- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Babanız babalık yapmış babam diretmeseydi diosunuz.Annenizide babanızıda dövmüş.Resmen kocana üzülmüşün annene babana değil.Ya ne yapmış olabilir baban o adama?Sen kocam diosun hala.babamla anlaşmazlık yaşadım.koca evine geldim ve ilk gün sözel şiddet başladı.ertesi gün ev tuttum.ev haftaya boşalacaktı ki bu cuma işe giderken sokak ortasında güpe gündüz çocuğun gideceği kreş hakkında o kreşe gidecek, bu kreşe gidecek tartışmasından dolayı eşim ve annem ile babam arasında tartışma çıktı.Eşim bulunduğu yerden babamın üzerine atlayarak yerde sağlı sollu babama yumruklar savurdu, annem ve ben ayırmaya kalktık bu sefer annemin üzerine çıktı.jandarma polis geldi ve kocamı iki kişi zor zaptediyordu.Nasıl olmuş bilmiyorum ama eşimin de parmağı kırılmış, büyük ihtimalle babamın üzerine atlayıp onu yere düşürürken ve üstüne çıkarken oldu ya da yumruğunu taşa vurdu, imkansız parmağının kırılması, çünkü babacığımın ellerini hapsetmişti, hiçbişi yapamıyordu.
babam aslında çocuk bu kreşe gidecek diye diretmeseydi, iş yerimize kadar gelmeseydi hiçbiri olmıcaktı, babam da sabah akşam kapımıza geliyordu vs vs.
önce hastaneye gittik, sonra emniyete.ifadeler verildi, eşyalarımı eşimin evine taşıdığımı ve bu yüzden koruma kararı istedim.90 gün annem babam ben için koruma kararı çıktı.şimdi kendi evimdeyim.kocam dışarda.kapım kitli, öyle işte.Nisan 15 te tayin isticem.
Olay bir marketin önünde oldu, marketin de kamerası yok, olsaydı çok iyi bir delil olacaktı.Olayın olduğu yerin karşısında bir kamera var, olayın olduğu yeri görüyormuş ama biraz uzakta umarım net çekiyordur.babam dayak yediği halde, eşimin parmağı kırıldığı için müşteki şüpheli durumunda, karşılıklı darp olarak geçti kayıtlara.
avukatla görüştüm de daha ön incelemesi bile bitmeyen dava için reddedilebilir diyor.sebebi ortak yaşama geri dönmüş olmam.affetmem demek oluyormuş ve yeni bir dava açmam gerekebilirmiş.
başına böyle bişi gelen var mı.evet buraya geldim ama amacım barışmak değildi, davam devam edecek dedim.sen kiraya çıkma ben çıkarım demişti, o kiraya çıkmadı ama ben bu eve geldikten 3 gün sonra ev tuttum.
Ya bosver hic yazma.. kanim dondu okurken.. neler demek geciyor icimden.. seninde cocugun var ya bir gun o anne babanin yerinde sende olabilirsin.. o kadar agir seyler yazmak istiyorum ama.bir daha bu uyenin yazdiklarina bakmam sinirlerim zipliyor...Babanız babalık yapmış babam diretmeseydi diosunuz.Annenizide babanızıda dövmüş.Resmen kocana üzülmüşün annene babana değil.Ya ne yapmış olabilir baban o adama?Sen kocam diosun hala.
Birde kocam da kocam eşim de eşim yazmış sürekli insan o kelimeleri annesini babasını döven adam dahi diyemeyeceğim varlık için kullanır mı?Ya bosver hic yazma.. kanim dondu okurken.. neler demek geciyor icimden.. seninde cocugun var ya bir gun o anne babanin yerinde sende olabilirsin.. o kadar agir seyler yazmak istiyorum ama.bir daha bu uyenin yazdiklarina bakmam sinirlerim zipliyor...
Ya hatırlıorum bu konu sahibini bebek doğana kadar hiç aramamıştı boşanma davası açmıştı.Kendine yazık etme başık baştan kokar .Anne baba gibi dünyada bulunmaz.En zor zamanlarınızda o vardı yanınızda yapmayın böyle.Ya bosver hic yazma.. kanim dondu okurken.. neler demek geciyor icimden.. seninde cocugun var ya bir gun o anne babanin yerinde sende olabilirsin.. o kadar agir seyler yazmak istiyorum ama.bir daha bu uyenin yazdiklarina bakmam sinirlerim zipliyor...
rabbim islah etsin!hic bir anne babayi evladiyla sinamasin!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?