Boşanma aşamasında olan ve bosananlar bakabilir mi

Kendiniz için yoksulluk nafakası, çocuk için iştirak nafakası, onun haricinde maddi manevi tazminat istemi. Bir de edinilmiş mallara katılma rejimine tabii iseniz malvarlıkları ona göre bölüşülecek.

Ama böyle ayaküstü olacak iş değil avukat tutmanız şart
Düğünde takılan altınları benden alıp satmıştı onu da istediğimi söyledim verir mi bilmiyorum

Ayrıca bu süreçte eğer haklılık payınız yüksekse buna şahit olan çokça şahitlerinizin olması çok önemli ama öyle aile bireyleri, akrabalar değil hani yakın arkadaşınız, komşu, iş arkadaşı vs gibi uzaktan kişiler olursa daha sağlam olur. Yani aile bireyleride olacakda işte dediğim gibi uzaktan kişilerinde olması haklılığınızı daha çok artıyor. Umarım haklı olduğunuza dair çokça şahidiniz vardır.
Yokki kavgamız hep evin içinde olurdu kimseye duyurmazdm ben

Yok annemlerde kalıyorum kizima bakamadım tek buryaa getirdi eşim kendi başka il de çalışıyor
Mesela evet en basiti eşinizin sizi annenize bıraktığına dair mesaj kayıtları filan varsa iyi olur sonuçta kendi gitti diyebilir.

Haklılık payım çok yüksek konuyu diğer bı msjda yazmıştım.ama.o.kendini haklı görüyor asla haksızlığın kabul etmiyor

Dava açılmadan isteyebilir miyim
Davayı benım arkadasım actı hakaret ve aldatılmaktan dolayı ama o parayla avukat tutmuştu.Ama avukat istemi olduğunu duydum cok .Ozaman siz açın davayı.Ve bu süreçte evden kendi ve cocugunuz kişisel eşyaları dısında bırsey almayın bunlar bile suc sayılıyormuş 🥺

Bakın benimde en büyük pişmanlığım kimseye duyurmamak oldu bu yüzden şahitlerim çok az. Sadece evliyken telefonla konuştuğum bir kaç arkadaşım vardı sıkıntılarımı anlattığıma dair ve bunun dışında yok bu yüzden şu an çok zorlanıyorum. Telefonla onları aramam bile onların şahit olmasına yetti keşke daha çok kişiye telefonla filan anlatsaydım diyorum şimdi ama geçti işte maalessf

Davayı benım arkadasım actı hakaret ve aldatılmaktan dolayı ama o parayla avukat tutmuştu.Ama avukat istemi olduğunu duydum cok .Ozaman siz açın davayı.Ve bu süreçte evden kendi ve cocugunuz kişisel eşyaları dısında bırsey almayın bunlar bile suc sayılıyormuş 🥺
Ben annemgildeym zaten bebeğe tek bakamadım için beni annemgile.birakip kendi işe gtti o gün de kendisinin getridigi gören çok oldu misafir vardi evde kavga telefondan ckti 4 yıl boyunca da sürekli kavga ederdik zaten

Davada bunu öne sürebilirsiniz yani özür dileyerek soyluyorım ama onu ne kadar haksız cıkarıesanız hakimin gozunde siz daha iyi olursunuzz..
Özür dilemenize gerek yok gerçekten ben haklarımı istiyorum sadece boşanmak da.istiyorum.haklarimi almadan da bosanirsam çok zoruma gider 4 yılım heba oldu

Kendi getirdi beni ailemin yanına ki bizzat
Sizi çok iyi anlıyorumda işte bu işler delillerle yürüyor hani delilin nerede diyebilirler bu yüzden hazırlıklı olmanız gerekli demiştim. Ancak inşallah eşiniz ben bırakırım evet derde sorun yaşamazsınız umarım mesaj kayıtlarınızda vardır her ihtimale karşın

Bakın benimde en büyük pişmanlığım kimseye duyurmamak oldu bu yüzden şahitlerim çok az. Sadece evliyken telefonla konuştuğum bir kaç arkadaşım vardı sıkıntılarımı anlattığıma dair ve bunun dışında yok bu yüzden şu an çok zorlanıyorum. Telefonla onları aramam bile onların şahit olmasına yetti keşke daha çok kişiye telefonla filan anlatsaydım diyorum şimdi ama geçti işte maalessf
Benim de anlattığım arkadaşlarım var onlar sahit sayılıyor mu

Sizi çok iyi anlıyorumda işte bu işler delillerle yürüyor hani delilin nerede diyebilirler bu yüzden hazırlıklı olmanız gerekli demiştim. Ancak inşallah eşiniz ben bırakırım evet derde sorun yaşamazsınız umarım mesaj kayıtlarınızda vardır her ihtimale karşın
Yok msjlarim kendinin getirdiği gören komşularım var yeterli olmaz mı

Özür dilemenize gerek yok gerçekten ben haklarımı istiyorum sadece boşanmak da.istiyorum.haklarimi almadan da bosanirsam çok zoruma gider 4 yılım heba oldu
Altınlarım demissinizz buda bi suç aldığı için cunku size aitti.Mesajlar etraftan şahıt olanlar kim varsa hersey onun aleyhine işler.Ama affınıza sığınarak soruyorum bı adam niye surekli bi itişme yapar ufacık seye boşanalım boşanıyorım der acaba hayatında birimi var

Altınlarım demissinizz buda bi suç aldığı için cunku size aitti.Mesajlar etraftan şahıt olanlar kim varsa hersey onun aleyhine işler.Ama affınıza sığınarak soruyorum bı adam niye surekli bi itişme yapar ufacık seye boşanalım boşanıyorım der acaba hayatında birimi var
Bilmiyorum inann varsa da bilmiyorum ben kızım için 2 aydır annemgildeym

Back
X