- 27 Ekim 2018
- 484
- 461
- 53
- Konu Sahibi Sevda_9421
-
Gerçekten mi çok teşekkür ederim bu yorumlarınız beni cesaretlendirdi çok teşekkür ederim...Korkulacak birşey yok, ben de hayatımda ilk kez boşanma nedeniyle adliyeye gitmiştim, hastaneye gitmekten farkı yok gözünüzde büyüttüğünüz için korkuyorsunuz ama gereksiz bir korku. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Soguk soguk terliyorsun urkuyorsun korkuyrosin hatta ben aglayarak verdim dilekceyi sonra oturdum bir gizel hickira hickira agladim. Icin yaniyor tuhat olan bir yil oldu hala icim yaniuor ama evliyken ki halimden daha iyiyim sukur diyorumcanımm benmm kimbilir neler yaşadın..seni çok iyi anlıyorum...ben de tek başıma mücadele veriyorm biliyormki kimse yürekten yanmayacak..çok iyi yapmışsın...adliyeden girerken ne hissettin
canım benım severek vermışsın sanırım.kıyamam gececeğine eminim...Soguk soguk terliyorsun urkuyorsun korkuyrosin hatta ben aglayarak verdim dilekceyi sonra oturdum bir gizel hickira hickira agladim. Icin yaniyor tuhat olan bir yil oldu hala icim yaniuor ama evliyken ki halimden daha iyiyim sukur diyorum
İnanın herhangi bir kuruma gitmekten farkı yok, rahat olun hastaneye ya da bankaya gider gibi düşününGerçekten mi çok teşekkür ederim bu yorumlarınız beni cesaretlendirdi çok teşekkür ederim...
kurtulmuşsun bana dua et lütfenEvet bildifin seve seve bosandim cunku seven adamin karisina yapmayacagi seyelri yaoti yillarca kabuk edemedim artik. Allah size de kolaylik ve sabir versin
tamam çok teşekkür edrmmm çok saolun öyle yapıcamİnanın herhangi bir kuruma gitmekten farkı yok, rahat olun hastaneye ya da bankaya gider gibi düşünün
o zaman hiç beklemeyin bile. Hem bu çok doğal bir şey . Gidiyorsunuz dilekçeyi verip çıkıyorsunuz. Düşünün ki bir kağıt parçasından sonra özgür kalacaksınız.. İnanın bana böyle yaşamak daha fecio gitmez ona guvenip dilekçeyi vermem eline canım..ben kariyerli çalışan bir bayanım canım ona hiçbir bağımlılığım yok çocuğum yok...tek derdim o kapıdan girmek
kabus gibi..tövbe yarabbim inşallah sorun olmaz..Ben gitmedim daha dogrusu anlasmali bosanmak istemiyordun pazartesi sabah icin anlasmali dava acmak icin anlastik bi gece once kv minde geldigini ogrendim yasasigimiz ilceye... onun yuzunden dava acmaya karar verdigim icin adliyede uzerime saldirip zorla anlasmaliya imza attirir korkusuna gondermedi ailem ve arkadaslarim... 15 gun icinde iyi bir avukat ve bosanma karari almama sebep olan delilleri toplayip avukatima verdim davami actimm.. Basta cok kotuydum suan mutluyum.. Zamanla herseye alisiyor insan..
o kadar var mı yainan 2 dk sürüyor ve senin gibi onlarcası orda. kimse kimsenin umrunda değil. sanıyorsunki elektirk su parası ödüyorsun 271 tl kadar
nasıl yani memuru nerden bulmuş tövbe estağfrlh...nasıl olur bu..çok üzüldüm..verdiğiniz kararda gayet yerindeymiş ozmnAha benlik bir konu
Önce anlasmalı bosanmak istedim ugrasmak kendımı de yıpratmak istemedim çünkü.. Anlasalım diye konustuk tamam dedi.. Aylık 500 tl nafaka oglumun da velayetini 2 yıl sonra alırım dedi. Yok paşam dedim oyle bi secenek madde yok sana. Nafakayı yüksek bi meblağ istedim kabul etmedi öyle böyle derken 3 4 ay gectı.. Sonra topladım cesaretimi gittim adliyeye.. Adliye kapısından girmek bana 2 kat koydu çünkü adliye de çalısan bi memurla aldatıldım. Sonra işte işlemler evraklar açtım davayı.. Zor mu dersen evet zor ama arkasında dur kararırının çünkü sen pes edersen pes ettiğin yerden yürür.. Hayırlısı olsun hakkında
ekimde verdim daha canım. ama karardan sonra tekrar ödeniyormuş bir kısmı öyle dendi bana.o kadar var mı ya
nasıl yani memuru nerden bulmuş tövbe estağfrlh...nasıl olur bu..çok üzüldüm..verdiğiniz kararda gayet yerindeymiş ozmn
4 senelik eşimden bosanmaya gittiğimdeMerhaba sevgili KK sakinleri..
Daha önceki konularımda da belirttiğim gibi eşimle yaşadığım onca sorun ve sıkıntının üstüne bir de eşimin eski eşiyle görüştüğünü öğrendikten sonra affedemedim..bunu evden yolladım..güya protokol dilekçeyi imzaladı..gidip davayı açıcam..ama o adliyeye girip davayı açmak aklıma gelince elim ayağım dolaşıyor kalbim sıkışıyor..içimde tarifsiz bir kaygı oluyor...daha önce böyle bir tecrübemin olmaması, hayatımda ilkkez adliyede işimin olması, bundan sonraki sürecin belirsizliği, soru işarerleri beni acayip geriyo..bu konuda tecrübesi olanlar ya da böyle duygular yaşayanlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız...bu ağtal duyguyu üzerimden nasıl atarım? ha kararsızsın demeyin kararım net ama sonrası beni korkutuyor sanrm...
Ne diyim tabiri caizse Adamsın...bazı erkekler bazı kadınlardan adamlık öğrenmeli muhteşemsin...4 senelik eşimden bosanmaya gittiğimde
annem almanyada idi
babam dubai de
kardesim de doguda askerdi
yasadıgım sehırde hıc akrabam yok, arkadas olarak da kimseye bahsetmedim
ve ben o sinirle
evimdeki tüm esyalarımı ıkı adam tutup bosalttım , solugu da adliyede aldım
babama anneme o zamanlar skype vardı oradan anlattım durumu
hak verdıler
adliyede arkadasım vardı 1 hafta sonrasına gün aldım ve tek basıma gidip o adamı hayatımdan cıkardım
korkacak cekınecek bır durum yok, bekledikçe gerilirsin
kararını ver ve o kamburu at sırtından...
ya süper ..adım adım anlatırmısn zahmet olmazsa adliye süreci ve duygularınıBende yeni verdim dilekceyle protokolü insan cok korkuyor geriliyor tecrubesiz olduğu için ama verdikten sonra bi rahatlama oluyor. Yoğun ve kalabalik bir şehir de yaşadığım için mart da benim mahkemem. Hic korkma al dilekceni git veriyor harcını ödüyor cikiyorsun. Kimseye ihtiyacin yok senin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?