Bosanma asamasinda oldugum esimin niyeti ne ???

boşver canım ne yapmak istiyosa yapsın
aklı sıra o minik aklıyla seni kıskandıracak
ne kadar çocuk kafalı bir adammış
sen delillerini toplamaya bak
sonraki halini merak ediyorum eşinin :)

Insallah bu davayi kazanirsam bende halini merak ediyorum bu gerizekalinin :34: cunku bu tur eylemlerde bir kac kez bulundu aptal heleki ben ondan ilk ayrildigimdada yapti burnum surtsun diye yapmis beyefendi !!!! birde bana diyor benim boyle ucuz seylerle isim olmaz diyor. Orospuya saygi duyandan ne beklersinki.

Cnm hakimin bu seklide soyledigine eminmisin ??? Tuhafima gitti acikcasi
Benim bildigim dosya yargitayda oldugu surece yani dilekce asamasinda oldugu surece sadakat yukumlulugu devam eder ve bosanma hukukende son bulmadikca bu sadakat yukumlulugunu ihlal etme hakki vermez taraflara.

evet emınım hatta avukatımda bu sekılde bır bılgı vermedı bıze ve karsı tarafta facebookta resım paylasmaya devam ettı bende oturdugum yerden seyrettım

evet emınım hatta avukatımda bu sekılde bır bılgı vermedı bıze ve karsı tarafta facebookta resım paylasmaya devam ettı bende oturdugum yerden seyrettım

Allah Allah cunku bu sadakatsizlik maadesi var yani evlilik hukuken son bulmadikca sadakat yukumlulugu devam eder heleki dosya halen yargitayin elindeyse. Benim avukatim bu maadeyi dilekceme gecti yani. Acaba bu insan kilikli seytanlar hakimimi satin aliyor diye dusunuyorum bazen ??? Yani bir insan bu kadar rahat olmazki. Sonucta Allah korusun bunu ben yapmis olsam adim cikar dokuza inmez sekize tabiri caizse peki sen hangi yil bosandin ??? Cunku bosanma hukuku baya degisti.

Cnm bu adam oyle bir insanki kendinden para cikmasin ama kimden cikarsa ciksin bir o kdr maddiyatci ve kendi cikarlari icin insanlari kullanmasini seven bir tip !!
evet bende buna sasiriyorum neden bu kdr sacmalik yapiyor bu kdr kendini riske atiyor diye zaten yuklu tazminat davasida actim neyine guveniyor bu adam diyorum hakimi satinmi aldi acaba diye dusunuyorum davasini kazabilmek icin yoksa bir insan durduk yere neden bu kadar rahat hareket etsin heleki durusma tarihi daha belli olmamis bir davada dosya yargitayda yani ve bu donemlerde delliler cok onemli bunuda biliyor eminim bu kadar saf olmasi mumkun degil seytana papucunu ters giydirir o !!!!

Demek ki dava adamın umrunda değil... Davası sürdüğü halde, facebookta başka kadınlarla ilişkisi olduğunu yazan,fotoğraf paylaşan erkekler var,sadece eşiniz değil yani.
Ayrıca hakimlik en saygın meslektir, değil para teklif etmek, duruşmada hakimin karşısına çıksa yaprak gibi kımıldar eşiniz eminim, kimsenin adını da boş yere karalamayın.

Demek ki dava adamın umrunda değil... Davası sürdüğü halde, facebookta başka kadınlarla ilişkisi olduğunu yazan,fotoğraf paylaşan erkekler var,sadece eşiniz değil yani.
Ayrıca hakimlik en saygın meslektir, değil para teklif etmek, duruşmada hakimin karşısına çıksa yaprak gibi kımıldar eşiniz eminim, kimsenin adını da boş yere karalamayın.

Evet acikcasi umrunda degil. Ben kimsenin adini karalamiyorum siz yanlis anlamissiniz boyle birsey olabilirmi diye sordum sadece kendime. Birde yani artik oyle seyler yasaniyorki gunumuzde bunlari dusunmemek mumkun degil. Tabikide hakimlik en saygin meslektir benim buna itirazim yokki.

Arkadasim birak artik eski esinin facebook yada baska sayfalarda yazdiklarini takip etmeyi... Ne gerek var ki buna?

Evet acikcasi umrunda degil. Ben kimsenin adini karalamiyorum siz yanlis anlamissiniz boyle birsey olabilirmi diye sordum sadece kendime. Birde yani artik oyle seyler yasaniyorki gunumuzde bunlari dusunmemek mumkun degil. Tabikide hakimlik en saygin meslektir benim buna itirazim yokki.

tamam işte adamın umrunda değilse zaten aldırış etmeden istediğini yapacaktır,gezecektir,tozacaktır...
siyasete bakmayın siz,en çok denetlenen kurum yargıdır,içiniz rahat olsun,haklı iseniz davanızı kazanırsınız merak etmeyin.

tamam işte adamın umrunda değilse zaten aldırış etmeden istediğini yapacaktır,gezecektir,tozacaktır...
siyasete bakmayın siz,en çok denetlenen kurum yargıdır,içiniz rahat olsun,haklı iseniz davanızı kazanırsınız merak etmeyin.

Insallah cnm umarim hersey benim lehime olur cunku kusurlu olmadigimi biliyorum.

Insallah cnm umarim hersey benim lehime olur cunku kusurlu olmadigimi biliyorum.

kusurlu olmadığınızı tanıklarınızla,delillerinizle kanıtlarsanız boşanma davası, belli miktarda nafaka, tazminat hepsini kazanırsınız.

Bana Kalırsa Eşiniz Boşanma Hukukunu Bilmiyor,Yada Cahil Cesareti Artık Bilemiyorum Tam Ama Sosyal Medyada ki Fotoğrafları Belki Delil Olmayacağını Düşünüyor Olabilir Ama Bazı Konularda Yanıldığı Bi Gerçek Ha Şunu da Söyleyim İlişkileri de Gerçek :30:

Allah Allah cunku bu sadakatsizlik maadesi var yani evlilik hukuken son bulmadikca sadakat yukumlulugu devam eder heleki dosya halen yargitayin elindeyse. Benim avukatim bu maadeyi dilekceme gecti yani. Acaba bu insan kilikli seytanlar hakimimi satin aliyor diye dusunuyorum bazen ??? Yani bir insan bu kadar rahat olmazki. Sonucta Allah korusun bunu ben yapmis olsam adim cikar dokuza inmez sekize tabiri caizse peki sen hangi yil bosandin ??? Cunku bosanma hukuku baya degisti.

Ben 2010 yılında bosandım
kadınlar ıcın durum her zaman baska canım

Bence düşünmemelisin neyi neden yapıyor diye.bırak ne hali varsa görsün.gül gibi karısı varken kendini böyle çocukca anlamsız ilişkilerin içinde bulmak istiyorsa bırak orda boğulsun ve ne hali varsa görsün.

çok zor biliyorum iyi kötü en ufak detayları binlerce kez sorguluyorum kafamda ama hiç bi işe yaramadıği gibi beni daha çok yıpratıyor.

Bence düşünmemelisin neyi neden yapıyor diye.bırak ne hali varsa görsün.gül gibi karısı varken kendini böyle çocukca anlamsız ilişkilerin içinde bulmak istiyorsa bırak orda boğulsun ve ne hali varsa görsün.

Cnm dedigin gibi haklisin kendi yaptiklarinda bogulsun dursun diyorum bende zaten bunlarin iliskisi nasil bir iliskiyse anlamis degilim bitmis yani kiz zaten normal bir insan olmus olsa 5 6 tane facebook profili olmaz ayrica yayinladigi fotograflardan one cikarsak sacma sapan goruntuler !!!! Sadece gosteris amacli yayinlanmis bir iliskiden ibaret bunlarin oyunlarina alet olamam ben sadece goruntuleri aldim ve avukatima gonderdim gercektende tencere yuvarlanmis kapagini bulmus resmen !!! Allah islah etsin diyorum bu tarz erkeklere namuslu bir kadin agir geliyor heralde Aallah elbet adaletini gosterecektir bu kendini bilmezlere...

Back
X