Peki..Teşekkür ederimHicc muhatap olmaman daha cok koyacaktir ona .. Muhatap olma ve ilahi adalete birak..
Banada annem deveyi diken değil iken yaranır diyede benim kafam hayat müşterek modundaydı..Tecrübem oldu..Nisanliyken kuaforde bir kadın söylemişti bana( ne eliyle de işaret ederek) ne kadar sokarsan o kadar kiymetli olursun dedi. O an anlamamistim hala ara ara anarim kadını.
Boşver hayatından zehirli sarmasiklari çıkardın bir de böyle düşün. Güzel günler seninle olsunBanada annem deveyi diken değil iken yaranır diyede benim kafam hayat müşterek modundaydı..Tecrübem oldu..
İçimden geçenler tamda dedikleriniz aslında ama yıpranmaktan korkuyorum sadece..Madem babanızın durumu iyi şöyle dişlisinden 2 avukat tutun çatır çatır alın tazminatınızı kendiniz de muhattap olmayın. Elin kadınına yazmasının sonucunu görsün pis herif. Gençliğinizi vermişsiniz o adama. Bu dünyada yaptığının cezasını hem bu dünyada hem öteki dünyada çeksin. Yanına kalmasın
Boşanmak zaten kolay bir şey değil. Ama davalara katılmazsanız bir nebze dışında kalırsınız. Ayrıca sessiz sedasız boşanırsanız bu sefer size de iftira atmaya kalkabilirler. Mahkemeyle tescillensin ki yaptıkları siz rahat edin.İçimden geçenler tamda dedikleriniz aslında ama yıpranmaktan korkuyorum sadece..
Amin sağolun..hayırlısı olsun.
kurtarmıs allah seni
Yok yanlış anlattım sanırım kendimi afedersiniz..Emek olarak bahsediyorum öbür türlü tabikide dediğiniz üzere haklısınız.Kadınlığımı verdim düşüncesini aş bi kere vermek ne demek, hala kadınsın
Haklısınız..Bu konuda babamı biraz yontmam gerekli sanırım..Boşanmak zaten kolay bir şey değil. Ama davalara katılmazsanız bir nebze dışında kalırsınız. Ayrıca sessiz sedasız boşanırsanız bu sefer size de iftira atmaya kalkabilirler. Mahkemeyle tescillensin ki yaptıkları siz rahat edin.
:)) nasılda içimi soğuttu okurken bile dedikleriniz..Tam istediğim bu düşündüğümde sanırım biraz daha güç toplayıp silkelenip uğraşmam şart oldu..hiç bir şey yapmazsan, ilerde daha çok öfken artacak, pişman olacaksın. çünkü bu adamın yaptıkları yanına kar kalacak. sen toparlanmaya uğraşırken o belkide yeni aşklara koşacak. sinir olacaksın, nefret edeceksin.
baban arkanda durumun da iyi, sana yaptıklarını burnundan fitil fitil getir ki için soğusun.
eğer birşey yapmazsan kendini keşke yapsaydım diye daha çok yıpratacaksın.
Yok yanlış anlattım sanırım kendimi afedersiniz..Emek olarak bahsediyorum öbür türlü tabikide dediğiniz üzere haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?