Boşanma davamı sonunda açmış

madem böyle aldatma işlerine kalkıştı,ödesin nafaka.Cebinde üç kuruşu zor varken karısını aldatmak neymiş görsün.Ona destek çıkan ailesi,takının üstüne yatan ailesi de ah vah etsin şimdi.hiç tenezzül menezzül deme canım 20o-300 de olsa al barınaklara bağışlarsın.maksat o zorluğu çeksin,yaptığı yanına kalmasın.bi süre mutlaka ödesin sürünsün yani.

:)) bende bağış için istiyordum aslında benim mutlu olamadığım o iğrenç evlilik güzel birşeylere vesile olucak en azından..

Dükkanın da yaptıklarınızdan dolayı inşallah sıkıntı yaşamazsınız.

Eger yanina birakirsaniz kendini hakli bile gorecek. Onlari pisman edin ki ne hata yaptiklarini anlasinlar. Bir kadinin hayatiyla oynamak bu kadar kolay olmamali.

Oncelikle geçmiş olsun diyelim ve de hayırlısı olsun. Bana kalırsa işin uzağında kalırsanız psikolojik olarak daha az yipranirsiniz diye düşünüyorum. Ilahi adalete güvenin. Hiç uğraşmadan ve ugrastirmadan bitsin bana kalırsa. Rabbim ona gerekli olanı yasatacaktir diye düşünüyorum. Allaha emanet olun inşallah bundan sonraki hayatınız hayal ettiğinizden daha güzel olur.

Ay defet şunu gitsin hayatndan ya, kimseye şunu yaptm bunu yaptm deme boşuna insanlar nankör. Gerçekten nankör. Sen iyi olsun diye uğraşırsın gelip ağına tükürürler sonra. Hepimiz yaşayarak öğreniyoruz ne yazıkki.

Bu adamdan hiç bişe olmaz, çok gençsn ne die evlendn ki bu yaşta. Kur hayatını yeniden yolun çok başındasın.

Kimse için kendini hayatını harcamıcaksın,kimse senden çalınan zamana değmezzz

Oncelikle uzuldum durumunuza siz bu kadar fedakarlik yaparken karisligini boyle almaniz cok uzucu ama arkadaslarin dedigi gibi siz hic muhattap olmayin babaniz ya da adamlari demissiniz onlar bir guzel ugrassin . Sadece yazismis ya ne demek kendi kizlarina yapilsa oyle mi diyeceklerdi . Ceksinler cezalarini . Artık devir mi degisti ne oldu niye bu kadar sadakatsiz erkekler , nasil herseyi silip baskasina gidiyolarlar anlamiyorum ve cok uzuluyorum .
Kendinizi surecin disinda tutun ama catir catirda nafakanizi alin ihtiyaci olanlara yardim edersiniz

O kadar masrafsız ve rahat evlenmiş bu adam bari rahat boşanamasın.sizin genç kızlık hayalleriniz,20 yaşında kızken boşanmış kadın olmanız,aldatılmanın verdiği manevi zarar,evlenmekle uğradığınız zarar say say bitmez.bütün bunlar yanına kâr kalmamalı.avukata gidin talep edebileceğiniz maddi manevi tazminatı talep edin.tahsil edilirse de gidin çocuk esirgemeye bağışlayın.bir genç kızın hayatı ile oynamanın bir bedeli olmalı.

Bence söke söke her ay alın parasını..Boğazından geçirmek istemiyorsan da bir yerlere bağışlarsın...Okumak için can atan karnı aç yatan ya da kış ayları gelmesin giyecek ayakkabım yok diyen bir sürü çocuk,genç var...Dua alırsın o da sana manevi kazanç olarak döner :)

ben de çoğu arkadaşın dediğini diyeceğim; donuna kadar alın gitsin. ailesini, maddi durumunu, bilmem nesini, o haltları karıştırırken düşünecekti beyefendi. siz niye hala düşünüyorsunuz ki?
ailesi de ayrı bir ilginçmiş zaten, ne demek yahu "bir şey yapmamış, sadece yazmış"? illaki yatakta mı basmanız gerekiyormuş ki? öyle aileye de müstehak bence, herkes haddini bilecek.

allahından bulsun ki bulur da hiiç merak etme canım mazlumun ahı kalmaz güçlü ol dik dur bırak bütün bağlarını kopar o pislik herifin vereceği 3 5 kuruş için harab etme kendini bırak ve önüne bak herşey daha güzel olacak emin ol..

ben de sizinle aynı fikirdeyim
uğraş bencede konu sahibi.. hem zaten sen değil avukatın uğraşacak. benim de avukatım uğraşıyo bakalım ne çıkacak bilmiyorum ama onların da morali bozuluyo hayatlarından tereyağından kıl çeker gibi mi çıkıcaz bu kadar kolay olmamalı. yaptıklarının bedelini ödemeliler. senin de için soğur ilerde pişman olma sonra

Sadece nafaka istersen iş pek uzaman ama tazminat ve altınları istersen biraz uzar. Kesinlikle nafakanı al. Gidip başka kadınlarla mı yesin o parayı. Ne zaman ne olacağimız belli olmaz nafakan olsun. Evdeki eşyalatını da gidip alabilirsin. Mahkemede dersin kendi eşyalarımı aldım diye. Ama mutlaka bir avukatla davanızı takip edin.

Arkadaşım o sana acımamış sende acıma.Çatır çatır ne hakkın varsa al toplu iğneni bile bırakma.

Ben olsam tenezül etmezdim o pisliğin kuruşuna

Hayattan böyle uçkur duskunleri için soğumak ne demek arkadaşım. Kurtulduguna Sevin ve yoluna bak. Ne kadar dürüst ne kadar iyi insanlar var. Allah karşına oylelerini çıkarsın inşallah. Tecrübe oldu de geç. Milyon tane kadın böyle kalitesiz erkeklerden neler çekiyor.

Bu arada mahkemeye aldatıldıgını belgele.Çünkü aksi taktirde hırs yapıp sana iftira atabilir. Klasik erkek serefsizligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…