Fikirleri merak ediyorumAdam arşiv yapmış sence haklı mısındır?
Zaten adam senı evden kovmus tekrar donsen arsıve neler eklemıs dıye mı bakacaksın. Huylu huyundan vazgecmez. Hayatına bak gencecık kadınsınFikirleri merak ediyorum
Bende öyle düşünüyorum imkansız ama dönsem yine aynı şeyler olacak çünkü bu ilk değilZaten adam senı evden kovmus tekrar donsen arsıve neler eklemıs dıye mı bakacaksın. Huylu huyundan vazgecmez. Hayatına bak gencecık kadınsın
Ee ilk degılse neden fıkır alıyorsunuz. Sızce burda sıze yok ya bence son kez dene belkı duzelır dıyen bır kk kadını cıkar mı? Vakıt kaybetmeye degmezBende öyle düşünüyorum imkansız ama dönsem yine aynı şeyler olacak çünkü bu ilk değil
Ee ilk degılse neden fıkır alıyorsunuz. Sızce burda sıze yok ya bence son kez dene belkı duzelır dıyen bır kk kadını cıkar mı? Vakıt kaybetmeye degmez
yeni üyeyim daha önce böyle sıkıntı yaşayan oldu mu belki okuyanlardan benzer durumda olan vardır.Bir erkek neden böyle şeyler yapar bu iğrenç boyuta getirir?Fake hesaplar açar? Yaptığı halde bana melekmiş gibi görünür aklım almıyorEe ilk degılse neden fıkır alıyorsunuz. Sızce burda sıze yok ya bence son kez dene belkı duzelır dıyen bır kk kadını cıkar mı? Vakıt kaybetmeye degmez
Aslaa sosyal medyalarımda olsun cevremde olsun hiç erkek yok diyebilirim sayılıdır yani.Kendisi de öyle isterdi hep.Ama diyorum ya neden o yapıyor neden yıllarımı aldıŞöyle soralım aynısını sen yapsan eşin sana normal der mi? Bu soruya vereceğin cevap seni doğruya ulaştırır.
Kuzguna yavrusu baldan tatlı gelır lafını bılır mısınız? Bence sız bunları tolore etmeye devam ettıgınız surece esınız bu ıgrenclıgın boyutunu arttıracak. Deger mı boyle bır adam ıcın omur tuketmeye? Cevabınız evetse donun yıne uzulen sız olun ha eger hayırsa o zaman kararınızın arkasında durun. Kovuldugu yere kediler bile dönmüyoryeni üyeyim daha önce böyle sıkıntı yaşayan oldu mu belki okuyanlardan benzer durumda olan vardır.Bir erkek neden böyle şeyler yapar bu iğrenç boyuta getirir?Fake hesaplar açar? Yaptığı halde bana melekmiş gibi görünür aklım almıyor
Tartısma anlarında nereye gidiyorsan git defol vs. kac kere oldu ama o zamanlar hep düzelir biraz zaman dedim kendime.Ama bu defa asla arkama bakmadım çünkü yoruldum bittim kadınlık gururum değerim kalmadı.Halbuki onları yapmasa silsek hayatımızdan baska bir sorunumuz yoktu.Evlendiğim adamın arayışta olması,ahlaksız edepsiz seylere yönelmesi benim en korktugum seydi basıma geldi çok üzülüyorum.Keşke başka sebepten bitseydiKuzguna yavrusu baldan tatlı gelır lafını bılır mısınız? Bence sız bunları tolore etmeye devam ettıgınız surece esınız bu ıgrenclıgın boyutunu arttıracak. Deger mı boyle bır adam ıcın omur tuketmeye? Cevabınız evetse donun yıne uzulen sız olun ha eger hayırsa o zaman kararınızın arkasında durun. Kovuldugu yere kediler bile dönmüyor
Bekledim iki buçuk yıl değişen birşey yok..Dediğiniz gbi bu defa bende ailemde bitsin istiyoruz.Yakında bu kararı kesinleştireceğizBi kere geldiğiniz şu dünyada, şu gencecik yaşınızda, bunca şey yaşanmışken, kendinizi bu şerefsizden kurtarmak için neyi bekliyorsunuz acaba?
Ama yine de üzülüyorum kızıyorum beni sevgisine inandırdı.Benim için birçok şey yaptı evlendik.Neden neden neden diye bir sürü sorum var ama yanıtlayan birisi yok eşim çok rahat benimle kac haftadır muhattap değil kendisi de ailesideBekledim iki buçuk yıl değişen birşey yok..Dediğiniz gbi bu defa bende ailemde bitsin istiyoruz.Yakında bu kararı kesinleştireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?