Boşanma davası açmalı mıyım?

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Herkese merhaba, internette gezinirken burada fikir alışverişi olduğunu görüp kayıt oldum. Yardımcı olabilir misiniz

Eşim ile 1 yıldır evliyiz. Geçenlerde arkadaşlarına çok takılmaya başladı ve o hafta eve hep gece 2 ile 3 arası geldi. Genel olarak böyle bir huyu olmadığı için anlayış gösterdim. 6. Gun galiba ben de evde sıkıldığım için o akşam gitmemesini ve birlikte bir şeyler yapmak istediğimi söyledim. Söz vermiş ve kabul etmedi. Yani gitmezse arkadaşları içinde eşinin sözünü dinleyen biri olarak görünecekmiş bunu istemedi. Direk böyle ifade etmedi ama sözlerinden bu anlaşılıyordu. Tartıştık ben ağlamaya başladım. Gitmesini istemiyordum yani gece gündüz yalnız kalmaktan sıkılmıştım çünkü gündüzleri beni bir yere göndermek istemiyor, kendim için aktivite yapabilmiş olsaydım bu kadar sıkılmayabilirdim. Bu sebeple inatlaştık. Çok sinirlendi ve beni yatırıp tokat attı. 6 veya 7 kere vurmuştur çok hızlı vurdu. Yüzümde karıncalanma ve şişlik hissediyordum. Ağlamaktan da gözlerim şişmişti. Ona ‘tamam git özür dilerim’ diyene kadar beni bırakmayacağını söyledi. Canım daha fazla yanmasın diye tamam dedim bıraktı. Sonuç olarak gitmedi, bana vurduğu için üzüldü. Ben çok kötü hissediyordum çok ağladım söylediği hiçbir şey beni ikna edemezdi gururum çok kırılmıştı. O gece hiç uyumadım sabaha kadar düşündüm bunu sindiremiyordum. Geçen birkaç gün içinde onunla da gerginlik olmasın diye küs durmadım ama vurmasını kabullenmediğim için evden ayrıldım ailemin yanına geldim. 1 ay geçti, öyle özür filan dilediği yok benim kendi kendime eve dönmemi bekliyormuş kendisi gelmek istemiyormuş. Ben de dönmek istemiyorum dava açmayı düşünüyorum. Çünkü yüzüme çok sert vurdu öyle normal tokat atmadı yani. Sonra siniri geçse ne olur ki. Dava açmalı mıyım, bu şiddet böyle devam eder mi?

umarım çocuğun yoktur :( eğer yoksa bu adama sakın çocuk yapma benimde başımdan evliliğimle alakalı çok sıkıntı geçti 10 yıllık evliyim bi kızım var bizde bir dönem ayrı yasadık tekrar birleştik o adamın huyu neyse oyle kalacak değişmez huylu huyundan vazgecmez diye bir söz vardır bide gelip özür dilemiyor sana vurmaya hakkı yok keşke hastaneye gidip darp raporu alsaydın en azından elinde delilin olurdu eğer kocana o özür dilemeden dönersen bu şiddeti kabullenmiş olursun ona daha çok güç verirsin önce hatasını kabul etsin pişman olsun ondan sonra belki bir defa daha denersiniz ama 1 sene daha çocuk yapmamanı öneririm yasın kaç bilmiyorum ama ben 32 yasındayım bizdede şiddet mevzuları oldu ama tokat değil itikleme gibi siniri gelince öfkesini kontrol edemiyor hep benim alttan almam gerekiyor inan çocuk olmasa biz de boşanmıştık pişman olmadan geri dönmedim o özür diledi çünkü suçlu olan oydu bi yerden sonra alttan alamıyorsun yıpranıyorsun onun için kendini yıpratmamanı öneririm ailen yanında destekçinse onlar ne diyor senin arkanda duruyolarmı? umarım en sağlıklı kararı verirsin...

Kardeş normal tokat atmadı diyorsun tokatın normali mi olur? Bak şimdiden nasıl manipüle ediyor seni. Zamanla ben kızdırdım dövdü demeye başlarsın.

Canını seviyorsan boşan.
Öyle karışıp tartışma çıkarmasaymışım bunlar olmazmış, o zaman benim de sosyalleşmem serbest kalmam gerekmez mi

O gece gitmeyip kalması üzüntüden veya pişmanlıktan değil! Gider rapor alır şikayet edersiniz diye kendini güvene almak istemesinden. Sizi dışarı göndermiyor? Sizinle dışarı gitmiyor? Üstüne psikopatça özür diletene kadar şiddet uyguluyor?! Ve siz hâlâ ne yapsam acaba gelip özür de dilemiyor diyorsunuz..

umarım çocuğun yoktur :KK43: eğer yoksa bu adama sakın çocuk yapma benimde başımdan evliliğimle alakalı çok sıkıntı geçti 10 yıllık evliyim bi kızım var bizde bir dönem ayrı yasadık tekrar birleştik o adamın huyu neyse oyle kalacak değişmez huylu huyundan vazgecmez diye bir söz vardır bide gelip özür dilemiyor sana vurmaya hakkı yok keşke hastaneye gidip darp raporu alsaydın en azından elinde delilin olurdu eğer kocana o özür dilemeden dönersen bu şiddeti kabullenmiş olursun ona daha çok güç verirsin önce hatasını kabul etsin pişman olsun ondan sonra belki bir defa daha denersiniz ama 1 sene daha çocuk yapmamanı öneririm yasın kaç bilmiyorum ama ben 32 yasındayım bizdede şiddet mevzuları oldu ama tokat değil itikleme gibi siniri gelince öfkesini kontrol edemiyor hep benim alttan almam gerekiyor inan çocuk olmasa biz de boşanmıştık pişman olmadan geri dönmedim o özür diledi çünkü suçlu olan oydu bi yerden sonra alttan alamıyorsun yıpranıyorsun onun için kendini yıpratmamanı öneririm ailen yanında destekçinse onlar ne diyor senin arkanda duruyolarmı? umarım en sağlıklı kararı verirsin...
Ailem beni destekliyor çocuğum yok. İttirme filan değil bu bildiğin etkisiz hale getirip vurdu arka arkaya

O gece gitmeyip kalması üzüntüden veya pişmanlıktan değil! Gider rapor alır şikayet edersiniz diye kendini güvene almak istemesinden. Sizi dışarı göndermiyor? Sizinle dışarı gitmiyor? Üstüne psikopatça özür diletene kadar şiddet uyguluyor?! Ve siz hâlâ ne yapsam acaba gelip özür de dilemiyor diyorsunuz..
Birkaç kişi onu beklememi dava acmamamı söyledi, o sebeple kafam karıştı

Öyle karışıp tartışma çıkarmasaymışım bunlar olmazmış, o zaman benim de sosyalleşmem serbest kalmam gerekmez mi
Tabiki, sen haklısın asla onun manipülasyonuna izin verme. Bak pişman bile değil adam emin ol şiddetin devamı gelecek. Sana saygısı da yok. Sakın dönme bu iğrenç adama.

Arkanıza bakmadan kaçın, hem suçlu hem güçlü. Ben gidip istediğimi yapayım sen evde otur ohh ne ala ya! Gelip ayaklarınıza kapanması gereken yerde bir de hala kuyruğu dik tutma peşinde. Ne güzel aileniz de arkanızdaymış, bir daha dönmek gibi bir hata yapmayın.

Bugün bu tokata sessiz kalırsanız yarın tokat yumruk olur, sonra tekme olur, sonra silah olur, bıçak olur. Eşinizin yaptığının sonuçlarına katlanıcak. Size vurmamış olsa dahi boşanmanızı önerirdim ne demek gündüz bir yere göndermemek? Bu durum psikolojik şiddet demek. Keşke hemen o an gidip darp raporu alsaydınız.

Ailem beni destekliyor çocuğum yok. İttirme filan değil bu bildiğin etkisiz hale getirip vurdu arka arkaya
ailen yanındaysa sırtını daya onlara seni bu adama bağlayan hiçbişey yok gerçek yüzünü göstermiş olay henüz taze daha 1 ay olmuş kafanı toparlamaya bak mantıklı düşünmeye calış sen ağırdan alıcaksın çünkü o hatalı ama hatasını da görmüyor en kötüsü de bu hatasını görmeyen hata yapmaktan cekinmez yani şiddet büyük ihtimalle tekrarlanacak ki şiddet yapmasını gerektirecek büyük bir olay dahi yok hiçbişey şiddet uygulamasını haklı çıkarmaz geleceğini düşün böyle bi adamın çocuklarının babasını olmasını istiyormusun istemiyormusun bunu kendine sor...

Tabiki, sen haklısın asla onun manipülasyonuna izin verme. Bak pişman bile değil adam emin ol şiddetin devamı gelecek. Sana saygısı da yok. Sakın dönme bu iğrenç adama.
Boşanmasam vurmasını kabullenemiyorum ve devamı da gelecektir mutemelen çünkü o yüzü gözümün önünden gitmiyor öyle zalimce vurdu ki geri adım atmasam devam ediyordu, bir yandan da ayrılık, boşanma duygusu da üzücü. Ne zaman iyileşirim bilmiyorum

Çocuğun yokken boşan dışarı cıkmana izin vermeyen birlikte birşeyler yapmayan üstünede döven adam 3 kusurlu hareketi yapmış bulunuyor geri dönersen çıkmaz yolla girersin haberin olsun..ayrıca daha ne yapması gerekiyor yol vermek için

Bugün bu tokata sessiz kalırsanız yarın tokat yumruk olur, sonra tekme olur, sonra silah olur, bıçak olur. Eşinizin yaptığının sonuçlarına katlanıcak. Size vurmamış olsa dahi boşanmanızı önerirdim ne demek gündüz bir yere göndermemek? Bu durum psikolojik şiddet demek. Keşke hemen o an gidip darp raporu alsaydınız.
Nasıl anlatsam onu dunyada herkesten çok seviyordum eve gelince mutlulukla doluyordum, o olayda öyle bir hayal kırıklığı yaşadım ki yüzüm gözüm şiş halde sabaha kadar düşündüm, şikayet etmek filan aklıma gelmedi kendime gelemedim

Kendine bu haksızlığı yapma lütfen. Barışırsan her şeyi unutacak mısın? Sen unutmak istesen de gerçi o unutturmaz, şiddetin azaldığını hiç görmedim. Kendi ayaklarınla gitsen bide yarın bir gün, gelmeseydin ben mi getirdim olur. Daha fazla kendine acı çektirmeden yol ver gitsin arkadaşım

Back
X