evde huzur yok.eşimin ailesi eşimi yönetmeye alışmış.bana da ubu yapmaya çalıştılar.Bosanma sebebiniz neydi cok ozel degilse hanimefendi
bürüyecek tabi.sen kendini benim yerime koysana bi.Siz tamamen maddiyata dönmüşsunuz gozunuzu para burumus resmen..
Allah yardım etsin size ..
Başka yorum yapmayacağım. .
işin garibi ben marazlık çıkarıyo oldum.bu aksam öyle dedi.Şiddet öyle alelade bir kusur değil ki, alabildiğin her şeyi almalısın o admdan, bugün sokakta yürürken tartışma çıksa adam dövmenin cezası belli, sen neden adamın on bin tlile sıyrılmasına razı olasın ki? Çekişmeli dava açmak için tek sebebin nafakayı zorla veriyor olması değil yani.
Ki daha ilk aydan bu kadar maraz çıkartan adam 3-5 ay sonra hepten eeh yeter deyip ödeme falan yapmaz, şimdiden belli yani.
Ve sorunun cevabı evet, şiddet gördüğün için çok daha fazla tazminat alabilirsin, adamın gelirine de bağlı bu tabii. Varsa ev araba bunların en az yarısı senin, ev eşyaları ve düğün takıları da ortak değil, sadece senin.
daha bana 300 gönderdi bu ay.anlamıyorum neye dayanarak bunu yaptoığını.kaç kere uyardım çekişmeliye dönmesin sen zarar görürsün diye.elinde yüzünü çizdim diye rapor var.ona g,veniyo.diyorum kadınla erkek aynı mı diye.yok kafa basmıyo.Cekismeli... bir avukat bul. Altinlat srnin zaten. 350 de cok az. Hic calismayan 500 tl oduyormus.
Şiddet öyle alelade bir kusur değil ki, alabildiğin her şeyi almalısın o admdan, bugün sokakta yürürken tartışma çıksa adam dövmenin cezası belli, sen neden adamın on bin tlile sıyrılmasına razı olasın ki? Çekişmeli dava açmak için tek sebebin nafakayı zorla veriyor olması değil yani.
Ki daha ilk aydan bu kadar maraz çıkartan adam 3-5 ay sonra hepten eeh yeter deyip ödeme falan yapmaz, şimdiden belli yani.
Ve sorunun cevabı evet, şiddet gördüğün için çok daha fazla tazminat alabilirsin, adamın gelirine de bağlı bu tabii. Varsa ev araba bunların en az yarısı senin, ev eşyaları ve düğün takıları da ortak değil, sadece senin. [/QUOTEanlaşamlıda eşyaları ona bırakmtım.ama çekişmelide yada kanunen eşyaların benim olduğunu bilmiyodum.daha bana diyo ki senle öbür dünyada görüşcez.beni nasıl dövdüğü aklına gelmiyo heralde bu herifin.daha bana ekmeiğini haram ediyo.
anlaşmalı diye konuştuğumuz için gitmedim avukata.ama gitcem gibi gözüküyo.aslında ben ondan çabuk kurtulmak için istemiyodum çekişmeli.ama bana üç kuruş için zorluk çıkaracaksa olmayacak.Şiddet varsa daha fazla alirsiniz gibi. Avukatla ozel.olarak görusseniz ya
şu anda onu yapıyo zaten.gerizekalı ya.düğünde takılan paralarla eve eşya almıştık mutfaga filan.onları da aldım.bana geri gönderceksin diyo.Bu adam haklarını vermeyecek, en iyi ihtimalle seni yıldırıp ucuza sıyrılmaya bakacak.. Sakin ha sakin vazgecme haklarından.. Maddi manevi tazminat davasi da ac, takılan her sey senin hakkın, hem dinen hem kanunen; ne demek yarısı? Bu herifi silkelemeden birakma..
ne alaka gözünü para bürümüş bu kadın şiddet görmüş şiddetSiz tamamen maddiyata dönmüşsunuz gozunuzu para burumus resmen..
Allah yardım etsin size ..
Başka yorum yapmayacağım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?