• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma davamiz aciliyor

Zaten en cok can yakan sahip cikilmamak,onun gercek ailesi olamamak.Inatlasma,restlesmeye donuyor aile meseleleri onlarda, halbuki kadin tarafindan da inatlasma gibi gorunse de asil duygumuz aile gibi gorulmek,degeri ve onceligi hissetmek.Ama bunu anlayamayacak kadar akilsizlar.Takip etsin sogan saplari.Sogan sapi gibi kalsiar insallah.Merak ediyorlar ama boyle sinip pusuya yatarak merak ediyor korkaklar.Guvenilmez korkak adama.Omur boyu ruhsal bunalimda onu duzeltmeye calisarak geciririz,arkasinda anne gibi gezerek.Allah bildigi gibi yapsin.
Aynen Allah bildiği gibi yapsın. Hakkımı bırakmasın.
şöyle düşünüyorum sevse bile gelip cesurca seviyorum diyemeyeceği sürece sevmiş sayılmıyor bence kimse. İstediği kadar kendini kendini yesin.

Bende 2 aylık evliyim. Babamın evine döndüm. Boşanmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Yardımcı olur musunuz? 1 yılını doldurmadan boşanmak mümkün mü?
Anlaşmalı boşanırsanız çok kolay avukata bile gerek yok. İnternetten anlaşmalı boşanma dilekçesini indirin iki tarafta imzalasın.. Adliyeye gidip dosya açtırıyorsunuz harç yatırıyorsunuz, bir kısmı geri ödeniyor.. Sonra da dava gününü bekliyorsunuz..

Burdaki konulari okuyunca hayrete düsüyorum benim de birini bulunca anasini ,babasini unutan karantinayi da bahane edip 11 ay ziyarete gelmeyen bir erkek kardesim var.Şu anda beraber yasiyorlar ve babam cok agir hastayken tatile gittiler kadinla.Esim ,ben ve annem babamla ilgilendik.😞Diyecegim o ki,kimi aileyle iliskinin dengesini bulmuyor.Kimi de benim kardesim gibi eş ya da eş adayınin.İki durumda cok yipratıci ve üzücu.Kusura bakma konu sahibi ,konunda dert yanmıs oldum Sana da huzurlu,hayırli bir hayat dilerim bundan sonra

Burdaki konulari okuyunca hayrete düsüyorum benim de birini bulunca anasini ,babasini unutan karantinayi da bahane edip 11 ay ziyarete gelmeyen bir erkek kardesim var.Şu anda beraber yasiyorlar ve babam cok agir hastayken tatile gittiler kadinla.Esim ,ben ve annem babamla ilgilendik.😞Diyecegim o ki,kimi aileyle iliskinin dengesini bulmuyor.Kimi de benim kardesim gibi eş ya da eş adayınin.İki durumda cok yipratıci ve üzücu.Kusura bakma konu sahibi ,konunda dert yanmıs oldum Sana da huzurlu,hayırli bir hayat dilerim bundan sonra
Herkes çeşit çeşit .diyecek birsey bulamiyorum artik.

Back
X