- 3 Nisan 2011
- 1.847
- 1.528
- 198
- Konu Sahibi permanganat
-
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Psikoterapi alma imkanım yok ama kendi kendimi telkin ediyorum sürekli. Pozitif düşünüyorum zaten eşimden nefret ettiğim için üzülmüyorum açıkçası.Çok bilgim Yok .. boşanmaya karar vermişseniz kim bilir neler yaşadınız , umarım herşey istediğiniz gibi gider ..
sadece çekişmeli boşanan bir yakınımın davası 3 yıl kadar sürmüştü bunu biliyorum , diğerleri ile ilgili çok bilgim Yok
Eğer imkanın varsa şimdiden psikoterapi almaya başlayabilirsin, çünkü süreç uzun olacağı için bir de çekişmeli olacağı için seni baya yıpratabilir ..
süreci yönetebilmen için iyi gelir diye düşünüyorum
Pazartesi avukatla tüm bu detayları görüşün, eşinizin evden gönderilmesiyle alakalı yol gösterir mutlaka.Boşanmış hanımlar önerilerinizi bekliyorum.
3-5 sene uzatacak gücüm yok. Çalışıyorum o zaman anlaşmaya razı olayım.Pazartesi avukatla tüm bu detayları görüşün, eşinizin evden gönderilmesiyle alakalı yol gösterir mutlaka.
Çekişmeli olacağı için en az 3-5 seneye hazırlayın kendinizi.
Allah yardımcınız olsun
İspatlayabileceğim bir şiddet olayı yok. Şimdi eve geldi anlaşmalı boşanmayı da istemiyor. Ben bu adamdan nasıl kurtulacağım ya offfffffŞiddet hala varsa, uzaklaştırma kararı çıkarabilirsiniz.
Geç de olsa doğru olan bu karardan sakın dönmeyin
Çekişmeli açacaksınız mecburenİspatlayabileceğim bir şiddet olayı yok. Şimdi eve geldi anlaşmalı boşanmayı da istemiyor. Ben bu adamdan nasıl kurtulacağım ya offfffff
Evet, öğretmenim.Calisiyor musunuz ?
Hiç dava tecrübem yok, Doğuda yaşıyorum. O zaman en iyisi anlaşmalı boşanmak. Teşekkür ederim cevabınız için.Öncelikle.avukatinizi iyi seçin, sizi yanlış yönlendirmesin.
Bazılarının davanın uzaması işlerine geliyor, daha çok para almak için..
Dava açsan da evden gitmem diyor, dava sürerken onunla aynı evde yaşamak istemiyorum. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum.Çekişmeli açacaksınız mecburen
Bulunduğunuz şehirde öğretmen evi Yok mu ? Eğer aynı ortamda bulunmak çok huzursuz ediyorsa sizi , öğretmen evinde falan kalabilirsiniz .. gerçi evden ayrılmış sayılıp dava süreci etkilenir mi bilemiyorum.. yanlış yönlendirmek istememDava açsan da evden gitmem diyor, dava sürerken onunla aynı evde yaşamak istemiyorum. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum.
Avukatlar daha iyi bilir.Dava açsan da evden gitmem diyor, dava sürerken onunla aynı evde yaşamak istemiyorum. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum.
İllaki şiddet gerekmiyor evden uzaklaştırma için bence.Dava açsan da evden gitmem diyor, dava sürerken onunla aynı evde yaşamak istemiyorum. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum.
Zannetmiyorum öyle bir şey yapacağını.Pek bilgim yok allah yardimcin olsun... yanlis anlamazsan eger esin tehlikeliyse koruma karari cikar yada siginma evine yerles oncelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?