- 22 Haziran 2024
- 26
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi dolunayy123
-
Özel bir işte çalışıyor fakat maaşı iyiAdam ne is yapiyor kac para maas aliyor .3500 iki cocuga cok cok az
O eger 3500 kabul edersem anlasmali boşanicak ben kabul etmezsem çekişmeli açarım diyor sen çalış bak çocuklara diyor3500 ile iki çocukla binadan çıkıp 5 adım attığınızda zaten bitiyor. Kabul etmeyin anlaşmalı mı boşanıyorsunuz? Ne iş yapıyor geliri nasıl?
ya bu erkekler gerçekten çok ş.siz boşanmayın diye mı yapıyor 3500 ile iki çocukla ne yapacaksınız? adamın durumu nasıl işi kendine mı ait bu konularda detay verir misiniz ona göre akıl verelim size.O eger 3500 kabul edersem anlasmali boşanicak ben kabul etmezsem çekişmeli açarım diyor sen çalış bak çocuklara diyor
O eger 3500 kabul edersem anlasmali boşanicak ben kabul etmezsem çekişmeli açarım diyor sen çalış bak çocuklara diyor
tedbir nafakası alır dava sonuçlanana kesinleşene kadar, onu bağlıyorlar genelde gecikmeden.Çekişmeli çok uzun yorucu bir süreç sabrınız varsa devam edin ama davada belli bir sürece kadar o 3500ü de alamayacaksınız. Ya da direk iş bakmaya başlayın boşanılan eşin eline bakarak geçim olmaz o da bu zaafınızı bildiği için istediği gibi kullanacaktır size karşı.
Tedbir nafakası 2. duruşma gibi bağlanıyor o da nerden baksanız 3 6 ay sürer o süreçte bir plan olması lazım, sonra toplu ödeniyor ödenmeyen aylar, haklısınıztedbir nafakası alır dava sonuçlanana kesinleşene kadar, onu bağlıyorlar genelde gecikmeden.
ha iş baksın tabi o ayrı. 10 bin bile alsa boşanınca nerede kalacak, ev vs. var mı acaba...
Ben şükür bakarım çalışırım ama sorumluluk hiç almıyor o yuzrnÇekişmeli çok uzun yorucu bir süreç sabrınız varsa devam edin ama davada belli bir sürece kadar o 3500ü de alamayacaksınız. Ya da direk iş bakmaya başlayın boşanılan eşin eline bakarak geçim olmaz o da bu zaafınızı bildiği için istediği gibi kullanacaktır size karşı.
Teseron işçi 30 bin aliyor10 bin bile 2 çocuğa az
ya bu erkekler gerçekten çok ş.siz boşanmayın diye mı yapıyor 3500 ile iki çocukla ne yapacaksınız? adamın durumu nasıl işi kendine mı ait bu konularda detay verir misiniz ona göre akıl verelim size.
Hayır ev yok ben ailem ile kalicam bana sizinkiler bakar diyortedbir nafakası alır dava sonuçlanana kesinleşene kadar, onu bağlıyorlar genelde gecikmeden.
ha iş baksın tabi o ayrı. 10 bin bile alsa boşanınca nerede kalacak, ev vs. var mı acaba...
Hayır ev yok ben ailem ile kalicam bana sizinkiler bakar diyor nafaka ya gerek bile yok diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?