• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davamı açtım

bazen yanımda olsun istiyorum
Kiz kuzum, o anlarda sana son konunda yazdigin, sana dedigi igrenc hakareti hatirla. Sana onu diyebilen bir adam yaninda olsa ne? olmasa ne?
Hadi sana edilenleri unutuyorsun, adamin kendi evladina tahammülü yok,
Yavrucugunu o toksik babasindan ve ortamindan korumuş olacaksin.
Ha ilerleyen dönemde, beni cocugumdan ayirdinlarla başlayan vicdanina oynayan
cumlelerde kuracaktir kesin o baba musveddesi.

Bağımlı olduğunu düşünuyorsan da, bu dönemi sağlıklı atlatabilmen adina gerekirse uzman yardımı al.

Kizlar konularimi biliyorsunuz zaten burada sizlerden çok destek gördüm öncelikler teşekkür ederim. Eşimin küfürlü konuşmaları nokta olmuştu zaten okul kapansın diye bekliyordum dava için. Ama eşim bu durumu kurtarmak için bile bisey yapmadı. Son zamanlarda hiç konuşmamaya başladı sürekli herseye küs hiç konuşmamaya başladık. Akşama kadar yatıyor akşam da arkadaşlarının yanına okeye iniyor gece 1 de 2 de eve geliyordu. Hiç evle ilgisi bile kalmadı artık asla bir kelime konusamiyorduk. Bahsetmiştim ya araba aldım direksiyon dersi aldım eşim kendi aldığım arabaya bile yok vurma arabaya zarar verme söyle böyle o dönemde de hiç destek olmadı sürekli benimle kavga etti arabaya zarar gelecek diye her dersten sonra kavga ediyorduk yani. Bende artık dayanamadim daha neyi bekliyorsun dedim boşanma dilekcemi verdim ailemin yanına geldim tatil için. Bu süreçte de desteğinize ihtiyacım var diyebilirsiniz neler yaşadın hala o adamı düşünme diye düşünmüyorum ama bağımlılık olmuş sanırım yoksa böyle birini sevdiğimi zannetmiyorum bazen yanımda olsun istiyorum umarım bu zorlu dönem çabuk geçer hemen ayrılırız biter
yaa biz neden kadınlar olarak tamamen gözden çıkardığımız, hiç istemediğimiz adamların bile ayrılırken, boşanırken ısrar etmesini, bizi döndürmeye çalışmalarını bekliuoruz.evet çok yersiz hatta saçma.ama illa o ego tatmin edilecek. Kadın olmanın gereğiymiş gibi düşünüyoruz.ben de fatklı değilim tabi ki bir kadın olarak.bu çarpık düşüncenin üstesinden gelmeye çalışmalıyız bence.ben de yeni çok âşık olduğum adamdan ayrıldım. O da beni hiç aramadı, sormadı.ben de kötü hissettim ama bu düşünce hiç işlevsel ve mantıklı değil.boşanmaya ya da ayrılmaya karar verdiğim adam niye benim peşimden koşsun.amaç ne yani?
Bu arada adamı seviyorsun bence.her ilişkide alışkanlık oluyor ama benim hiç aklımın ucundan bile geçmeyen kişiler de oldu, aylarca aklımdan çıkmayan da.sadece alışkanlık değildir o.haa sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir diye bir söz vardır.kötü huylar maalesef sevmeye engel olamıyor ki.

Kiz kuzum, o anlarda sana son konunda yazdigin, sana dedigi igrenc hakareti hatirla. Sana onu diyebilen bir adam yaninda olsa ne? olmasa ne?
Hadi sana edilenleri unutuyorsun, adamin kendi evladina tahammülü yok,
Yavrucugunu o toksik babasindan ve ortamindan korumuş olacaksin.
Ha ilerleyen dönemde, beni cocugumdan ayirdinlarla başlayan vicdanina oynayan
cumlelerde kuracaktir kesin o baba musveddesi.

Bağımlı olduğunu düşünuyorsan da, bu dönemi sağlıklı atlatabilmen adina gerekirse uzman yardımı al.
Evet zaten sürekli yaptıkları geliyor aklıma sürekli eziyetleri hiçbir özel gün dinlemeden küsmeleri her şeyde kavga çıkarması daha neler neler anlatamam yani satırlar almaz 7 senedir aslnda hatırladığım güzel birkaç anım anca vardır onun da sonunda mutlaka burnumdan getirmiştir hep hatırlıyorum yani

Geçici bir süreç zaman geçtikçe böyle düşünmeyip ne kadar doğru yapmışım diyeceksin. Gerçekten çekilmez.

Back
X