- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
:)) bende bağış için istiyordum aslında benim mutlu olamadığım o iğrenç evlilik güzel birşeylere vesile olucak en azından..madem böyle aldatma işlerine kalkıştı,ödesin nafaka.Cebinde üç kuruşu zor varken karısını aldatmak neymiş görsün.Ona destek çıkan ailesi,takının üstüne yatan ailesi de ah vah etsin şimdi.hiç tenezzül menezzül deme canım 20o-300 de olsa al barınaklara bağışlarsın.maksat o zorluğu çeksin,yaptığı yanına kalmasın.bi süre mutlaka ödesin sürünsün yani.
O kadar masrafsız ve rahat evlenmiş bu adam bari rahat boşanamasın.sizin genç kızlık hayalleriniz,20 yaşında kızken boşanmış kadın olmanız,aldatılmanın verdiği manevi zarar,evlenmekle uğradığınız zarar say say bitmez.bütün bunlar yanına kâr kalmamalı.avukata gidin talep edebileceğiniz maddi manevi tazminatı talep edin.tahsil edilirse de gidin çocuk esirgemeye bağışlayın.bir genç kızın hayatı ile oynamanın bir bedeli olmalı.Burada devamlı online olanlar varsa bilirler konularımı.Sizden güzel enerjiler alıyorum ondan yazıyorum aslında.Bunca derdimin arasında birde aldatıldığımı öğrendim..Geçen barışmamızda barışmıştık engelliler listesinde birini gördüm sorduğuma sorucağıma pişman edip sapık diyerek konuyu kapatmıştı.Dün o kaydettiğim numarayı buldum ve aradım.
Eşiyim ben kimsin nesin nasıl yaparsın dememle kız döküldü..5 ay önce yazdı bana konuştuk.Sonra 1.5 ay öncede yazdı konuştuk buluşmak için çağırdı falan diye..Kızın zaten aklı çıktı ne istersem yapardı o haldeydi..Kendimi kaybettim..Kapattım kıza teşekkür ettim sonunda veremediğim kararı verdiğim için..Bende kocam bu ya nasıl aramaz beni aylarca nasıl özlemez diye kendimi yiyip bitireyim.Nelerin peşindeymiş..Direk dükkanına gittim boğazına yapışıp avazım çıktığı kadar bağırdım kurtulup kaçtı bütün kuvvetiyle koştu..Birbirine kattım dükkanı..1.5 yıllık evliyiz 20 yaşındayım nasıl nasıl nasıl diye diye..Evlendiğimizde birkaç kere daha yakalamıştım ama hiç kötü niyet aramadım..İlik gibi kızım ama gitmiş kimlere nelere minnet edip yazmış..Belkide yatmış..
Bugün o davayı açmamak için direten adam gidip davayı açmış.Ben muhattap olmuyorum zaten babamın adamları muhattap..Babam kızımdan aldıklarını vereceksin diye tehdit etmiş..Zaten tövbe haşa Allah gibi korkarlar babamdan..Ben bu adamada ailesinede kıyamazdım be 2. El gelinlik alıp giydim,bilezik milezik sıkışmasınlar diye gidip bujiteriden bilezik alıp mahçup olmasınlar diye ellerine ben verdim.Burada bahsettiğim diğer konumda söylemiştim bütün takılarımı verdim,kendi evimde yaşadık..Nasıl kıyar ya..İnsanlar gerçekten çiğ süt emmiş..
Bana takılan kendi takılarımdan 1 tane istemiştim diye bugün onu vermeyiz ha ona göre demişler..Beynimden vuruldum..Oğlunuza kadınlığımı verdim,saygımı,sevgimi,emeğimi..O sarhoş oğlunun kusmuklarını annesinden çok ben temizledim..Aldatmış dediğimde yazmış ama görüşmemiş kiiiiii diye savundular ya..Şakanın içindeyim..Hala daha üzülüyorum..Güzel duygularımızı insanlar neden istismar eder..İstenilen sadece sevgidir,aşktır,sadakattır.Artık bu kadar mı zor bunları vermek..Hayattan nefret ettim,soğudum..Bu yaşımda bunları bana yaşattığı için iki yakası bir araya gelmez inşallah.
Maddi durumumuz çok iyi son olarak babamda minnet etme nafaka tazminat falan dedi sizce ne yapmalıyım..Durumları ne iyi ne kötü tıkı tıkına geçiniyorlar..Sizce ceketimi alıp çıkmalı mıyım ilahi adalete güvenip?Yoksa yaptıklarının hesabını sormalı mıyım..Neden hala daha düşünüyorsun derseniz hesap sorduğum zaman bu sürecin yıpratmasından korkuyorum beni.Teşekkür ederim gene okuyup yorumladığınız için şimdiden..
ben de sizinle aynı fikirdeyimhiç bir şey yapmazsan, ilerde daha çok öfken artacak, pişman olacaksın. çünkü bu adamın yaptıkları yanına kar kalacak. sen toparlanmaya uğraşırken o belkide yeni aşklara koşacak. sinir olacaksın, nefret edeceksin.
baban arkanda durumun da iyi, sana yaptıklarını burnundan fitil fitil getir ki için soğusun.
eğer birşey yapmazsan kendini keşke yapsaydım diye daha çok yıpratacaksın.
Sadece nafaka istersen iş pek uzaman ama tazminat ve altınları istersen biraz uzar. Kesinlikle nafakanı al. Gidip başka kadınlarla mı yesin o parayı. Ne zaman ne olacağimız belli olmaz nafakan olsun. Evdeki eşyalatını da gidip alabilirsin. Mahkemede dersin kendi eşyalarımı aldım diye. Ama mutlaka bir avukatla davanızı takip edin.Burada devamlı online olanlar varsa bilirler konularımı.Sizden güzel enerjiler alıyorum ondan yazıyorum aslında.Bunca derdimin arasında birde aldatıldığımı öğrendim..Geçen barışmamızda barışmıştık engelliler listesinde birini gördüm sorduğuma sorucağıma pişman edip sapık diyerek konuyu kapatmıştı.Dün o kaydettiğim numarayı buldum ve aradım.
Eşiyim ben kimsin nesin nasıl yaparsın dememle kız döküldü..5 ay önce yazdı bana konuştuk.Sonra 1.5 ay öncede yazdı konuştuk buluşmak için çağırdı falan diye..Kızın zaten aklı çıktı ne istersem yapardı o haldeydi..Kendimi kaybettim..Kapattım kıza teşekkür ettim sonunda veremediğim kararı verdiğim için..Bende kocam bu ya nasıl aramaz beni aylarca nasıl özlemez diye kendimi yiyip bitireyim.Nelerin peşindeymiş..Direk dükkanına gittim boğazına yapışıp avazım çıktığı kadar bağırdım kurtulup kaçtı bütün kuvvetiyle koştu..Birbirine kattım dükkanı..1.5 yıllık evliyiz 20 yaşındayım nasıl nasıl nasıl diye diye..Evlendiğimizde birkaç kere daha yakalamıştım ama hiç kötü niyet aramadım..İlik gibi kızım ama gitmiş kimlere nelere minnet edip yazmış..Belkide yatmış..
Bugün o davayı açmamak için direten adam gidip davayı açmış.Ben muhattap olmuyorum zaten babamın adamları muhattap..Babam kızımdan aldıklarını vereceksin diye tehdit etmiş..Zaten tövbe haşa Allah gibi korkarlar babamdan..Ben bu adamada ailesinede kıyamazdım be 2. El gelinlik alıp giydim,bilezik milezik sıkışmasınlar diye gidip bujiteriden bilezik alıp mahçup olmasınlar diye ellerine ben verdim.Burada bahsettiğim diğer konumda söylemiştim bütün takılarımı verdim,kendi evimde yaşadık..Nasıl kıyar ya..İnsanlar gerçekten çiğ süt emmiş..
Bana takılan kendi takılarımdan 1 tane istemiştim diye bugün onu vermeyiz ha ona göre demişler..Beynimden vuruldum..Oğlunuza kadınlığımı verdim,saygımı,sevgimi,emeğimi..O sarhoş oğlunun kusmuklarını annesinden çok ben temizledim..Aldatmış dediğimde yazmış ama görüşmemiş kiiiiii diye savundular ya..Şakanın içindeyim..Hala daha üzülüyorum..Güzel duygularımızı insanlar neden istismar eder..İstenilen sadece sevgidir,aşktır,sadakattır.Artık bu kadar mı zor bunları vermek..Hayattan nefret ettim,soğudum..Bu yaşımda bunları bana yaşattığı için iki yakası bir araya gelmez inşallah.
Maddi durumumuz çok iyi son olarak babamda minnet etme nafaka tazminat falan dedi sizce ne yapmalıyım..Durumları ne iyi ne kötü tıkı tıkına geçiniyorlar..Sizce ceketimi alıp çıkmalı mıyım ilahi adalete güvenip?Yoksa yaptıklarının hesabını sormalı mıyım..Neden hala daha düşünüyorsun derseniz hesap sorduğum zaman bu sürecin yıpratmasından korkuyorum beni.Teşekkür ederim gene okuyup yorumladığınız için şimdiden..
Burada devamlı online olanlar varsa bilirler konularımı.Sizden güzel enerjiler alıyorum ondan yazıyorum aslında.Bunca derdimin arasında birde aldatıldığımı öğrendim..Geçen barışmamızda barışmıştık engelliler listesinde birini gördüm sorduğuma sorucağıma pişman edip sapık diyerek konuyu kapatmıştı.Dün o kaydettiğim numarayı buldum ve aradım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?