- Konu Sahibi bendenoturubirbenvar
-
seni diğer zor bi aşama bekliyo oda boşanma günü sakinliğini koru çok zor olucak eminimki benim eşim bana ne dedi biliyomusun işe gir çalış ayrılmakta allahtan evlenmekte nie sıkıntı yapıyosun anlamadım ilk ayrılan senmisin düşünebiliyomusun sevdiğin adam eşin olmuş insan sana bunları sölüyo bir de teselli ediyo benim kadar kendinden ödün veren biri daha olamaz tatlı diline güleryüzüne 1 saatte kanıyodum hemen anladımki kaybetme korkusu olcak insanın içinde benim zoruma giden eşimin bana nasihat vermesi sen benim tüm uğraşlarımı görmezden gel benden ayrıl birde nasihat ver bana benimde ona sölediğim rabbim son nefesinde bile benim ismimi söletsin sana ayağın takılsa bile aklına ben gelim bana yaptıkların gelsin sana bi tavsiye arkadaşım onunla arkadaşlık yapan bi kişiyle bile konuşma zor olur senin için ben herkesle bağımı kopardım çünkü iyi yada kötü bişey duymak istemiyorum ailenle yaşıyosun şuan dimi ?
bizde dilekçemizi verdik duruşma günün bekliyoruz. allah kimsenin basına vermesin
allah benıde dıger kadınları uzup hayatından bezdıren tum kocaların belasını versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?