• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma da cocuklar ayrilir mi :(

Eşit bile göremiyor. Ben protokole her hafta sonu yazdın. Cumartesi ve pazar diye.
Hakim anne çalışıyor 2 haftada bir dedi ve küçük olanı için sadece pazar ve yatılı olmaz dedi. Çocukları anneye verir babaya da yaşa göre görüş izni çıkarır
Babanın ağır bir suçu mu vardı aile birliğine karşı

Kızımın halası haber yollamış, açsın davayı evi satar bölüşürler cocuklari da bölüşürler demiş içim siz etti et tırnaktan ayrılır mı deli gibi ağlıyorum çok kotuyum
Halaya haber yollardım, gelir o saçlarını tek tek elline veririm diye. Siz yollamadınız mı?

Biri 10 biri 3 yaşında iki çocuğum var birbirlerine çok düşkünler...anne baba boşanma durumunda biri anneye biri babaya mi veriyor mahkeme ...onlar ayrılırsa ben kahrolurum ...çok kötüyüm hiç iyi değilim...şuan büyük babasıyla, ben kucukle evdeyim ...çocuğu getirmeyecek gibime geliyor içimde kocaman bir evlat acısı
Küçük sizinle olur, büyüğe pedagog sorar.

Çocuklarınızla iyi iletişim halindeyseniz, büyük çocuğunuzda sizi ister.

Çocuğun yararına hangi taraf uygunsa ona göre karar verilir ama genelde ayrılmaz

Biri 10 biri 3 yaşında iki çocuğum var birbirlerine çok düşkünler...anne baba boşanma durumunda biri anneye biri babaya mi veriyor mahkeme ...onlar ayrılırsa ben kahrolurum ...çok kötüyüm hiç iyi değilim...şuan büyük babasıyla, ben kucukle evdeyim ...çocuğu getirmeyecek gibime geliyor içimde kocaman bir evlat acısı

avukatım öyle birşey yok.
Mahkeme genelde anneye vermekten yana olur ikisinde.
Yüz kızartıcı bir durum yoksa sana verirler ikisinide

Kardeşimle iletişim kuruyorlar o demiş biseyler ..kızım şuan onların yanında
Neden ortada aracı var? Arayın kızınız ile görüşün, isterse gelip alabileceğinizi söyleyin. Çocuk belki gelmek istiyor neden iletişim kurmuyorsunuz? Oturup pasif pasif ağlamak dışında harekete geçin

Tüm çocuklar annenindir. Ayırma yapmıyor mahkeme.
Baba ikisini de eşit derecede görebilir.
Birini al birini bırak yani yazık günah.
Baba sanki çok kendi bakacakta birini istiyor atacak babannenin üstüne ne anladım o işten.
Canınızı sıkmayın ikisi de sizinle yaşar
Öyle zaten kendi çalışıyor ben çalışmıyorum çocuklarımla ilgileniyorum

Sakın bunu yapmayın. Benim çocuklarım da 2 tane yaşları daha büyük biz asla ayırmıyoruz. Babada kalacaksa da ikisi gidip kalıyor bendeykende ikiside bende. Şu an ikisininde anneye daha çok ihtiyacı var.

Mahkeme ayırmaz
10 yaşındakine kiminle yaşamak istiyorsun diye sorar. 3 yaşındaki zaten size verilir siz reddetmediğiniz sürece
Insalah ya onların ayrı kalmasına veya onlardan ayrı kalmaya dayanamiyorum gerekirse bir ömür sevgisiz yaşarım diyorum ama eşle patlak veriyoruz işte Bi zaman sonra

Sakın bunu yapmayın. Benim çocuklarım da 2 tane yaşları daha büyük biz asla ayırmıyoruz. Babada kalacaksa da ikisi gidip kalıyor bendeykende ikiside bende. Şu an ikisininde anneye daha çok ihtiyacı var.
Nasıl yaptınız velayeti mahkeme ilk size mi verdi ...haftada kaç kere baba da veya sizde kalıyorlar lutfen konusalim

Güzel düşünmüş hakim Peki sen çalışırken çocuklara kim bakti
Bebeğim kreşe başladı 11 aylık. Diğer çocuğum 8 yaşındaydı. Sabah okula bıraktım. Saat 14 de okuldan çıkıyordu alıp işe geldim. Akşamda birlikte çıkıp bebeğimi alıp eve geçtik. 2 yıl olacak düzen kurduk çok şükür

Back
X