Boşanma davam açıldı hadi hayırlısı :(

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
944
275
323
Çok şükür boşanma davam da açıldı. Çekişmeli boşanma çok sürer mi? Çok uzasın istemiyorum. Bu süreçte tavsiyeleriniz neler arkadaşlar. Ben onu Allah'a havale ettim. Bana dua edin tanımasanızda :(

Çok şükür boşanma davam da açıldı. Çekişmeli boşanma çok sürer mi? Çok uzasın istemiyorum. Bu süreçte tavsiyeleriniz neler arkadaşlar. Ben onu Allah'a havale ettim. Bana dua edin tanımasanızda :(

Hangi ara ayrıldınız da boşanma davası açtınız?

Dualarımız seninle tabi ki. Çocuk ve mal paylaşımı yoksa çok uzamaz. Hakim genelde çekişmeli açılan davaları ikinci duruşmada anlaşmalıya çevirmeye çalışıyor.

Cuma saatinin hürmetine ALLAH yardımcın olsun arkadaşım işlerin rast gitsin ALLAHIM gönlüne ferahlıklar nasip etsin..

Kararımı vermiştim zaten. Çocuk yok ama altınlar var. Allah'tan hayırlısı ondan adam olmayacağına kesin karar verince bu işin bittiğini anlamıştım :( Zor bir süreç. Ona inat güçlü dimdik durmaya çalışıyorum. Ama içim acıyor, ağlıyorum gizli gizli... Fakat ona değil, yıkılan hayallerime. Hayata nasıl yeniden tutunucam diyorum. Sonra Allah kerimdir diyorum. Zor bir süreç. Ama hayat olmayınca olmuyor.

boşanmak başlı başına zor bir süreç birde çekişmeli olunca dahada zorlaşıyor herşey, mahkeme tarihini beklerken karşı tarafın yaptığı çirkinliklerde cabası zaten.. hakkınızda hayırlısı olsun inş. bu zor dönemi fazla hasar almadan atlatırsınız.
benimde çekişmeli boşanma sürecim başladı mahkeme tarihini bekliyorum avukatımın dediğine göre 2. duruşmada herşey biter daha çabuk olsun istiyorum fakat beklemekten başka yapacak birşey yokmuşşş..

Allah ikimize de yardım etsin. İnşallah Allah bize tekrar huzurumuzu verir. Onlara da yaptıklarının hesabını sorar. Bir kadının hayalleleriyle ne demek olduğunu, kanına girmenin ne olduğunu anlarlar inşallah en kötü bedelleri ödeyerek. Allah ona mutluluğu vermesin inşallah.

Boşanana sevinilir mi valla sana çok sevindim Münevvergül.
Hakkında hayırlısı olsun.
Umarım çok uzamaz ama çekişmeli olduğu için biraz daha uzun sürer tabi.
Önemli olan o evden ve o adamdan kurtulman.

Kararımı vermiştim zaten. Çocuk yok ama altınlar var. Allah'tan hayırlısı ondan adam olmayacağına kesin karar verince bu işin bittiğini anlamıştım :( Zor bir süreç. Ona inat güçlü dimdik durmaya çalışıyorum. Ama içim acıyor, ağlıyorum gizli gizli... Fakat ona değil, yıkılan hayallerime. Hayata nasıl yeniden tutunucam diyorum. Sonra Allah kerimdir diyorum. Zor bir süreç. Ama hayat olmayınca olmuyor.

Allah hayırlı yazılar, hayırlı insanlar yazsın inşallah kaderine.

Altınları alırsın zaten, en fazla iki celse görülür. Ama karşı taraf boşanmak istemiyorsa biraz uzar.

Çok zor bir süreç ama geçiyor inan.

Her şer de bir hayır vardır sözüne çok inanırım. Sana da hayırlar vesile olsun..

Sağolun arkadaşlar. Sabır sabır bir yere kadar. Gitsin kendine agızsız dilsiz akılsız bir köle bulsun. Ben kocamı öldü kabul ettim. Resmiyette evliyiz zaten. Çoktan bitirdi her şeyi. Anası babası ve kardeşleriyle bana yaptıklarının bedelini ödesinler. Onları Allah'a havale ettim ben. En güzel günlerimi mahvedenler. Onlara Allah sorsun. Daha ne diyeyim ki. Bütün duam bu. Beni bitirdiler :( Şimdi işyerinde millete açıklamadım. Çok açıklamakta istemiyorum. Birkaçç yakın arkadaş biliyor sadece. Şu an sadece susmak kendimi dinlemek istiyorum.

eski konularına göz attım biraz, belli ki uzun zamandır kafanda vardı bu fikir uzatmaları oynuyodun hakkında hayırlısı olsun

Amin inşallah. Eski konularımı okursanız ne sıkıntılar çektiğimi anlarsınız. Yaşadıklarımdan öğrendim ki eğer bir kadın gitmişse haklı sebepleri vardır %90. Çünkü biz kadınlar yanlışları hissetsekte kolayca boşanmayı düşünemiyoruz. Başta o benim aklıma soktu boşanmayı. Blöfler, blöfler... Sonra da zaten bitirdi tüm hislerimi, tüm hayallerimi. Tam bir kazma derler ya,onun için tam oturuyor...o insan demeye dilimin varmadığı... Ben onun ailesinin rezilliklerine kendi yaptıklarına sustum iyi olmasını diledim. Ama olmadı :'( Kendisiyle aramızda 8 yaş olmasına rağmen ne bir olgunluk gösterdi, ne de benim gençliğime acıdı :'( 25 yaşımda hayatımdaki tüm ışıkları söndürdü. Ağladım ve hala ağlıyorum. Artık ağlamak istemiyorum Allah'ım:(

uzulme canım mubarek cuma saatı dılıyorum hersey gonlunce olsun calısman ıyı bır sey cabuk toparlarsın ayrıca bebek olmayısı da ıyı bır sey yoksa ondefa daha dusunmek zorunda oluyor ınsan. rabbım bır kapıyı kaparsa daha ıyısını acar hakkında hayırlısı olsun bu bır sınav ısyan etmeden alnının akıyla ver kı mukafaatın buyuk olsun neden ben deme ne kotuluk ettım deme razı ol mucadele ver peygamberler bıle cıle cektı hasa onlar kotu muydu kısacası kul kul ıle sınanır unutma allah yardımcın olsun

hakkında hayırlısı olsun,bazı şeylerin kıymetini bilmek için bazı şeyler yaşamamız gerekir bazen,buda belki senin için onlardan biridir,,belki seni mutlu edecek çok iyi bir insanla karşılacaksın ve ona sımsıkı sarılman içindir belki bu yaşadıkların.. üzülme herşey insanlar için,hayat devam ediyor... peki dava yı kim açtı,eşinin tepkisi ne oldu bu olaya,eminim senden daha üzgündür kaybettikleri için..

Sağolun arkadaşlar. Hayat işte herkesin bir sıkıntısı var. Kimininkisi daha ağır o ayrı. Ama Allah'a şükür ki işim var param var ve çocuğum yok. Buna da şükür. Ona göre ben pişman olacakmışım çünkü o erkek olduğu için hemen evlenebilirmiş, beni kimse almazmış artık:) Düşündüğü şey bak..... Bir evlendim ne gördüm ki şimdi de onu düşüneyim dedim. Yani anlayacağınız o hala yeniden evlenmenin derdinde, pişman olacak insan bunları yapmazdı diye düşünüyorum. Neyse ahım onunla beraber olucak hep. Umrumda değil defolsun gitsin.

Sağolun arkadaşlar. Hayat işte herkesin bir sıkıntısı var. Kimininkisi daha ağır o ayrı. Ama Allah'a şükür ki işim var param var ve çocuğum yok. Buna da şükür. Ona göre ben pişman olacakmışım çünkü o erkek olduğu için hemen evlenebilirmiş, beni kimse almazmış artık:) Düşündüğü şey bak..... Bir evlendim ne gördüm ki şimdi de onu düşüneyim dedim. Yani anlayacağınız o hala yeniden evlenmenin derdinde, pişman olacak insan bunları yapmazdı diye düşünüyorum. Neyse ahım onunla beraber olucak hep. Umrumda değil defolsun gitsin.

hı hı hemen evlenir :) Gencecik bir kadın bir adamdan vazgectiğine göre o adamın bir marazı vardır diye düşünürler :D

Ah etme, Allah biliyor neyi kime vereceğini.

Şu durumda düşünülecek en son şey evlenmek... adamın düşüncesine bak biri bitmeden sıradaki gelsin.!!! Bundan sonraki hayatında daha dikkatli olman için bi uyarı bi imtihandı belkide. Yıkılan hayellerin karşılığını hiç bir maddi eşya ödeyemez, en az hasarla kurtulursun inşallah.

Son düzenleme:
Back
X