Boşanma aşamasındayız...zannedersem benim hesaplarını eline gecirdi

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.068
448
Kizlar konularımı biliyorsunuz.geçen gün eski eşimin eniştesi kardeşimi arıyor.diyor ki ...nice Eşyaları mi satıyor.oyle yapıyorsa çok ayıp.paraya mi ihtiyacı var?kardeşim de diyor ki....ablam paraya ihtiyacı olduğunda sizlere söylemişti.simdi mi merak ettiniz.ayrica anlam eşyaları satmıyor.yatak odasını suriyeli bir aileye hayrına verdi.demis.teli kapatırken de eniştesi diyorki ben önceden boşanmasınlar diyordum...fakat bundan sonra olmaz.ben nicenin yazışmalarını gördüm.inanmiyordum ama gözlerimle gördüm.ve şöyle devam etmiş konusmasina . ...guya benimki evden gitmeden dava açılmadan önce benim konuşmalarımi görmüş ve bana demiş ki nice ben seni kabul edemem . ...diyip gidip dava açmış . ...tobe yarabbim bunlar allah diyor ama korkmuyor.peki böyle bir olay olduysa niye dava açarken bunu öne sürmemiş . .dunyaya bakış açımız farklıymış . diye yazdırdı.kizlar bu ne....bana iftira attığı kişi benim abim yaşında ve komşum . ...arkadasimin eşi . çocuklarımızı bir arada büyüttük....kardes gibiydik.benim facede arkadaşım di eşi . ve bunu yani arkadaşlarımı her kez görüyordu . gizli bir şeyim olsa gizlerdim.ve o abi faceyi yeni açmıştı . girer girmez hemen her keze neydi on diye yazardı.ve bende abi olarak cvp yazmisligim var.zaten öyle kötü bir şey yazsa ben asla onlarla konuşmam . ...o abide benden yana böyle gevşek bir davranışım olsa eşini bana asla yollamaz.bu kdr net kızlar.benim telim devamlı oğlumun elinde tüm sosyal medyam açık.gizli hiç bir şeyim yok.ayrica komşuma bile gitsem telefonum evde oğlumda .
Geçen gün ben kurana gitmiştim.telim oglumdaydi evde.o sırada babasının evinden çantasını almaya gitti.benim ki beni whatsaptanda takip eder endişem var.bunu nasıl öğrenebilirim.oglum yemin etti telefonumu ona vermediğine .
Pislik kocam benim şifremi kırmış olabilir mi?Ben bunu nasıl öğrenebilirim.

Son düzenleme:
Face şifremin kırılıp katılmadığını öğrenme şansım var mi? dava edeceğim onu.

Metin çok karışık, biraz duzenleseniz?

Konunuzu hatırlayamadım ama madem eşinizin iftira attığını düşunüyorsunuz face şifresini kırıp kırmadığını neden dert ediyordunuz?

Çok karışık ama şifreyi değiştirsenizde artık alacağını almıştır o. Bundan sonra farketmez değiştirilmesi.

Eski konulara baktim da siz zaten aldatilmişsiniz. Kisi kendinden bilir işi hesabi olmus eşinizin iftirasi.
Ayrilsaniz artik da bitse bu çile?

Daha iyi bence bırakın kırsın şifreyi sonucta siz hiç birsey yapmadınız görür utanır en azından.. size iftira attıgı için

Nice ben seni gecen seneden beri takip ediyorm ozelden de konusmustk belki hatrlarsn.
Gereksiz yere cok yiprandin. Ben de pek anlayamadim gelismeleri. Ama artk pesini birak bu islern. Dusun tasin ve son adimi at derm

Ben mi yanlış hatırlıyorum. zaten bosanmamis miydiniz ? (Eski) esin baskasiyla evliydi ?

Ben mi yanlış hatırlıyorum. zaten bosanmamis miydiniz ? (Eski) esin baskasiyla evliydi ?

Pardon yanlis hatirlamisim. o başka arkadasti. bu kadar uzatmasaydin keske su isi. adam seni aldattiginda tekmeyi basmaliydin. serefli olsa aldatmazdi zaten. boyle bi tip iftira da atar işte. konusmalarin fotoğrafını cekip abi yazan bolumleri silmesi de zor degil. Belki adami kandirdi. Ayrica o adama "o bizim ailedostumuz aramizda hic birsey yok ama zaten yegenin beni aldattigi için bosaniyoruz. ne guveninden bahsediyorsun." Oturup seni aldatan kisinin yasini mi tutacaksin hala . sanki. bizim ülkemizde mantik bu iste. adam aldatti ama dayi hala onun yanında. senin normal bi mesajlaşmanla suclu sen oluyorsun.

Millet senin ustune ikinci kocayi eskitti
Sen bi sunu atamadin ya
Iftiraysa iftira
Camursa camur
Ates olsa ne kadar yer yakicak
Hala su adamdan umutlanmiyorsan
Ben de bisi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…