Boşanma aşamasında ki eşimin mutluluğu

Merifettah

Çok tatlı :)
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
898
1.455
113
Kocaeli
Merhaba,

Daha öncede Bi konu açmıştım, inanın öyle Bi noktadayım ki, burda dertleşmek konuşabilmek için buraya konu açıyorum, demiştim sağlık çalışanıyım diye, haftada 2 gün işe gidiyorum ve diğer kalan tüm günler evdeyim, vakit geçmiyor, dışarıya pandemi den dolayı çıkamıyorum, o yüzden güzel düşünceleriniz ile derdimi paylaşmanız için buraya yazıyorum, evet 10 gün oldu evden ayrılalı, eşim olucak zatı muhterem ne aradı ne sordu, ortak arkadaşlarımız ile yani benim ondan ötürü tanıştığım ve benim sosyal paylaşım sitelerinde ekli olan arkadaşları ile buluşuyor resimler çekiliyor ve bende ekli olan kişiler paylaşıyor ve her resimde benim eşim 32 diş, dün en yakın arkadaşının sevgilisi bana mesaj attı, biz buluşuyoruz sizde gelin diye, bende kabul etmedim fazla konuyada girmedim sevgilisi gerekli bilgiyi verir dedim ve konuyu kapattım, neyse ki bunlar buluşuyor benimkide var kız resim çekiyor ve paylaşıyor, ama neden?? Ne gerek var?? Göreceğimi bile bile?? Neden beni üzüyorlar, ben daha atlatamadım, diyeceksiniz kapat sosyal, inanın ben çok kitap okuyan biriyim okuyamıyorum, burda insta da vakit geçiriyorum, burdan kapatsam whatsap durumdan görüyorum, neden bu kadar mutlu ve neden benim gözüme sokulmak isteniliyor, yada onlar gayet normal de ben mi yanlış anlıyorum, çok üzülüyorum, ama belli etmiyorum, geçmiyor geçmiyor, geçmiyor

Kız arkdaş biliyor mu ayrldığınızı.. Birde engelle gitsin niye kafana takıyorsun ki..
Yani benimkinin en yakın arkadaşının sevgilisi muhakkak biliyordur, bilmese bile buluştuklarında öğrenmiştir, kız ile Bi sorunum olmadı, o kadar beraber oturduk kalktık engellemek ayıp olur diye düşündüm, bide AA bak takıyor ki engelledi demesinler dedim,

Öncelikle evden niye ayrıldın? Ev ayırmak evlilikde dönüşü zor olan bir durum. Eğer burnunu sürtmek gibi gayen varsa tutmamış olduğunu farketmişsindir umarım. Arasın sorsun diye ev ayrılmaz. Gerçekten ev ayıranında böyle bir beklentisi olmamalı.

Konuya gelince sensizde mutluyum imajı vermek istiyordur ya da hakkaten sensiz de mutludur. Yıkılmadım ayaktayım görüntüsü veriyor. Yalnız gerçekten ayrılmak gibi bir niyetin yoksa bence araya arkadaşların girsin çünkü zaman geçtikçe dönüşü çok daha zor olur.

Öncelikle evden niye ayrıldın? Ev ayırmak evlilikde dönüşü zor olan bir durum. Eğer burnunu sürtmek gibi gayen varsa tutmamış olduğunu farketmişsindir umarım. Arasın sorsun diye ev ayrılmaz. Gerçekten ev ayıranında böyle bir beklentisi olmamalı.

Konuya gelince sensizde mutluyum imajı vermek istiyordur ya da hakkaten sensiz de mutludur. Yıkılmadım ayaktayım görüntüsü veriyor. Yalnız gerçekten ayrılmak gibi bir niyetin yoksa bence araya arkadaşların girsin çünkü zaman geçtikçe dönüşü çok daha zor olur.
Daha önce konu açmıştım neden ayrıldığım ilgili, isteyerek ayrılmadım, ayrılmak zorunda bırakıldım, gururum için ailemin gururu için, eşim aileci, her şeyimizi ailesine anlatıyordu, ve her tartışmamız da ayrılalım boşanalım diyordu, Bi kaç günlük ailemin yanına geldiğimde 3-4 gün sonra ya iş yerime gelirdi konuşmaya yada arar mesaj atardı falan, bu seferde evden ayrılmam o istedi ve ayrıldım

Yani benimkinin en yakın arkadaşının sevgilisi muhakkak biliyordur, bilmese bile buluştuklarında öğrenmiştir, kız ile Bi sorunum olmadı, o kadar beraber oturduk kalktık engellemek ayıp olur diye düşündüm, bide AA bak takıyor ki engelledi demesinler dedim,
Anladım.. o zaman gönderilerini hikayelerine falan gözardı et.. çıkmasnlar karşına.. Eşin sensizde mutluyum imajı çiziyor olabilir ama geç düşür jeton anlar hatasına yakında..

Belki üstünden büyük bir yük kalkmıştır. Sorunlu evlilik,boşanma asamasi , kavga gürültü vs ortadan kalkmış. Yeni bir hayata başlamış.. hatta belki hayatına hoslanacagi biri girmis, o gülmesin de kim gülsün?
Benim boşanan bütün akrabalarım genclesti,güzelleşti,yüzü gülüyor.
Umarım sizin de yakın zamanda yüzünüz güler, ikiniz de yine yıllar sonra 'ne doğru karar vermisiz bosanmakl' dersiniz

Belki üstünden büyük bir yük kalkmıştır. Sorunlu evlilik,boşanma asamasi , kavga gürültü vs ortadan kalkmış. Yeni bir hayata başlamış.. hatta belki hayatına hoslanacagi biri girmis, o gülmesin de kim gülsün?
Benim boşanan bütün akrabalarım genclesti,güzelleşti,yüzü gülüyor.
Umarım sizin de yakın zamanda yüzünüz güler, ikiniz de yine yıllar sonra 'ne doğru karar vermisiz bosanmakl' dersiniz
Yok artık daha 10 gün oldu

Böyle durumlarda insanların olayı tam olarak idrak edemediği gereksiz bir ahmaklık dönemi oluyor. Umursamaz ve neşeli görünüyorlar. Bu dönemde olabilir. Eğer normalde çok paylaşım yapan birisi değilse Bilerek isteyerek sizi sinir etmek için yapıyor olabilir. Son ve bana göre en küçük ihtimalde gerçekten mutludur.

Yok artık daha 10 gün oldu
Boşanalı değil evden ayrılalı mı on gün oldu?
Ben bosandiniz diye düşünmüştüm. Benim halam boşanma sonucu gelince tatlı dagittirmis. Teyzem aynı şekilde , telefonla müjdeyi vermişti bir bayram havası olmuştu...
Eğer evden ayrılalı sadece on gün olduysa az olmuş ama sonuçta kötü ya da huzursuz bir evliliğiniz varmış ki boşanma kararı almışsınız. Adam belki bu yüzden rahatlamıştir. Zaten sizi evden gönderen de oymuş.
Ayrılık sizin için on günlük ama söyleyen o olduğuna göre onun için on günlük değil, öncesinde düşünmüş,karar almış,emin olmuş da size söylemiş...
Demek ki gitmenizi çok önceden düşünmüş. Siz evde yokken çok daha iyi olduğunu farketmiş, ailesini sizden daha çok sevdiği için yeniden onların kanatları altında yaşamak işine gelmiş ki siz uzaktayken size "dönme geri" demiş.
Zaten varlığınızı özleyecek biri olsa böyle bir şey demezdi.
O yüzden aynı iyi dileğimi tekrarlıyorum, umarım siz de çok kısa Zamanda bu zehirli aileden kurtulmakla çok iyi yaptığınızı farkedersiniz,yeni hayatiniz o kadar güzel ve stressiz olur ki 'neden çekmişim onca zaman, iyi ki de bosanmisim' dersiniz.
Benim sulalemin boşanma oranı çok yüksektir. İnan ki hiç boşanıp da daha mutsuz olan kadın görmedim. Kötü evlilik insanı icten içe bitirip yaşam enerjisini alıp erken yaşlandırıyor. Keşke mutsuz yuvası olan her kadın boşanmaya cesaret edebilse

Bencede sizi sinir etmek kıskandırmak için atılıyor hatta eşiniz artırıyor bile olabilir.Pozlardada bilerek sırıtıyor muhtemelen ayrılık çocuk oyuncağı değil illaki oda üzülüyordur.Ama senin adım atmamı istiyordur.O yapıyorsa sende yap ayrı arkadaşınız yokmu hiç sizde buluşup foto atabilirsiniz.Olay psikolojik savaşa dönmüş .Yada boşa ma konusunda ciddiyseniz takmamaya çalışacaksınız ve adımlarınızı atacaksınız.Hayırlısı olsun hakkınızda.

Screenshot_20200614_130233.webp

Back
X