Alamaz hiçbir mahkeme küçük bebeği üstelik süt emen bir bebeği vermez ha siz kendiniz vermek isterseniz o ayrı ama aksi takdirde alamaz.Aldırmak istemiyorum asla aldırmam sadece bebeğimi benden almasindan korkuyorum
Size şiddet uygulayan eşinizle nasıl aynı yatağa giriyorsunuz? Hiç korunmadınız mı?beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor
Aileniz de bebeği aldırmanızdan yana. Demesi kolay evet ama size şiddet uygulayan, hakaret eden,sevgi saygı duymayan biri baba olmayı hak etmiyor kesinlikle. Çocuğu bu mutsuzluğa dahil etmeyin lütfen.seni değil bebeği istiyorum dedi
Bu soruyu hâlâ soruyor olmanıza anlam veremiyorum. Onun çabalaması, şiddet uyguladığı için pişman olması gerekirken, seni istemiyorum çocuğu istiyorum demesine rağmen sevgisini nasıl tekrar kazanırım diyorsunuz. Olmaz artık sizden. Değil karı koca bir arkadaş da olmaz hiçbir şey olmaz sizden. Ailenizin yanına dönün boşanın bir an önce.eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam
Kimse el kadar bebeği babaya vermez. Bebek size verilir bu konuda içiniz rahat olsun.Aldırmak istemiyorum asla aldırmam sadece bebeğimi benden almasindan korkuyorum
Bebeği istese kontrole gelir, ne yapılacağına dair seninle oturur konuşurdu. Bebek geliyor, ana baba olacağız hadi gel bir konuşalım derdi.Bebeği istiyorum diyor seni istemiyorum diyor
Çok tesekur ederim beni anladigniz için dedigniz gibi ben ne yapicagmi şaştım psikolojik destek alıyorum saten ailesinin önünde küçük düşürdü sevgilisinin önünde küçük düşürdü dövüyor dövüyor her pisliği var en doğrusunu diyosunuzÇok fazla yorum yapmak istemiyorum böyle konulara çünkü içim parçalanıyor. Bir zamanlar bende senin gibi kara kara düşünüyordum ama bende şiddet yoktu ailecilik vardı. Benim fikrim bebeği aldırma bu durumdan istersem linç yiyeyim umurumda bile değil. Bebeğim düştüğünde bile inanılmaz bir yıkım hissettim. Hala da bir bebek gördüğümde gözlerim dolar. Şuanda olan biteni konuşmak mantıksız olmuş. Kendine gelip yolunu çiz. İşe gir psikolojik destek ol. O adam da ne yapıyorsa yapsın. Ama sen güçlü ol. Böyle insanlar korkunun kokusunu köpek gibi alırlar. Korkma sakın. Sen güçlü olursan kimse seni yıkamaz. O bebeğe ve kendine bunu borçlusun. Eşin öldü olarak bak olaya.
Ama o demediBebeği istese kontrole gelir, ne yapılacağına dair seninle oturur konuşurdu. Bebek geliyor, ana baba olacağız hadi gel bir konuşalım derdi.
İşte demediyse sence bebeği istiyor mu?Ama o demedi
Bebeği zaten mahkeme boşansanız da babasına vermez. Ailenizle yaşadığınız takdirde aileniz maddi olarak sizi destekleyecek durumda mı? Siz ailenizden ayrı eve çıkabilecek bir meslek ya da gelir sahibi misiniz? Adam size nafaka verse bile hayatınızı kendiniz çekip çevirebilecek durumda değliseniz bebeğin günahı ne? Siz sadece aldırmak istemiyorsunuz diye sizi döven adamdan çocuk sahibi olmak ne kadar mantıklı?Aldırmak istemiyorum asla aldırmam sadece bebeğimi benden almasindan korkuyorum
Herkesin yaşadığı deneyim ve sorunlar farklı. Bu sizin hayatınız. Konu sahibinin de ayrı sorunları ve hayatı var. Kendisine şiddet uygulayan,hakaret eden, eşini istemeyen , sadece bebeği istiyorum diyip kontrole de gitmeyen bir erkek var.Çok fazla yorum yapmak istemiyorum böyle konulara çünkü içim parçalanıyor. Bir zamanlar bende senin gibi kara kara düşünüyordum ama bende şiddet yoktu ailecilik vardı. Benim fikrim bebeği aldırma bu durumdan istersem linç yiyeyim umurumda bile değil. Bebeğim düştüğünde bile inanılmaz bir yıkım hissettim. Hala da bir bebek gördüğümde gözlerim dolar. Şuanda olan biteni konuşmak mantıksız olmuş. Kendine gelip yolunu çiz. İşe gir psikolojik destek ol. O adam da ne yapıyorsa yapsın. Ama sen güçlü ol. Böyle insanlar korkunun kokusunu köpek gibi alırlar. Korkma sakın. Sen güçlü olursan kimse seni yıkamaz. O bebeğe ve kendine bunu borçlusun. Eşin öldü olarak bak olaya.
Ailem beni desetekler maddi konuda ailemden ayrı evede çıkamam hiç bir meslegim yok üniversite okuyorum hepsi buBebeği zaten mahkeme boşansanız da babasına vermez. Ailenizle yaşadığınız takdirde aileniz maddi olarak sizi destekleyecek durumda mı? Siz ailenizden ayrı eve çıkabilecek bir meslek ya da gelir sahibi misiniz? Adam size nafaka verse bile hayatınızı kendiniz çekip çevirebilecek durumda değliseniz bebeğin günahı ne? Siz sadece aldırmak istemiyorsunuz diye sizi döven adamdan çocuk sahibi olmak ne kadar mantıklı?
Eğer yaşı doğruysa konu sahibi daha 20 yaşında. Boşandı diyelim çocuğu da doğdu. Bundan 10 yıl sonra daha 30 yaşında olacak, illa ki tekrar evlenmek isteyecek. Hele ailesi de maddi manevi desteklemezse yeni evliliği kaçış olarak görecek. Çocukla bu ne kadar kolay?Herkesin yaşadığı deneyim ve sorunlar farklı. Bu sizin hayatınız. Konu sahibinin de ayrı sorunları ve hayatı var. Kendisine şiddet uygulayan,hakaret eden, eşini istemeyen , sadece bebeği istiyorum diyip kontrole de gitmeyen bir erkek var.
Çocuğu doğurup neden hayata 1-0 geriden başlamasına sebep olsun? Öyle kolay mı tek başına çocuk büyütmek? Bir annesinde kalacak,bir babasına gidip gelecek. Anormal,sorunlu bir babası olmasındansa, dünyaya gelmemesi daha iyi olmaz mı?
Ailem beni desetekler maddi konuda ailemden ayrı evede çıkamam hiç bir meslegim yok üniversite okuyorumBebeği zaten mahkeme boşansanız da babasına vermez. Ailenizle yaşadığınız takdirde aileniz maddi olarak sizi destekleyecek durumda mı? Siz ailenizden ayrı eve çıkabilecek bir meslek ya da gelir sahibi misiniz? Adam size nafaka verse bile hayatınızı kendiniz çekip çevirebilecek durumda değliseniz bebeğin günahı ne? Siz sadece aldırmak istemiyorsunuz diye sizi döven adamdan çocuk sahibi olmak ne kadar mantıklı?
Bir cana kıymak çok kötü birşey aallahin verdiği canı ben alamamHerkesin yaşadığı deneyim ve sorunlar farklı. Bu sizin hayatınız. Konu sahibinin de ayrı sorunları ve hayatı var. Kendisine şiddet uygulayan,hakaret eden, eşini istemeyen , sadece bebeği istiyorum diyip kontrole de gitmeyen bir erkek var.
Çocuğu doğurup neden hayata 1-0 geriden başlamasına sebep olsun? Öyle kolay mı tek başına çocuk büyütmek? Bir annesinde kalacak,bir babasına gidip gelecek. Anormal,sorunlu bir babası olmasındansa, dünyaya gelmemesi daha iyi olmaz mı?
Ailem destekler biliyorum yaşımda doğruEğer yaşı doğruysa konu sahibi daha 20 yaşında. Boşandı diyelim çocuğu da doğdu. Bundan 10 yıl sonra daha 30 yaşında olacak, illa ki tekrar evlenmek isteyecek. Hele ailesi de maddi manevi desteklemezse yeni evliliği kaçış olarak görecek. Çocukla bu ne kadar kolay?
Allah canı vermiş de biraz akıl, fikir de vermiş. Ben sırf istediğim kiloda değilim, doktor sağlıksız olur dediği için şu an çocuk sahibi olmuyorum( 88 kiloyum çok obez de değilim) bu 34 yaşımda. Yurtdışındayım, hayat standartlarım yüksek, sosyal haklarımın da olduğu bir devlette yaşıyorum ve çok geçerli bir mesleğim var. Sizin plansızlığınızın cezasını çocuk çekecek, hakkınızda hayırlısı.Ailem destekler biliyorum yaşımda doğru
Konuştuğu kızın önünde sana oc diyen adamla niye seviştin madem seviştin niye korunmadın derler adamaKonuştuğu kızın onunde bana oc dedi gelmiyip ne yapicaktim
Bu konuda başka bir şey yazmak istemiyorum. Hayat sizin hayatınız. Bunları yaşayan sizsiniz. Ben bebek için empati kurdum içimden geleni yazdım. Bir mesleğiniz de yokmuş. Aileniz de bebeği istemiyor üstelik. Maddi manevi size destek olsalar bile, yarın bir gün ailenizle aranızda sorunlar yaşanır,olay bir yerden patlak verir. Umarım kendiniz ve bebek için doğru kararı verirsiniz.Ailem beni desetekler maddi konuda ailemden ayrı evede çıkamam hiç bir meslegim yok üniversite okuyorum
Bir cana kıymak çok kötü birşey aallahin verdiği canı ben alamam
Bilmiyorum o zaman konuştuğu olduğunu bide ben ilaç kulaninca hamile kalmam dediydim boşanma davasını açtım 1 hafta sonra hamile olduğumu ogrendimKonuştuğu kızın önünde sana oc diyen adamla niye seviştin madem seviştin niye korunmadın derler adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?