- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
Çok şükür boşanma davam da açıldı. Çekişmeli boşanma çok sürer mi? Çok uzasın istemiyorum. Bu süreçte tavsiyeleriniz neler arkadaşlar. Ben onu Allah'a havale ettim. Bana dua edin tanımasanızda 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür boşanma davam da açıldı. Çekişmeli boşanma çok sürer mi? Çok uzasın istemiyorum. Bu süreçte tavsiyeleriniz neler arkadaşlar. Ben onu Allah'a havale ettim. Bana dua edin tanımasanızda![]()
Kararımı vermiştim zaten. Çocuk yok ama altınlar var. Allah'tan hayırlısı ondan adam olmayacağına kesin karar verince bu işin bittiğini anlamıştımZor bir süreç. Ona inat güçlü dimdik durmaya çalışıyorum. Ama içim acıyor, ağlıyorum gizli gizli... Fakat ona değil, yıkılan hayallerime. Hayata nasıl yeniden tutunucam diyorum. Sonra Allah kerimdir diyorum. Zor bir süreç. Ama hayat olmayınca olmuyor.
Sağolun arkadaşlar. Hayat işte herkesin bir sıkıntısı var. Kimininkisi daha ağır o ayrı. Ama Allah'a şükür ki işim var param var ve çocuğum yok. Buna da şükür. Ona göre ben pişman olacakmışım çünkü o erkek olduğu için hemen evlenebilirmiş, beni kimse almazmış artık:) Düşündüğü şey bak..... Bir evlendim ne gördüm ki şimdi de onu düşüneyim dedim. Yani anlayacağınız o hala yeniden evlenmenin derdinde, pişman olacak insan bunları yapmazdı diye düşünüyorum. Neyse ahım onunla beraber olucak hep. Umrumda değil defolsun gitsin.
Sağolun arkadaşlar. Hayat işte herkesin bir sıkıntısı var. Kimininkisi daha ağır o ayrı. Ama Allah'a şükür ki işim var param var ve çocuğum yok. Buna da şükür. Ona göre ben pişman olacakmışım çünkü o erkek olduğu için hemen evlenebilirmiş, beni kimse almazmış artık:) Düşündüğü şey bak..... Bir evlendim ne gördüm ki şimdi de onu düşüneyim dedim. Yani anlayacağınız o hala yeniden evlenmenin derdinde, pişman olacak insan bunları yapmazdı diye düşünüyorum. Neyse ahım onunla beraber olucak hep. Umrumda değil defolsun gitsin.