- 19 Temmuz 2018
- 25
- 9
- 36
- 38
- Konu Sahibi Melikemm110
-
Sanirim evet. Cunku zaten birlikte basvuruyorsunuz mahkemeye. Yine de yarin bir avukata ugramanizi oneririm. Onlar daha iyi bilir. Tazminat veya nafaka islemleri icin bilgi veriyorlar. Ne alirsin alamazsinAnlasmali dilekceyi berabermi hazirlatmamiz gerekir farkli sehirlerdeyiz
Şartlarını söyle ona göre hazirlatsin kabul ediyorsa eğer şartlarını sana bi örneğini gönderir okursun eksik bisey yoksa atarsınız imzalarıAnlasmali dilekceyi berabermi hazirlatmamiz gerekir farkli sehirlerdeyiz
Hazırlanma aşamasında yan yana olmasanız bile başvuruyu beraber yapmalısınızAnlasmali dilekceyi berabermi hazirlatmamiz gerekir farkli sehirlerdeyiz
Tesekkur ederim cevabiniz icin avukata en yakin zamanda gidip bi danismak istiyorum ozamanna kadar biraz bilgi edinmek istedimSanirim evet. Cunku zaten birlikte basvuruyorsunuz mahkemeye. Yine de yarin bir avukata ugramanizi oneririm. Onlar daha iyi bilir. Tazminat veya nafaka islemleri icin bilgi veriyorlar. Ne alirsin alamazsin
Sartlarimi soyliycem daha o konuda konusmadik tek istegim uzamamasi isteklerimi kabul edip en yakinda bosanmakŞartlarını söyle ona göre hazirlatsin kabul ediyorsa eğer şartlarını sana bi örneğini gönderir okursun eksik bisey yoksa atarsınız imzaları
Ben anlaşmalı boşanma protokolü hazirlattim o başka sehirdeydi
Gelip imzalasa bitecekti ama vazgeçti kabul etmedi sonradan çekişmeli olarak açtım
Genelde kabul etmiyorlar da anlaşabildiniz mi diye merak ettim inşallah anlaşmalı olur da boşanırsınız bi an önceSartlarimi soyliycem daha o konuda konusmadik tek istegim uzamamasi isteklerimi kabul edip en yakinda bosanmak
Daha sart sunmadim o konulara gelemedik beni heryerden engelledigi icin sadece msj yoluyla konusabildim anlasmali bosanmak istedigini soyledi bende avukatimi tutucam onunla anlas dedim o kadar daha evimi gidip bosalticam evimi bosalttiktan sonra gidip davami acim diyorum kafam cok karisik insallah gonlunuze gore olur hersey hakkinizda hayirlisi olsunŞartlarını kabul ediyor mu peki
Ben anlasmaliyi kabul etseydi hiç bir talebim olmayacaktı hatta avukat iste hakkını dedi ben kurtulayım yeter dedim
Ama anlaşmalı olmadi malesef
Amin sizinde öyle gerçekten yorucu ve zor bir süreçDaha sart sunmadim o konulara gelemedik beni heryerden engelledigi icin sadece msj yoluyla konusabildim anlasmali bosanmak istedigini soyledi bende avukatimi tutucam onunla anlas dedim o kadar daha evimi gidip bosalticam evimi bosalttiktan sonra gidip davami acim diyorum kafam cok karisik insallah gonlunuze gore olur hersey hakkinizda hayirlisi olsun
Ben hakkim olani talep etmek istiyorum umarim kabul eder uzamasindan yana olucagini dusunmuyorum o buyuk ihtimal avukat tutmadan halletmek istiycek ben heme mi avukat tutsam daha iyi olur bu protokol avukatlami hazirlaniyorBeraber bir protokol hazirlamaniz gerekiyor. Siz isteklerinizi belirtin bakalim kabul edecek mi. Kabul etmezse mecburen cekismeli olur. Avukatiniz araciligiyla irtibata gecseniz daha iyi cunku bu asamaya gelinmis bir durumda yuzyuze gorusmek hos olmayabilir. Ben 2012de anlasmali olarak bosandim hic bir sey istemedim, uzun surmemisti hemen neticelenmisti dava
Resmî olarak sart degil avukat ama iyi bi protokol gerek haklarınızı alabilmek icin avukat tutun derimBen hakkim olani talep etmek istiyorum umarim kabul eder uzamasindan yana olucagini dusunmuyorum o buyuk ihtimal avukat tutmadan halletmek istiycek ben heme mi avukat tutsam daha iyi olur bu protokol avukatlami hazirlaniyor
Kendiniz de hazirlayabilirsiniz ya da birlikte ayni avukata gider ona hazirlattirirsiniz. Onemli olan isteklerin karsilikli olarak kabul edilmesi.Ben hakkim olani talep etmek istiyorum umarim kabul eder uzamasindan yana olucagini dusunmuyorum o buyuk ihtimal avukat tutmadan halletmek istiycek ben heme mi avukat tutsam daha iyi olur bu protokol avukatlami hazirlaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?