Boşanma davamızın olduğu eşim özür mesajı attı, özrü kabahatinden büyük.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar eski eş kişisi diyebilirim artık öyle olacak çünkü.. bana mesajlar atıp duruyor ulaşmaya çalışıyor her yerden. En son mesaj atacak yer bulamadığı için normal sms olarak yazmış. Oradan unutmuşum engellemeyi. Bana yazdığı şey özür mesajı sözde. Özrü kabahatinden büyük.

En son sosyal medyadan kızın biriyle konuşmuştu anlattım bir önceki konumda burada. Kız yüz vermeyip bana haber vermişti durumu ekran görüntüsü atmıştı. Şimdi mesajda bana yazmış ki “barışalım özür dilerim ne dersen haklısın bi anlık oldu, çok kilo aldım göbeğim çıktı beğenilmek istedim aynaya baktım senin de beni beğenmediğini düşündüm. Öyle bi başkaları tarafından beğenilme isteği geldi bana” dedi. Ama anlıktı çok pişman oldum sonrasında dedi.

Bu nasıl bir özür anlamıyorum zaten 2 gün sonra mahkememiz var ben çok netim bitecek inşallah. Ama mesajı benim sinirlerimi bozmaya yetti yeniden. Anlamıyorum gerçekten ne yapmaya çalışıyor.

Artık beğendir kendini istediğin kişiye yazdım bende engelledim smstende. Özrü kabahatinden büyük gerçekten. Erkeklere nasıl güveneceğim inanın bilmiyorum. Her türlü aldatmak için bahaneleri olabiliyor çok kötü umutsuz hissediyorum hep yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum artık kendimi 😔 Sadık, güvenilir erkeklerde var mıdır sizce?
Gereksiz saçmalamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back