne dersin? Evde pilates, yoga , belki dumbellerler ağırlık antrenmanı serileri yaparsın. Belki beslenme videoları çekersin. Ordan yürüsüne influencer vb olursun. Kendine madme bu alandan yatırım yaptın o zaman kafayı işlet bu alandan kazanmaya bak.

Madem öyle kafayı işlet, durumu paraya çevir. Youtube ftiness kanalı açmaya ne dersin? Evde pilates, yoga , belki dumbellerler ağırlık antrenmanı serileri yaparsın. Belki beslenme videoları çekersin. Ordan yürüsüne influencer vb olursun. Kendine madme bu alandan yatırım yaptın o zaman kafayı işlet bu alandan kazanmaya bak.
Bunlar anlık olan şeyler değil malesef Bebeğimin de alıştığı bir hayat standartı var. Bu süreç onu yıpratmadından korkuyorum sadece

Canım ben her zaman kendimle fazla ilgiliydim. Sezaryeni ben tercih etmedim. Aksine karnım kesilmesin diye normal istiyordum. 9 saat bekledim açılmam olmadı bebek de baya aşağı indi mecbur sezayene aldılar beni. Emzirme konusuna gelince 2. Aydan sonra bebek yeterli beslenememiş. Yetmemiş sütüm ona. Doktor mamaya başlattı. Ona rağmen 2 ay kadar daha ara ara emzirmeye Vajina konusuna gelince doğum dolayısıyla hormonel olarak kararma olmuştu o zamanlar çok psikolojim bozulmuştu ama şimdi onlar da düzeldi. Sen orda oturmuş bilip bilmeden yorumlama lütfen. Boşananıp hir hayata başladıysan benle deneyimini paylaş ye derdimi yazdım. Beni eleştir diye değil. Herkes senin gibi olmak zorunda değil. Ben kendim mutsuzken etrafımı nasıl mutlu edebilirim. Sen kendini her türlü kabul ediyor olabilirsin ben edemiyorum. Elim ayağım tutarken yaşlı gibi köşeme çekilip g.t göbek sarkıtamam bir adım var benim. Olimpiyatta yarışmış bir sporcuyum ben. İnsanlara örnek olması gereken biriyim

İşte niye en ufak bir olumsuzlukta mutsuz oluyorsun kendinden memnun olmuyorsun onu düşünmen için yazdım.

Back
X