boşanma davası açma korkusu...

ya süper ..adım adım anlatırmısn zahmet olmazsa adliye süreci ve duygularını
Resmen omuzlarim da bi yüktü bi acsam da su davayi kurtulsam diyip duruyordum. Kararli isen sakin donme arkana. Dilekceyi protokolü aliyorsun tevzi bürosuna gidiyorsun kayit yapiyorlar 5 dk sürmüyor daha sonra harc parasi 273 lira odedim sonra aile mahkemesi kalemine yonlendiriyorlar şu gün gelin mahkeme günü alin diye. Mahkeme günü almaya esinle gitmek zorundasin. Toplam 10 dk surmuyor. Ben şuan öyle mutluyum ki şükür. Biran önce git hallet adliyeye girdigimde sürekli icimden kimseye ihtiyacim yok hallederim bu isi diyip söyleniyordum..

ay harikasınız ya bayıldım size inanılmaz güç geldi bana muhteşemsin...ama benmki şimdi krizlere girmiş inşallah mahkemeye gelir

ay harikasınız ya bayıldım size inanılmaz güç geldi bana muhteşemsin...ama benmki şimdi krizlere girmiş inşallah mahkemeye gelir
1 gelmez 2 gelmez 3.süne mahkeme gelmese de boşuyor Hakkinda hayirlisi olur inşallah büyütecek ve korkacak hic birşey yok ilk adimi at gerisi çorap söküğü gibi geliyor..

1 gelmez 2 gelmez 3.süne mahkeme gelmese de boşuyor Hakkinda hayirlisi olur inşallah büyütecek ve korkacak hic birşey yok ilk adimi at gerisi çorap söküğü gibi geliyor..
haklısın canım pazartesi inşallaj çözeyim bu işi ...şimdi beni yine cin atına bindirdi sinirden ömrümü yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…