hyr anlaşmalı boşanma degil eşim beni evden kovdu fakat inkar ediyor kendi gitti diye beni kovduktan sonra da ilişki bilgilerini degiştrmiş
Facebook resmi degil. Baskasinin resmiyle bile hesap acan var.meraba arkadaşlar şuan boşanma aşamasındayım mahkememiz ertelendi fakat eşim facebook hesabında ilşki bilgilerini degiştirip eşinden ayrı olarak yapmış sizce bunu mahkemede delil olrak sunabilr miyim fikir bekliyorum ona göre dosyaya ekliycem teşekkürler
bende aramak istemiyorum ama mahkemede yüzüme baka baka yalan söylüyor ben kovmadım kendi gitti diye kaç aydır ayrıyız çocuguna bir çorap bile almadı birde ben ona elden para verdim diye yalan söylüyor daha neler neler uyduruyor onun yüzünden mahkeme erteleniyor sürekliboşanmak istiyorsan delil melil arama boşver sen biliyorsun kovduğunu hiç bir kadın kolay kolay evini bırakıp gitmez istisnalar hariç
şahitlerin yok mu hiçbende aramak istemiyorum ama mahkemede yüzüme baka baka yalan söylüyor ben kovmadım kendi gitti diye kaç aydır ayrıyız çocuguna bir çorap bile almadı birde ben ona elden para verdim diye yalan söylüyor daha neler neler uyduruyor onun yüzünden mahkeme erteleniyor sürekli
bence kullanamazsınız dogru bilgi sonuçta eşinden boşanmış veya dul yazmıyor eşinden ayrı yazıyorsa evet sizden ayrı boşanma aşamasındasınızmeraba arkadaşlar şuan boşanma aşamasındayım mahkememiz ertelendi fakat eşim facebook hesabında ilşki bilgilerini degiştirip eşinden ayrı olarak yapmış sizce bunu mahkemede delil olrak sunabilr miyim fikir bekliyorum ona göre dosyaya ekliycem teşekkürler
Facebook kendi isim ve soyismiyse hemen cikti al delil sayılır 4 yıl mahkeme mahkeme gezmiş biri olarak :)hyr anlaşmalı boşanma degil eşim beni evden kovdu fakat inkar ediyor kendi gitti diye beni kovduktan sonra da ilişki bilgilerini degiştrmiş
Eğer mahkemede boşanmak istemeyen adamsa ve evden eşini kovmus maksat eşini surundurmekse orda yazılı olan paylaşmışlar bile delil sayılır .facede resmi olarak esinden ayrimisin diye sormuyor. oraya ayri oldugunu belgelerle ispatlayarak guncelleme yapmiyosun. bu hicbiseye delil olmaz. bosanma asamasinda sen de degistirebilirsin. neye delil olacak anlamadim.
bu olay delil falan olmaz. adam medeni halini orda degistirdi diye bu hicbisi ispatlamaz.Eğer mahkemede boşanmak istemeyen adamsa ve evden eşini kovmus maksat eşini surundurmekse orda yazılı olan paylaşmışlar bile delil sayılır .
Bence sosyal hesaplarda ki laf gondermeli paylasimlara delil sayılır tamamen hakimin takdiri bence her ihtimale karşı alsın ben 4 yildir sahte sosyal medya hesabı kullanan eski sevgilinin iftiralariyla gidip geliyorum isimin bile değil ona rağmen abuk sabuk şeylere rağmen şikayeti kaydi alınıp dava açılıyor gerçi benim olmadığım ispatliyorum o ayrı mesele.bu olay delil falan olmaz. adam medeni halini orda degistirdi diye bu hicbisi ispatlamaz.
şahsa hakaret vs baska bisi. bu baska. medeni durumunu nasil paylastigi biseye delil olmaz.Bence sosyal hesaplarda ki laf gondermeli paylasimlara delil sayılır tamamen hakimin takdiri bence her ihtimale karşı alsın ben 4 yildir sahte sosyal medya hesabı kullanan eski sevgilinin iftiralariyla gidip geliyorum isimin bile değil ona rağmen abuk sabuk şeylere rağmen şikayeti kaydi alınıp dava açılıyor gerçi benim olmadığım ispatliyorum o ayrı mesele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?