Boşanma aşamasındayız...zannedersem benim hesaplarını eline gecirdi

whatsapp'tan nasıl takip edecek böyle bir şey mümkün mü? Yani telefonunuzu eline geçirmeden nasıl takip edebilir ki?

Komşu meselesine gelince, kendisi sizi aldattığı için aklınca böyle iftira atarak suç bastırmaya çalışıyor ama keşke komşunun eşini de eklemeseydiniz, yanlış anlaşılmaya sebep vereceği gibi gereksiz de bence.

adam zamanında seni çatır çatır aldattı. üstelik yanlış hatırlamıyorsam sabah namazına gidiyorum diye sabah ezanında o kadına gidiyordu? öylede haysiyetsiz biriydi.
sen ne yaptın. milletin boşan demesine aldırmadın çektinde çektin. ölüyorum bitiyorum la olmuyor bu işler nice. evet boşanmak kolay değil, evet yuva kolay kurulmuyor ama bu adamın böyle çamura yatacağı az çok belliydi.
ne denilir ki bilmiyorum. alacağını almıştır artık o telefon eline geçtiyse. bişeyden korkmuyorsan neden bu telaşın? telaş etmene gerek yok.

Öncelikle bir kadın olarak bana çatır çatır seni aldattı demeniz,çok rencide edici.fakat ben üzerime alınmıyorum.fakat sizi bir arkadaş olarak uyarıyorum,insanların hassas noktalarını bu şekilde anlatmak doğru değil.. .o beni çatır çatır aldatmadı.o onun karektersizligi.
Evt k9rkacak bir şeyim yok.telas ta etmedim.sizinle paylaşmak istedim.ve acaba benim adına birilerine bir şey yazar mi acaba.yahut başka bir şeyler.bunu yaşayan arkadaşlar vardır diye düşündüm.

Bu gün savcılığa suç duyurusunda bulundum.

Millet senin ustune ikinci kocayi eskitti
Sen bi sunu atamadin ya
Iftiraysa iftira
Camursa camur
Ates olsa ne kadar yer yakicak
Hala su adamdan umutlanmiyorsan
Ben de bisi bilmiyorum
Ay bu gün msjini yolda okudum.koptummmmm.millet ikinciyi eşitti demene......cok yasa emi...bu adamdan umutlanamıyorum cnm.ben ona muhtaç kalmadım,ayaklarimin üstünde dimdik durdum,ona tenezzül etmedim ve en önemlisi onu affetmedigim için delirmiş durumda.inanin ki bir laf bile yollamıyorum ona.bir kez faresine girip merak bile etmedim.yemin ediyorum.isime gidip geliyorum.gun geçmiyor ki gündemin değişmesin.her zmn yeni bir şeylerle karşılaşıyorum.dusunun taşındığı evin nerede olduğunu bile sormadım cocuklari ma . ..bitti.su anda turkiyedeki durumlardan dolayı davalar erteleniyor.daha ilk mahkeme bile olmadi.

Sen gerçekten insanların seni iyi niyetle uyardıklarını göremiyorsun nice. Takıldığın şeye bak. Çatır çatır aldatmamış onun karaktersizliğiymiş. Eee? Adama senden daha çok kızmış bizlere mi anlatıyorsun onun karaktersiz olduğunu?

Ben pes ediyorum. Sana eskiden beri çektiğin sıkıntıları görmüş bi üye olarak iyi niyetle dua etmekten başka bişey diyemeceğim artık. Allah yolunu açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…