Boşanma aşamasında aile evine dönmek neden kendini ucube gibi hissettiriyor. Sırf bu yüzden eşime geri donecegim

Yarennnn89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
30
5
86
Burası dahada cehennem oldu evde her gün kavga öyle çıkmazdayım ki mecbur eşime donecegim. Neden insana ailesi yük gibi hissettirir ki bebeğimde bende hic iyi hissetmiyoruz burda kendimizi babası sürekli donmem için ısrar ediyor mecbur kabul edicem. Aile evi neden böyle?

Yaşlılar ve tahammülleri az. Sorun sen değilsin ama ya boşanırsan diye endişe duyuyorlardır muhtemelen. Şehirdışından tatile gelenler bile yaşıyor bu durumu. Kalabalığa uyumları azalmış.

Eşim sorumsuzdu para konusunda yalan söylemeler ilgisizlik oyun bağımlılığı biriyle konuşma gibi şeyler
Rabbim kimseye darda bırakmasın, ne denilir bilemedim aile evi kabul etmiyor eş kişisinin elle tutulur bir yanı yok. Umarım bu ayrılık sürecinde dersini almıştır da size evladınıza bunları tekrar yaşatmaz🤷‍♀️

Dönünce her şey daha kötü oluyor tecrübeyle sabit . Bu sefer arkanda ailen bile yok diyip üstüne katıyorlar diğer kısım da çok büyütecek şeyler değilse ailenizle bir süre alttan alarak geçirin bebeğe anne bakarsa girip çalışın gücünüzü toplayınca da ayrı eve çıkarsınız.

Aldatma
Yalan
Sevgisizlik
Oyun bağımlılığından kastınız kumar mı amlamadım ama iki şekilde dr hayat geçmez.
Dönerseniz her şey daha kötü olur, boşanmaya, iş bulmaya, kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya bakın. O zamana kadar sabredin

Ailenizinde bir duzeni var yani sizde onu bozuyosunuz. Burda cok konuda esinden ayrilan aile evine dönüyo bunu anlamiyorum kendine yeni bir düzen kurmalisin simdi diyeceksin maddi gelirim yok uzuluyorum ulkemin kadinlarina neden bu kadar gücsüzler…

Not: ben evlenmeden ailemden ayrildim yanliz yasiyorum

Yaşlılar ve tahammülleri az. Sorun sen değilsin ama ya boşanırsan diye endişe duyuyorlardır muhtemelen. Şehirdışından tatile gelenler bile yaşıyor bu durumu. Kalabalığa uyumları azalmış.
Onlarda haklı ama
Ailenizinde bir duzeni var yani sizde onu bozuyosunuz. Burda cok konuda esinden ayrilan aile evine dönüyo bunu anlamiyorum kendine yeni bir düzen kurmalisin simdi diyeceksin maddi gelirim yok uzuluyorum ulkemin kadinlarina neden bu kadar gücsüzler…

Not: ben evlenmeden ailemden ayrildim yanliz yasiyoru

Duzen bozmak mı? Sonuçta ben onların evladı değil miyim uçuk kacik davranışım olmadığı sürece ne gibi düzen bozabilirim ki insan evladını sadece iyi gunundeyken mi kabul eder başka kime sığınabilirdim sonra aile arkada durmadı mı başkasına gidincede kadın suçlu oluyor ama

Bacım maalesef hep öyle. Evlenmiş,gitmiş neden dönüyor hem de 2 kişi olarak, diye bakıyorlar olaya..evine dönünce işe girmeye bak,elin güçlensin biraz..az köşeye para atarsın.

Bu tür durumlarda genelde aile zaten çalışmaya müsaade etmemiş oluyor evlen yuvanı kur mantığı emanet gözü ile bakıyorlar kız çocuğuna evlenene kadar sarıp sarmalıyorlar dış dünya ile tanışmadan pat birinin merhametine bırakıyorlar. evlendikten sonra da aynı şekilde eş müsaade etmiyor eden olsa bile çoluk çocuk oluyor bakacak kimse olmuyor vs vs… ve boşanan kadınların %85-90 ına zaten aileleri ayrı eve çıkmalarına müsaade etmiyor. çok çirkin düşünceler var kafalarda birde “elalem ne der” durumu var ki, allahım o elalemlerin dillerini düğümlesin! Çünki ne demek istediğimi tahmin ettiğinizi düşünüyorum… hem onların düzeni bozuluyor hemde boşanan evlatlarının ne bir eve çıkmasına müsaade etmiyorlar, nede insan gibi yaşamasına. maalesef ülke olarak zihniyetimiz çok karanlık çok 😞 olan küçücük yavrulara oluyor ne düzenli bir ev nede düzgün bir psikolojileri oluyor.
Geçen bir konu okumuştum görmüşsünüzdür belki “2. Evliliğim ve kızım” başlıklı o kadar üzüldüm ki hanımefendinin durumuna doluya koysa almıyor boşa koysa dolmuyor. Rabbim çaresiz bırakmasın kimseyi.

Onlarda haklı ama

Duzen bozmak mı? Sonuçta ben onların evladı değil miyim uçuk kacik davranışım olmadığı sürece ne gibi düzen bozabilirim ki insan evladını sadece iyi gunundeyken mi kabul eder başka kime sığınabilirdim sonra aile arkada durmadı mı başkasına gidincede kadın suçlu oluyor ama
Başkasına gidince cümlesi hoş bir cümle olmadı yalnız. Bunları yaşarken hala ders almayıp başkasına gitmeyi düşünebiliyorsanız akıllanmamışsınız demektir.

Onlarda haklı ama

...sonra aile arkada durmadı mı başkasına gidincede kadın suçlu oluyor ama
Aklınıza gelen tek seçenek neden "başkasına gitmek" ?

Son düzenleme:
Back
X