Boşanma aşamasındayım eşime güven problemim var

Bak şimdi bir iple salıncakta kurabılırsın intihar da edebilirsin. Hepsı senın elınde yanı
 
Bende ışık göremedim görmek için inanın çabaladım.Bundan ileri boyutu bir kadınla basmak olur ondan korkuyorum.Aminn inşallah Allahım benim kalbimi beynimi rahatlatacak karar almamı nasip etsin
 
nedeni basit sevmemiş, karaktersizmiş, iyi oyuncuymuş seviyomuş rolü yapmış, eğlendirmiş gönlünü kendince, siz de muhattab aramayın şu saatten sonra, yakın bi zamanı beklemeyin kesinleştirmek için hemen kesinleştirin verin avukata kurtulun gitsin, sizden daha fazla zamanınızı çalmasına izin vermeyin, emin olun umrunda bile değildir, karaktersiz çünkü etkilemez böyle şeyler onu.
 
Umrunda değil o kesin.Boşanma davasıyla bile uğraşmak istemeyecek kadar rahat.bu hafta içi bir gün kesinleşecek
 
Aldatmış, eski sevgiliyle müstehcen fotoğraflarını saklıyor, porno bağımlısı ve arşiv yapacak kadar ciddi boyutta (Ki böyle birinin size şiddet uyguladığını da düşünüyorum, şaşmaz genelde, sadist bi tarafı vardır bu tarz insanların) ve sorunuz:
Bu sorunlar normal mi?

 
Aslaa sosyal medyalarımda olsun cevremde olsun hiç erkek yok diyebilirim sayılıdır yani.Kendisi de öyle isterdi hep.Ama diyorum ya neden o yapıyor neden yıllarımı aldı

Yıllarınızı o almamış siz vermişsiniz. Her şeyden önce sizin çevrenizdeki erkek sayısı hakkında ona söz hakkı vermeyecektiniz. Bakın o sizi karıştırıyor mu hayır. Siz çok taviz vermişsiniz. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Hepsini geçtim adam sizi evden kovmuş. Aramıyor, sormuyor. Sizi istemeyen insan umrunuzda olmasın artık kendi hayatınıza kendi yolunuza bakın. Daha çok gençsiniz hayat size ne kapılar açar, umutsuzluğa kapılmayın.
 
Yani bana normal gelmedi ama sizi bilemem.Yazık etmeyin kendinize boşanın.
 
Değil..Sadece düzelir yanlış olduğunun farkına varır vicdan yapar zannetim
 
Kesinlikle benim artık başka bir hayat kurmam lazım iş bakıyorum zaten..Bu olay kesin sonuca bağlansın inşallah herşey daha zor değil daha kolay hale gelir.Ve inşallah iyi ki bitmiş derim
 
Canım , aynı dertten muzdariptim aylar önce ama benim eşim kabul etmişti. Porno izleme bağımlılığı vardı. Daha sonra araştırdım bende bu gerçekten bi rahatsızlık olabilir mi diye ne yazikki öyleymiş böyle bir bağımlılık türü varmış. Eşimde bildiğin arşiv yapmıştı. Daha sonra bi kavga kıyamet dedim seni boşarım. Kendine gel. Daha sonrasında empati kurmasını sağlayarak anlamasını istedim. Açtım bende bi porno video iştahlı iştahlı izledim karşısında dedim ki adama bak be ne kas var bayılıyorum böyle adamlara vs. çok sinirlendi. Dedim ki bak ne ben o videolardaki kadınlar gibi göğüslere sahibim ne de sen o kaslara sahipsin. Kusura bakma benim hoşuma gitti izleyeceğim bende artık dedim. Çok üzüldü anladı. Haklısın dedi kendimi çok kötü hissettim dedi. Üzerine bi de dini açıdan yanlış olduğundan bahsettim utanmıyomusun gözünle zina yapmaya dedim öyle böyle vazgeçti bilgisayarındaki her şeyi gözümün önünde sildi. çok şükür aylardır bi kez yakalamadım en ufak bişey.
 


Madem bu huylarına devam edecek neden evleniyor böyle adamlar? Dertleri ne ? Neden kadınların da hayatlarını mahvediyorlar?

Bu adam düzelmez. Can çıkar huy çıkmaz derler ya, ondan seninki de...
 

Yalnız olayı süper çözmüşsünüz ! Tebrikler. Bu adamlar kendi tiplerine bakmıyorlar da bir süre sonra biz kadınları bu videolardaki kadınlarla kıyaslayıp bir de beğenmemezlik yapıyorlar.
 
Sizce normal mi saçmalamayın buna asla müsade etmeyin bende eşimin porno izlediğini gördüm ve boşanıcaktım yalvardı söz verdi ve sadece bir şans verdim yine böyle birşeyle karşı karşıya gelicek olursam bunu ona söylemem bile direk dava açarım kendisinede söyledim
 
Yani bana normal gelmedi ama sizi bilemem.Yazık etmeyin kendinize boşanın.
Maşallah çok sevindim sizin adınıza.Ben kaç zamandır çabalıyorum olmadı.Üstüne bir de fake hesaPlar açtı kızlara mesajlar atıyor.Durum iyice farklı yerlere gitti
 
Çok uzuldum ama asla olmaz bole karaktersız bırıyle Pıslık herıf hadı pornoyu fln gectım buda kabul edılemezde en ufak ıyı bısey gorsem bıttıgıne uzulucektkm ama eskı sevgılıyle mesajlasma nedır ya aılesıyle aranız nasıldı yaptıgı bu pıslıklerı aılesıne anlattınız mı?
 
Anlattım iftira atıyorsun denildi sonra kanıtlar topladım ona da sesleri çıkmadı.Ama bana düşman oldular oglunun tarafında onu aklayacak sekilde konusuyorlar sürekli
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…