Bosanma davasi masraflar dilekce yardim..

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Dun avukatla bosanma icin gorusmeye gittim internetten arastirdim 6 bin lira para istedi benim bu parayi karsilayacak butcem yok nasil bir yol izlemeliyim bilggili arkadaslar yardimci olur musunuz ? Dilekceye esimi artik sevmedigimi ve bu sogumanin onun bana karsi olan tavirlarindan oldugunu ailesi ile anlasamadigimi ev islerine yardim etmedigini uzerimde psikoljik ve fiziksel olarak siddet uyguladigini yazacagim bu dilekceyi daha nasil guclendirebilirim

Dun avukatla bosanma icin gorusmeye gittim internetten arastirdim 6 bin lira para istedi benim bu parayi karsilayacak butcem yok nasil bir yol izlemeliyim bilggili arkadaslar yardimci olur musunuz ? Dilekceye esimi artik sevmedigimi ve bu sogumanin onun bana karsi olan tavirlarindan oldugunu ailesi ile anlasamadigimi ev islerine yardim etmedigini uzerimde psikoljik ve fiziksel olarak siddet uyguladigini yazacagim bu dilekceyi daha nasil guclendirebilirim
Çalışmıyorsanız ve üzerinize kayıtlı mal-mülk yoksa barodan avukat talep edebilirsiniz.

barodan avukat talep edebilirsiniz eğer şartları sağlıyosanız, ya da daha uygun fiyatlı bi avukat bakın.

Esinin ve ailesinin haberi olmasin dava acilana kadar, dalavere cevirmesinler..

Yok hic bir seyim baro avukati nasil ilgilenir peki bu surecle
Sanırım önce muhtara gidiyorsun öyle biliyorum belge felan alıyorsun,bağlı bulunduğun adliyeye gidersin orada yardımcı olurlar.

Dovmelerim vardi bileklerimde cok seker ailem biliyordu cok seviyordu bunlara giderken fondootenle pudrayla kapatmasindan yoruldum kisa kollu giymeye hasret kaldim artik dovmelerimle kisa kollularimla ozgur ozgur dolasmak istiyorum cok ozledim

Avukata gerek yok.kendinde dava açabilirsin.adliye önlerinde dilekçe yazanlar var yolda.onlara sor ;boşanma dilekçesi ne kadar diye ;en uygun yazana yazdir.sen adama anlat o güzelce yazıyor.adliye icerisine gir ;bu birine bakan yere boşanma davası açacağım de.harc yatırırsın.tahmini 350 tl ye yakın para gidiyor;çekişmeli olacağı icin.eger eşinle gidip anlaşmalı açarsan daha az.!on gün icinde eve cerp gelir.esinle ayni evde yasıyorsanız;onunda ikamet adresini ayni yazdır eve gelir celp.o evde yoksa sana onunkini vermezler.gidip muhtardan alır.o gelen celp te senin mahkeme verdiğin suçlamaların hepsi yazar.oda cevap yazıp mahkeme verir.oda isterse ;mahkeme günü verilir ama cok uzun sürer.o sürede geri barisirsiniz.

Back
X