bosanma asamasinda hamile oldugunu ögrendi.. kürtajda kararsiz..... lütfen yardim :(

Bence kesinlikle aldırmasın

Tuhaf tuhaf rüyalar görüyor demişsiniz demekki inançlı vicdanlı biri, aldırdıktan sonra anlar ne yaptığını çok pişman olur vicdan azabı çeker.

Hem Allah korusun cana kıyacak,sonrası çok tehlikeli, o kıydığı cana muhtaç duruma getirmesin Allah'ım.

Eğer maddi olarak yetememekten korkuyorsa da rızkıyla gelir emin olsun, kıymasın yavrusuna, doğunca, biraz büyüyünce iyiki doğurmuşum der, genelde hep böyle olur

ucunda ölümde olsa her zaman iki seye karsiyimdir
1.yalana
2.cinayete
Rizki veren Allah verdigi zorlugu kolaylastirmayida bilir,kullarini kaldirabilecegi yükle imtihan etmeyide bilir,
Allaha güvenin dayanin yeter ama verilen cani almayin ,diye düsünüyorum...

Hiç cocugu olmasaydı belki aldırsın diycektim ama.. Çok büyük vicdan azabı bu bence herşyede bir hayır vardır... Atan bir kalbi durdurmak hemde bilerek buda cinayettir bence.. Belki eşiyle arasındaki sorun çözülür çocuktan sonra Korundugu halde olduysa cocugu bence aldırmasın.. Nasılsa bir tane cocugu varmıs buda olur.. 1 kişiden dolayı bakamamazlık yaşamaz herhalde

Madem tiksiniyordu, aylardır ayrı yatıyor diyorsun.Yazın birlikte olmuşlar.
Kendi düşen ağlamazmış diye bir laf var.İradesine sahip çıkacaktı ablanız.

bebeğin ne suçu var ? ablanız kara cahil mi? boşanmayı düşündüğü adamla iliişkiye girerken hamile kalma riskini gözardı ediyorsa suç karnındakinin mi ? evladından farkı ne daha dogmamış olması mı ? saglıgı söz konusu değil eee daha ne ? hem önlem alınmıyor hem de derd yakınıyor madem sevmiyordu ne diye çocugun olacagı bir ilişkiye zemin yarattı ? birlikte olsun ya da olmasın bizi hiç baglamaz ama önlemini alacaktı kardeşim o kadar..katil olmaya meyilliyse kendi bilecegi iş ne aldırın deim ne aldırmayın..karar ablanızın ve eniştenizin..tek masum o dogmadan daha hakkında verilecek kararı haberi olmadan bekleyen minicik yavrucak.çok üzüldüm

madem anlaşamıyorlar,yataklarıda ayrı hemde sevmiyorlar,boşanmak istiyorlar birde tatile gidip sevmediği adamla birlikte oluyorlar anlamadım gitti bu işi....bu kendi suçu....aldırmazsa yazık olacak.....aldırırsada yazık olacak...dünyaya gelince ya babasız yaşıyacak...bu durumda boşanmazsa gürültü ve kavganın içinde yaşayacak....ablan kendine biraz hakim olsaydı bu işler başına gelmezdi...yazık bir zevk uğrunu perişan olmuş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…