Çalışmıyorsanız ve üzerinize kayıtlı mal-mülk yoksa barodan avukat talep edebilirsiniz.Dun avukatla bosanma icin gorusmeye gittim internetten arastirdim 6 bin lira para istedi benim bu parayi karsilayacak butcem yok nasil bir yol izlemeliyim bilggili arkadaslar yardimci olur musunuz ? Dilekceye esimi artik sevmedigimi ve bu sogumanin onun bana karsi olan tavirlarindan oldugunu ailesi ile anlasamadigimi ev islerine yardim etmedigini uzerimde psikoljik ve fiziksel olarak siddet uyguladigini yazacagim bu dilekceyi daha nasil guclendirebilirim
Yok hic bir seyim baro avukati nasil ilgilenir peki bu surecleÇalışmıyorsanız ve üzerinize kayıtlı mal-mülk yoksa barodan avukat talep edebilirsiniz.
Abla annemgile bile soylemedim davayi acip celbi gonderdigimde haberi olacak herkesinEsinin ve ailesinin haberi olmasin dava acilana kadar, dalavere cevirmesinler..
Esinin uzerinde bi sey var miydi, ev araba filan? Varsa tedbir koydur mutlakaAbla annemgile bile soylemedim davayi acip celbi gonderdigimde haberi olacak herkesin
Sanırım önce muhtara gidiyorsun öyle biliyorum belge felan alıyorsun,bağlı bulunduğun adliyeye gidersin orada yardımcı olurlar.Yok hic bir seyim baro avukati nasil ilgilenir peki bu surecle
Banka da bi miktar dugun paramiz varEsinin uzerinde bi sey var miydi, ev araba filan? Varsa tedbir koydur mutlaka
Söz, nişan, kına ve dugunde takilan her sey senin hakkın.. Harcandiysa bile takilan miktar kadarini odemek zorunda sana..Banka da bi miktar dugun paramiz var
Abla inan para pul istemiyorum 12 bin lira para oldu ve vermemek icin her turlu seyi yapar tek istedigim bosanmakSöz, nişan, kına ve dugunde takilan her sey senin hakkın.. Harcandiysa bile takilan miktar kadarini odemek zorunda sana..
Haklarindan asla vazgecme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?