• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Davamı da Açtım...

Surekli_Karisik

Kimselerin vakti yok,durup ince şeyleri anlamaya.
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.657
2.413
133
Güncel: 5-6. Sayfa ve devamı.
KP davayı açınca, çıkıp gelmiş. Kimsenin gelmesini istemiyordum artık. Kararım kesin ve asla dönmem, umarım sorunsuz sıkıntısız atlatırım.

Evet benim sevgili dert ortaklarım,

Olayların özetini yazmaya mecalim yok. Bilgi sahibi olmayanlar eski konularıma bakabilirler.

Bugün boşanma davamı açtım, bir avukatla görüştüm, sağ olsun ilçemizde bir hakime hanım vardı, kendisiyle görüştüm, benimle ilgilendi, dilekçem konusunda yardımcı oldu. Eşim duruşmaya gelmeyeceğini söyledi, "o isterse hic gelmesin, tanıkların vs. varsa ben davanı sonuçlandırırım" dedi.

Çocuk için nafaka ve düğün takılarım dışında hiçbir şey talep etmedim.

Boşanma davası açmış olmam, boşanıyor olmam bir dert mi? Artık dert değil ama hak etmediğim, hem de hic hak etmediğim şeyleri yaşamış olmam, yaptığım yanlış evlilikle oğlumu da mağdur etmem, babasız bir hayata mahkum etmem, büyük bir dert olarak oturdu içime.

Artık oturup dersimi çalışacağım, iş güç sahibi olup, kendime ve oğluma iyi bir gelecek hazırlamak için uğraşacağım.

Eşim adına hiçbir şey yazmıyorum bile. Onun bana bu yaşattıklarından sonra, hak ettiği şekilde yaşayacağına eminin.

Eğer eline mahkeme celbi gittiğinde savunma yapmazsa, bir ay içinde ilk duruşma tarihi belli olacak, inşallah fazla uzatmadan tanıklarla, delillerle birlikte bu işi çözeceğim.

Bu süreçte yorumlarıyla bana destek olan, akıl veren heeeeerkese çok teşekkür ederim, sayenizde bu süreci bir nebze de olsa kolay atlattım, iyi ki varsınız...

Son düzenleme:
Hakkınızda hayırlısı olsun,inşalalh sorunsuz biter bu boşanma işiniz.
Çok teşekkür ederim, tek isteğim bu süreçte de hiçbir sorun çıkarmamaları. Boşanma da gerçekleştiğinde tamamen rahatlamış olacağım.

Ben de açtım. Bizim mahkeme aralıkta. Hatta bugün bi iş bile buldum ama kararsizimm

Ben orayı kaçırmışım demek ki, son okuduğumda pisliğini sana bulaştırmaya çalışıyordu. Hakkımızda hayırlısı olsun. İşin de içine siniyorsa, seni geçindirmeye yetiyorsa olur inşallah.

Sağlam dur sen de. Bundan sonra her şeyimiz çocuklarımız, her şey de onlar için.

Ben sizi barışma asamasindasiniz saniyordum. Kayinvaliden canım kızım falan demişti en son öyle kalmış aklımda.

Ben sizi barışma asamasindasiniz saniyordum. Kayinvaliden canım kızım falan demişti en son öyle kalmış aklımda.

Benim kocadan bir halt olmaz. Tam anlaştık derken, iyi hadi çıkın gelin o Zaman dedi, hooop bir daha başa. Şükür ki öyle bir hataya düşmeden yine gösterdi gerçek yüzünü.

Evet benim sevgili dert ortaklarım,

Olayların özetini yazmaya mecalim yok. Bilgi sahibi olmayanlar eski konularıma bakabilirler.

Bugün boşanma davamı açtım, bir avukatla görüştüm, sağ olsun ilçemizde bir hakime hanım vardı, kendisiyle görüştüm, benimle ilgilendi, dilekçem konusunda yardımcı oldu. Eşim duruşmaya gelmeyeceğini söyledi, "o isterse hic gelmesin, tanıkların vs. varsa ben davanı sonuçlandırırım" dedi.

Çocuk için nafaka ve düğün takılarım dışında hiçbir şey talep etmedim.

Boşanma davası açmış olmam, boşanıyor olmam bir dert mi? Artık dert değil ama hak etmediğim, hem de hic hak etmediğim şeyleri yaşamış olmam, yaptığım yanlış evlilikle oğlumu da mağdur etmem, babasız bir hayata mahkum etmem, büyük bir dert olarak oturdu içime.

Artık oturup dersimi çalışacağım, iş güç sahibi olup, kendime ve oğluma iyi bir gelecek hazırlamak için uğraşacağım.

Eşim adına hiçbir şey yazmıyorum bile. Onun bana bu yaşattıklarından sonra, hak ettiği şekilde yaşayacağına eminin.

Eğer eline mahkeme celbi gittiğinde savunma yapmazsa, bir ay içinde ilk duruşma tarihi belli olacak, inşallah fazla uzatmadan tanıklarla, delillerle birlikte bu işi çözeceğim.

Bu süreçte yorumlarıyla bana destek olan, akıl veren heeeeerkese çok teşekkür ederim, sayenizde bu süreci bir nebze de olsa kolay atlattım, iyi ki varsınız...
Canim gecmis gecmisde kalmistir diyip sayfayi cevir ..
Herseyi oglun icin yapacagina inan Allah yardimcin olsun yolunda

Kendi hayatimi yasadiklarimi ve bosandiktan sonraki konumumu yazsam sana belki motivasyon olur ama boburlenmek gibi olsun istemedigimden konu acmaya cesaret edemedim....

Canim gecmis gecmisde kalmistir diyip sayfayi cevir ..
Herseyi oglun icin yapacagina inan Allah yardimcin olsun yolunda

Kendi hayatimi yasadiklarimi ve bosandiktan sonraki konumumu yazsam sana belki motivasyon olur ama boburlenmek gibi olsun istemedigimden konu acmaya cesaret edemedim....

Bence açmalısınız, asla böbürlenmek gibi olmaz, ben burada boşanıp hayatını eskisinden daha iyi bir düzene sokan kadınları gördükçe motive oluyorum, moralim düzeliyor. Sizi de merak ettim mesela, neler yaşadınız, öncesi sonrası nasıl oldu?

İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.

Back
X