- 19 Nisan 2022
- 30
- 15
- 3
- Konu Sahibi Mormenekse12
-
Yasadıkalrınız belli ki zordu ama gecti gitti, belki boyle demek kolay gelecektir ama takmaya hiç degmez ınanın, onunuze bakın hayatınızı yasayınİyi geceler hanımlar. Malumunuz sıkıntılı süreçlerden geçiyorum. Her ay düzenli olarak dertlerimi yazıyorum, sağolun siz de gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz. Bu süreç bittikten sonra inanın desteğini unutmayacağım insanlar gördüm burada. Neyse karşı tarafla çekişmeli olarak bosanacagiz. Evliyken asosyal olan ayağını evden dışarı atmayan adam şimdi her gün ora senin bura benim geziyor. Arkadaşım takip ettiklerine bakmış bir sürü açık saçık kız takip ediyor. İnanın kıskandıgim için değil davayı zaten ben açtım bı an önce bitmesini temenni ediyorum ama zoruma gidiyor. Ne kadar bitmesi beni mutlu edecek olsa da bu sürecin zorluklarını da yaşadım yaşıyorum. Ama bu kadar rahat olunması ne bileyim yani. Bu durumu yaşayanlar ya da tecrübe sahibi ablalarim kardeşlerim varsa nolur benimle paylaşın
Meşhur olmak değil ablacım amacımYahu benden sonrasi tufan deyin bakin onunuze.
Sayet ikinci uyelikten yazmiyorsaniz sandiginiz kadar meshur degilsiniz sitede, eski konunuzu ekleseydiniz iyi olurdu. Nisan’da uye okup 3 konu acmissiniz. Bu 4. konunuz.
Meşhur olmak değil ablacım amacımiyi kötü paylaşıyorum derdimi sıkıntımı burada belki birisi kulak verip okumuştur diye söyledim onu
Doğrusu tabi ki o ama.. ne bileyim bu anı bekliyor gibi. Beklese sonra gitse başka kadınlara. Ben nasıl bı erkeğin boynuna sarilmiyosam hem ahlaki hem dini hem de hala devam eden evliliğe saygımdan. Ondan da aynısını beklerdimAmaciniz meshur olmak demedim dikkatinizi cekerim. Keske eski konularinizi ekleseydiniz. Digerlerini okuyorum su an.
Ama ilk yorumum gecerli. İpini birakin rahvan gitsin.
Doğrusu tabi ki o ama.. ne bileyim bu anı bekliyor gibi. Beklese sonra gitse başka kadınlara. Ben nasıl bı erkeğin boynuna sarilmiyosam hem ahlaki hem dini hem de hala devam eden evliliğe saygımdan. Ondan da aynısını beklerdim
Adamın sana saygısı olsa zaten boşanmazdın. Erkekler ne kaybettiğine dön bak,giderim ver çabasına giriyorlar ama rezillik diz boyu.Doğrusu tabi ki o ama.. ne bileyim bu anı bekliyor gibi. Beklese sonra gitse başka kadınlara. Ben nasıl bı erkeğin boynuna sarilmiyosam hem ahlaki hem dini hem de hala devam eden evliliğe saygımdan. Ondan da aynısını beklerdim
Ağliycam şimdi ya.. böyle tek tek yazınca da film şeridi gibi geçti gözümün önündenKonularinizi okudum.
Adam iktidarsiz, iliskiye dahi girememissiniz. Ustelik evden kovulmussunuz. Altinlarinizi almislar; bir de en bi sevdigim ana kuzusu. Baska kadina gitse ne; gitmese ne? Her seyi gectim; beni evden kovan adami o saniye silerim.
Gencsiniz, isiniz var. Lojman hakkiniz da varmis. Hakkinizi kullanin kendinize 0 km yeni bir hayat kurun.
Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir.
Ağliycam şimdi ya.. böyle tek tek yazınca da film şeridi gibi geçti gözümün önünden
Sonradan Arap atı gibi açılan insanlar en büyük korkum.İyi geceler hanımlar. Malumunuz sıkıntılı süreçlerden geçiyorum. Her ay düzenli olarak dertlerimi yazıyorum, sağolun siz de gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz. Bu süreç bittikten sonra inanın desteğini unutmayacağım insanlar gördüm burada. Neyse karşı tarafla çekişmeli olarak bosanacagiz. Evliyken asosyal olan ayağını evden dışarı atmayan adam şimdi her gün ora senin bura benim geziyor. Arkadaşım takip ettiklerine bakmış bir sürü açık saçık kız takip ediyor. İnanın kıskandıgim için değil davayı zaten ben açtım bı an önce bitmesini temenni ediyorum ama zoruma gidiyor. Ne kadar bitmesi beni mutlu edecek olsa da bu sürecin zorluklarını da yaşadım yaşıyorum. Ama bu kadar rahat olunması ne bileyim yani. Bu durumu yaşayanlar ya da tecrübe sahibi ablalarim kardeşlerim varsa nolur benimle paylaşın
Beni de bi özetler misinizKonularinizi okudum.
Adam iktidarsiz, iliskiye dahi girememissiniz. Ustelik evden kovulmussunuz. Altinlarinizi almislar; bir de en bi sevdigim ana kuzusu. Baska kadina gitse ne; gitmese ne? Her seyi gectim; beni evden kovan adami o saniye silerim.
Gencsiniz, isiniz var. Lojman hakkiniz da varmis. Hakkinizi kullanin kendinize 0 km yeni bir hayat kurun.
Allah yeniden baslayanlarin yardimcisidir.
Beni de bi özetler misinizbu ne duruluktur hayran kaldım cuk diye oturdu kafama
Yiiiiaaaaa çok tatlısınız^_^
Hicbir seyi kafaya takacak kadar cok istemeyin. Guzel seyler tam olarak ondan vazgectiginizde gerceklesiyor. Hayat olagan akisinda guzel; birakin tum testleri; kurleri. Hayati tadina vararak yasayin bir kac ay. Biraz da boyle deneyin. Tevekkul guzel seydir.En kisa zamanda saglikli bir veya iki, belki de uc bebisle kucaginiz dolsun insallah.
Size de ustadimiz, pirimiz Nil Karaibrahimgil’den gelsin:
“Cok cok cok isteme; kopariz hayattan”.
PS. Umarim mutfaginizdaki kurt sorunu cozulmustur.
Hiç üzülmeyin bende yaşadım aynısını ben babamın evine geldiğimin sabahı adam ınstadan eskortlari fulll takibe almıştı ve boşandım elhamdülillahİyi geceler hanımlar. Malumunuz sıkıntılı süreçlerden geçiyorum. Her ay düzenli olarak dertlerimi yazıyorum, sağolun siz de gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz. Bu süreç bittikten sonra inanın desteğini unutmayacağım insanlar gördüm burada. Neyse karşı tarafla çekişmeli olarak bosanacagiz. Evliyken asosyal olan ayağını evden dışarı atmayan adam şimdi her gün ora senin bura benim geziyor. Arkadaşım takip ettiklerine bakmış bir sürü açık saçık kız takip ediyor. İnanın kıskandıgim için değil davayı zaten ben açtım bı an önce bitmesini temenni ediyorum ama zoruma gidiyor. Ne kadar bitmesi beni mutlu edecek olsa da bu sürecin zorluklarını da yaşadım yaşıyorum. Ama bu kadar rahat olunması ne bileyim yani. Bu durumu yaşayanlar ya da tecrübe sahibi ablalarim kardeşlerim varsa nolur benimle paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?