boşanma davası dilekçem geldi......

hissettiklerimi o kadar güzel dile getirmişsin ki hakikaten size sarılmak isterdim...

keşke aynı yerde olsaydık da karşılıklı konuşsaydık canım, daha yeni yaşadım bunları, hala tam atlatmadım.
ama acı çekmiyorum artık, seninki de geçecek sadece bir boşluk kalacak geriye...
ve emin ol hayatın şu andakinden de evli olduğun zamandan da daha huzurlu olacak...

önceki konularını da okudum canım. Allah sana sabır versin. ama sakın olaki vazgeçme, arama o insafsız eşini. bebeğini düşürmüşsün onun ve ailesi yüzünden. böyle bir insan sevilemez. eğer zor atlatacağını düşünüyorsan bir uzmanla geçirmeye çalış bu dönemini ya da içini rahatlıkla acacagın arkadaşların akrabaların varsa rica et seninle geçirsinler bu zorlu dönemi.
senin için ne hayırlıysa o olsun canım benim

evet eşim hatalıydı peki ben neden hatayı kendimde arıyorum neden aranızda haklı olduğu halde boşanan ve benim gibi acı çeken hatayı kendinde arayan arkadaşlar varmı çok merak ediyorum...

Hatayı kendinde arayışın tamamen "mutlu bir evlilik beklentinin" olumsuz sonuçlanması ile alakalı diye düşünüyorum,aksi takdirde seni bu kadar yıpratan bir evlilikte tüm faturayı kendine çıkarman çok mantıklı bir davranış değil. Aklından geçen tüm olumsuz düşünceler, kendini suçlayışların "alışkanlık"larından dolayıdır. Kolay değildir insanın evliliğini sonlandırması ancak zamanla her şey yoluna girecektir. Çok klişe olacak belki ancak "zaman" sana bu acılarını unutturacak güzellikler getirecek buna eminim.

Canım hakkında hayırlısı olsun.Bende davayı açarken avukatın yanında hüngür hüngür ağladım ayakta duramıyordum.Kim ister yuvası dağılsın Ama inan olmuyorsa olmuyor.Sevmeyen isytemeyen bir adama zorla kendini kabullendiremezsinki...Canım bende tam 7 aydır ailemin yanındayım davamı açtım eşimde boşanmayı kabul etti.Sanki çok isteyerekmi açtım davayı hayır ama yapacak bişey yoktu.Bitmişti onda.Napalım canım artık geçmişe değil önümüze bakmamaız lazım.Bu zor olsada başarmalıyız..

hakkında hayırlısı olsun canım....
kimse istemez yuvasını yıkmak tabi ama buda böyle bi süreç işte...
sağlam dur hatta bi konuş istersen eşinle...
allah yardımcın olsun

bunlar gayet normal.normal bir süreç geçiriyorsun.kuzenim boşanmak kurtulmak için elinden geleni yaptığı halde dava sonrası katıla katıla ağlamıştı biz sevineceğini düşünürken.herkes hayallerle evlenio.allah yardımcın olsun.kuzenim destek almıştı destek alabilirsin.

işte tam bende burda takılıyorum..... eşimin ailesi ile anlaşamadığım kayınvalidemin evimde yatmasını istemediğim için nasıl olurda benim eşim bunları yapar ????

canım ah bu kayınvalideler neden böle lafa gelirse gelinler neden sevmez kayınvalidelerini derler neden acaba kimse kimseden durduk yere nefret etmez bende yaşıyorum bende boşanma sürecindeyim benimki 1 yılı geçti ben hala atlatamadım inan çok zor allahım başa vermesin insan ne hayallerle evleniyo dün evimin anahtarını buldum bizim anahtarların içinde içim öle bi yandıki acısını tarif edemem bende kendimi çok sorguladım neden terke ettim evimi keşke sabretseydim diye ama böyle yaptıkça ben bittim o yüzden düşünme nolur canım oluruna bırak allah yardımcın olsun

Canim seni cok iyi anliyorum, ayni olaylari yasayan arkadaslar yorum yapmislar. Bende ayni surec icerisindeyim, bende cok sorguladim, niye neden keske soyle yapsaydim diye va hala sorguluyorm. Cocugumda var en zoru iste o. Madem cocugun yok geriye donme bakma derim. Guclu ol. Dile kolay geliyor ve yasamayan bilemez biliyorum. Bu cok zor bir sinav ama kisa zaman icinde bu kadar zorluk yasamissin gittikce de artardi sorunlar. evliligin en tatli olmasi gereken yillarda boyle seyler yasanirsa sonra ne olurdu, daha kotuye gidiyor inan bana. eger sevgi bir taraftan bitti ise, geri donusu olmayan bir yol bu. Allah yardimcin olsun.

sizlerin tavsiyelerinizi okuyorum... o gün biraz kendime geliyorum... ama ertesi gün kalkıyorum yine aynı ruh hali.. şu anda sırtımda ne olduğu belirsiz sivilceler çıkmış yanma ve kaşıntı öldürüyor beni sanki.. hepsi sıkıntıdan biliyorum...biliyorum...

şu anda bir işe girip çalışsam iyi gelir mi acaba ....
ama ben muhasebeciyim işim tamamen dikkat isteyen bir iş bu dalgınlıkla çalışabilirmiyim ondanda emin değilim sizce ?

ama ben muhasebeciyim işim tamamen dikkat isteyen bir iş bu dalgınlıkla çalışabilirmiyim ondanda emin değilim sizce ?

Tabii ki isin olsa biraz daha iyi olur senin icin, isinle mesgul olursun kafani baska seylere takarsin. Dalginlik oluyor dogru ama kendini odaklarsan isine gercekten cok iyi olur. Hep evde oturup kafani dinlemek kotu gelir.

bence çok iyi olur çalışman. dikkat isteyen bir iş diyorsun, ne güzel işte böylelikle tüm dikkatin işinde olur, seni üzen şeyleri düşünmezsin. hem de mekan değişikliği olur yeni insanlarla muhabbet etmek kafa dağıtır

Canım benim Allah yardımcın olsun.Bak senin durumunda olan birçok kişi var bende dahil.Çalışsan inan iyi olur.Evde oturdukça ister istemez düşünüyorsun.Neden niçin diye.Ama işe başlarsan emin ol yeni iş arkadaşlar derken birazda olsa acın hafifler.Şimdi ister istemez evde hep konuşuluyordur.Yaran daha çok kanıyordur.Bende kpss kursuna başladım.Canım dilekçeye cvp sen ne yazıcaksın taleplerin olucakmı?

ben hiçbir talepte bulunmayacağım... o kadar kızgınımki ona onun parasınıda tazminatınıda istemiyorum çalışır kendime bakarım ben... dilekçeyede cevap falan vermiycem kanun neyi ne zaman uygun görüyorsa o zaman o olay gerçekleşir zaten..

canım cevap vermeme olayını iyice araştır, sonra mağdur olma...
15 gün içinde cevap vermen gerekiyor vermezsen yaptırımları oluyor...
sakinleş ve bir avukata danış.

Bebeginin ölümüne sebep olan bir adam icin goz yasi dokmek miiiiii senden ne çaldığının farkinda değilsin....
Farkında olsan onu gormek dahi istemez nefret ederdin.....
Lutfen yeni ve temiz bir baslangic firsatini kaçırma

öncelikle çook geçmiş olsun.

ilkbaşlarda,uyandığında sanki kendi evindeymişsin gibi gelir,ama sonra bi bakarsın annenin evindesin,çıkamazsın yataktan öylece uyumak istersin
ama uyuyamazsın,düşünürsün,şöyle yapsam devam edermiydi,böyle alttan alsam sürermiydi,şöyle idare etsem bitmezmiydi...
hep kendinde ararsın hatayı vicdanınla cebelleşirsin,
ama haklı olan sensindir,
istediğin kadar sorgula vicdanını,vicdanının vereceği tek bir cevap var,
sen kırk taklada atsan bu evlilik bitecekti sen elinden geleni yaptın rahatla..
çünkü bilinen bir hayat kuralı var canım,
bir kadın ne kadar çirkef işe yaramaz olursa olsun,ADAM ADAMSA EĞER O EVLİLİK DEVAM EDER.ADAM ADAM OLMALIDIRKİ,KADINDA KADIN OLMAYI ÖĞRENSİN.
binibir türlü düşüncelerle saat gün olur,gün hafta,hafta ay olur,sonra yıl olur,yıllar olur
ama ilk zamandan bu yana bi fark vardır sende nefes alıyosundur,sırtındaki kambur gitmiştir
gözlerin sürmelidir,dudakların parlak..
artık ümidin vardır hayattan..
,geçmiş dünde kaldı arkadaşım SİL GİTSİN,

Canım okadar güzel yazmışsın ki çok duygulandım Şuan okadar duygulandım ki ağlıyorum

arkadaşa katılıyorum şu anda çoook duygusalsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…