Boşanma Davası ön duruşma bile Hala Görülmedi

Sweettym

Bir Ben Vardır Bende Benden İçeru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
398
39
318
Merhabalar,

O berbat herifin açtığı davaya karşı dava açtım. Ekim ayında. Hala ön duruşma günü bile alınmadı. Bu kadar uzaması normal mi? Avukatima soruyorum normal diyor. Elinizden geleni yapın öne çekin diyorum. Tamam diyor. Sonuç koca bir sıfır. Haftalar geçiyor yine söylüyorum yine hı hı diyor. Başka avukat tutsam bi de ona para vereceğim. Zaten bir senedir iki cocugumla yaşamaya çalışıyorum. Babalarının tek faydası alıp parka falan götürüp bir küçük süt alması. Bi de faturaları ödemesi.
Bu belirsizlik beni öldürüyor. Sinir oluyorum. Bugün arayip avukata catacaktim hasta hasta geliyordu sesi. Pek birşey diyemedim. Napcam ben ya?

Bosanma psikolojisi zor bir donem.. Allah kolaylik versin.. davaniz ekimde acilmis bildigim kadariyla.. on durusma muhakkak yapilir ama ne zaman bilemeyiz tabikide.. avukataniniz ayarlamiyoki tarihleri, mahkeme belirliyo.. e devlet sifreniz varsa oradan takip edebilirsiniz..

Canimm bu sitede hukuk bölümü var. Konun burada zaten ama istersen oraya da bir bak bir danis. Hukukçu arkadaslar var. Yardım ederler

Arkadaslar birsey soracagım. Bosanma davası 5 yada 6 aylık evliler icin bosanma talebini verip mahkemede bosuyor mu? Yeni yasa cıkmıs dıyorlar 1 yıl dan once bosanılma yok dıye Dogru mu acaba ?

Bosanma asamasi psikolojisi zor bi donem.. oncelikle Allah kolaylik versin.. davanizi ekimde acmissiniz galiba, elbet on durusma yapilir ama ne bu kadar uzadi anlamis degilim.. gerci benim on durusmada davami actiktan dort ay sonra gorulmustu... Avukatiniz belirlemiyoki tarihleri, mahkeme belirliyo.. e devlet sifreniz varsa oradan takip edebilirsiniz.. bende avukatima bi kez catmistim.. olur bu tarz anlasmazliklar .. dedigim gibi e devletten takip edin..

Arkadaslar birsey soracagım. Bosanma davası 5 yada 6 aylık evliler icin bosanma talebini verip mahkemede bosuyor mu? Yeni yasa cıkmıs dıyorlar 1 yıl dan once bosanılma yok dıye Dogru mu acaba ?
Anlaşmalı bosanamazlar. 1 yıl dolması gerek.Çekişmeli dava açılması gerek.

O zaman bu süre normal sizin on duruşmada 4 ay sonra olmuş belki konu sahibinde Şubat. Martı bulur o zaman.

Bizim bi tanıdık 1 ay içinde boşandı. Mahkemede tanidik hakim mi ne varmis

mahkeme ve dosya numarasini biliyorsanız siz gidip mahkemeye sorun
mahkemenin yoğunluğuna göre değişebilir ama 4 ay durusma günü belli olmaması bana tuhaf geldi

mahkeme ve dosya numarasini biliyorsanız siz gidip mahkemeye sorun
mahkemenin yoğunluğuna göre değişebilir ama 4 ay durusma günü belli olmaması bana tuhaf geldi
Yani calismadigim halde bir nafaka bile baglanmadi. Ailem destek oluyor ama böyle bir hakkım varken ne gerek var? Eş.k gibi baksın öyle kolay mı ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…