hissettiklerimi o kadar güzel dile getirmişsin ki hakikaten size sarılmak isterdim...
önceki konularını da okudum canım. Allah sana sabır versin. ama sakın olaki vazgeçme, arama o insafsız eşini. bebeğini düşürmüşsün onun ve ailesi yüzünden. böyle bir insan sevilemez. eğer zor atlatacağını düşünüyorsan bir uzmanla geçirmeye çalış bu dönemini ya da içini rahatlıkla acacagın arkadaşların akrabaların varsa rica et seninle geçirsinler bu zorlu dönemi.evet gelmemesi için çok dua ettiğim dava dilekçesi geldi.... ama tahmin ettiğimden daha az suçlama var hatta iftira yok bile diyebilirim içinde... ama eşim beni sürekli herşeyden şikayet eden psikoloğa giden bir deli gibi tanımlamış dilekçede...
o kadar dua ettimki herşey tersine dönsün eşim pişman olsun benden özür dilesin....ama olmadı olmadı olmadı...
sona yaklaştıkça daha çok acı çekiyorum.. beraberken mutlu olamadığım eşim şimdi gözümde büyüdü onsuz nefes alamadığımı hissediyorum..
Acaba hatamı yaptım evi terk etmemelimiydim diye kendimi yiyiyp bitiriyorum.. bir kez bile beni aramayan eşimi aramak istiyorum ama çok korkuyorum..
eğer boşanmanın bu kadar zor ve acılı bir süreç olduğunu bilseydim sanırım herşeye rağmen evimi terk etmezdim..
Dua edin benim için..
ACABA BU BİR KADER MİYDİ YOKSA BENİM TERCİHİMMİ BUNU DÜŞÜNMEKTEN YORULDUM...
evet eşim hatalıydı peki ben neden hatayı kendimde arıyorum neden aranızda haklı olduğu halde boşanan ve benim gibi acı çeken hatayı kendinde arayan arkadaşlar varmı çok merak ediyorum...
işte tam bende burda takılıyorum..... eşimin ailesi ile anlaşamadığım kayınvalidemin evimde yatmasını istemediğim için nasıl olurda benim eşim bunları yapar ????
Canim seni cok iyi anliyorum, ayni olaylari yasayan arkadaslar yorum yapmislar. Bende ayni surec icerisindeyim, bende cok sorguladim, niye neden keske soyle yapsaydim diye va hala sorguluyorm. Cocugumda var en zoru iste o. Madem cocugun yok geriye donme bakma derim. Guclu ol. Dile kolay geliyor ve yasamayan bilemez biliyorum. Bu cok zor bir sinav ama kisa zaman icinde bu kadar zorluk yasamissin gittikce de artardi sorunlar. evliligin en tatli olmasi gereken yillarda boyle seyler yasanirsa sonra ne olurdu, daha kotuye gidiyor inan bana. eger sevgi bir taraftan bitti ise, geri donusu olmayan bir yol bu. Allah yardimcin olsun.
şu anda bir işe girip çalışsam iyi gelir mi acaba ....
ama ben muhasebeciyim işim tamamen dikkat isteyen bir iş bu dalgınlıkla çalışabilirmiyim ondanda emin değilim sizce ?
bence çok iyi olur çalışman. dikkat isteyen bir iş diyorsun, ne güzel işte böylelikle tüm dikkatin işinde olur, seni üzen şeyleri düşünmezsin. hem de mekan değişikliği olur yeni insanlarla muhabbet etmek kafa dağıtırşu anda bir işe girip çalışsam iyi gelir mi acaba ....
ama ben muhasebeciyim işim tamamen dikkat isteyen bir iş bu dalgınlıkla çalışabilirmiyim ondanda emin değilim sizce ?
şu anda bir işe girip çalışsam iyi gelir mi acaba ....
Canım benim Allah yardımcın olsun.Bak senin durumunda olan birçok kişi var bende dahil.Çalışsan inan iyi olur.Evde oturdukça ister istemez düşünüyorsun.Neden niçin diye.Ama işe başlarsan emin ol yeni iş arkadaşlar derken birazda olsa acın hafifler.Şimdi ister istemez evde hep konuşuluyordur.Yaran daha çok kanıyordur.Bende kpss kursuna başladım.Canım dilekçeye cvp sen ne yazıcaksın taleplerin olucakmı?
ben hiçbir talepte bulunmayacağım... o kadar kızgınımki ona onun parasınıda tazminatınıda istemiyorum çalışır kendime bakarım ben... dilekçeyede cevap falan vermiycem kanun neyi ne zaman uygun görüyorsa o zaman o olay gerçekleşir zaten..
öncelikle çook geçmiş olsun.
ilkbaşlarda,uyandığında sanki kendi evindeymişsin gibi gelir,ama sonra bi bakarsın annenin evindesin,çıkamazsın yataktan öylece uyumak istersin
ama uyuyamazsın,düşünürsün,şöyle yapsam devam edermiydi,böyle alttan alsam sürermiydi,şöyle idare etsem bitmezmiydi...
hep kendinde ararsın hatayı vicdanınla cebelleşirsin,
ama haklı olan sensindir,
istediğin kadar sorgula vicdanını,vicdanının vereceği tek bir cevap var,
sen kırk taklada atsan bu evlilik bitecekti sen elinden geleni yaptın rahatla..
çünkü bilinen bir hayat kuralı var canım,
bir kadın ne kadar çirkef işe yaramaz olursa olsun,ADAM ADAMSA EĞER O EVLİLİK DEVAM EDER.ADAM ADAM OLMALIDIRKİ,KADINDA KADIN OLMAYI ÖĞRENSİN.
binibir türlü düşüncelerle saat gün olur,gün hafta,hafta ay olur,sonra yıl olur,yıllar olur
ama ilk zamandan bu yana bi fark vardır sende nefes alıyosundur,sırtındaki kambur gitmiştir
gözlerin sürmelidir,dudakların parlak..
artık ümidin vardır hayattan..
,geçmiş dünde kaldı arkadaşım SİL GİTSİN,
güzelim boşanmaktan kıl payı dönmüş biri olarak sana tavsiyem bu yola girmişken artık geriye dönmeye çalışma. inan barışsan bile en fazla 1 sene sürer sonra yine aynı. acı çektiğini hissettiğinde sana yaptığı kötülükleri düşün. hayırlısı böyleymiş de, dua et. Sana tavsiyem sakın arama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?