Face şifremin kırılıp katılmadığını öğrenme şansım var mi? dava edeceğim onu.
Kizlar konularımı biliyorsunuz.geçen gün eski eşimin eniştesi kardeşimi arıyor.diyor ki ...nice Eşyaları mi satıyor.oyle yapıyorsa çok ayıp.paraya mi ihtiyacı var?kardeşim de diyor ki....ablam paraya ihtiyacı olduğunda sizlere söylemişti.simdi mi merak ettiniz.ayrica anlam eşyaları satmıyor.yatak odasını suriyeli bir aileye hayrına verdi.demis.teli kapatırken de eniştesi diyorki ben önceden boşanmasınlar diyordum...fakat bundan sonra olmaz.ben nicenin yazışmalarını gördüm.inanmiyordum ama gözlerimle gördüm.ve şöyle devam etmiş konusmasina . ...guya benimki evden gitmeden dava açılmadan önce benim konuşmalarımi görmüş ve bana demiş ki nice ben seni kabul edemem . ...diyip gidip dava açmış . ...tobe yarabbim bunlar allah diyor ama korkmuyor.peki böyle bir olay olduysa niye dava açarken bunu öne sürmemiş . .dunyaya bakış açımız farklıymış . diye yazdırdı.kizlar bu ne....bana iftira attığı kişi benim abim yaşında ve komşum . ...arkadasimin eşi . çocuklarımızı bir arada büyüttük....kardes gibiydik.benim facede arkadaşım di eşi . ve bunu yani arkadaşlarımı her kez görüyordu . gizli bir şeyim olsa gizlerdim.ve o abi faceyi yeni açmıştı . girer girmez hemen her keze neydi on diye yazardı.ve bende abi olarak cvp yazmisligim var.zaten öyle kötü bir şey yazsa ben asla onlarla konuşmam . ...o abide benden yana böyle gevşek bir davranışım olsa eşini bana asla yollamaz.bu kdr net kızlar.benim telim devamlı oğlumun elinde tüm sosyal medyam açık.gizli hiç bir şeyim yok.ayrica komşuma bile gitsem telefonum evde oğlumda .
Geçen gün ben kurana gitmiştim.telim oglumdaydi evde.o sırada babasının evinden çantasını almaya gitti.benim ki beni whatsaptanda takip eder endişem var.bunu nasıl öğrenebilirim.oglum yemin etti telefonumu ona vermediğine .
Pislik kocam benim şifremi kırmış olabilir mi?Ben bunu nasıl öğrenebilirim.
Ben mi yanlış hatırlıyorum. zaten bosanmamis miydiniz ? (Eski) esin baskasiyla evliydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?