• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası

Ben yeni bosandim.Once mallarin yarisini isterim,yoksa asla bosanmam dedi.Ben de aldattin,calismadin,bana psikolojik siddet uyguladin dedim.Kanitlarin neler dedi.Beraber yasadik 15 yil,ne kanitlarim var biliyorsun.Rezil olursun dedim.Adam tirsti yaptiklarindan sadece arabayi ver yeter dedi.Sunu soylemeden gecemeyecegim ama evdeki esyalarinin listesini gonderdi,ev terligi,banyo lifi,jolesine kadar istedi.Hatta bir yillik yag almistim,kendisi calismiyor,onun da yarisini istedi.Neyse ki bitti.

Çok şükür kurtulmuşsunuz
Malları nasıl bölüştünüz
Çocuk var mı

ailesiyle mi yaşıyor , ev mi tuttu

Çok şükür kurtulmuşsunuz
Malları nasıl bölüştünüz
Çocuk var mı

ailesiyle mi yaşıyor , ev mi tuttu
Ev bende kaldi.Dedigine gore annemden kalan ufak bir miras vardi,onu da bana bagisladi,hak istemedim diyor,sanki hakki varmis gibi.2 cocugum var,velayeti bende.Onun ev tutacak parasi yokki,anasinin dizinin dibinde yasiyor.Adam calismiyor.Ben besledim yillarca,biraz da babasi beslesin.

Ev bende kaldi.Dedigine gore annemden kalan ufak bir miras vardi,onu da bana bagisladi,hak istemedim diyor,sanki hakki varmis gibi.2 cocugum var,velayeti bende.Onun ev tutacak parasi yokki,anasinin dizinin dibinde yasiyor.Adam calismiyor.Ben besledim yillarca,biraz da babasi beslesin.

Araba ona gittiyse kötü çalışmadıysa

Ben yeni bosandim.Once mallarin yarisini isterim,yoksa asla bosanmam dedi.Ben de aldattin,calismadin,bana psikolojik siddet uyguladin dedim.Kanitlarin neler dedi.Beraber yasadik 15 yil,ne kanitlarim var biliyorsun.Rezil olursun dedim.Adam tirsti yaptiklarindan sadece arabayi ver yeter dedi.Sunu soylemeden gecemeyecegim ama evdeki esyalarinin listesini gonderdi,ev terligi,banyo lifi,jolesine kadar istedi.Hatta bir yillik yag almistim,kendisi calismiyor,onun da yarisini istedi.Neyse ki bitti.
Yağ önemli

Hic calismadi diyemem tabiki.Ama evin gecimi son 5 yil bendeydi.Ne yasanirsa yasansin 15 yillik emegi var onun da.Bana hakki gecmesin istedim.Cocuklarima karsi kullanmasin bu durumu istedim.Kendim teklif ettim.

15 yıllık emeği varsa onun size geçmiş hatta .
Ama çocuklar için o da gerekli .
Mantıklı davranmışsınız .

Çalışmıyorsa çocuklara nafaka nasıl veriyor
Bir de ne oldu da son 5 yıldır çalışmıyor

Tabiki.Banyo lifi,iceri disari terligi,jole,onemli seyler.Evin dagilmis,cocuklardan ayrilmissin,bunlar halledilir seyler.Ama yag onemli,halledilemez.😏
Ne kurtarırsam kar demiş adam, benimki de vazgeçmiş hiç birşey vermiyormuş bana, nafakada dahil bakalım beni neler bekliyor

İyi akşamlar
Eski konumu bilen arkadaşlar vardır, boşanma davasını bıgün açtım, daha önce imzaladığı anlaşmalı protokolü verdim.
Şimdi tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum eş kişisi davaya katılmazsa, ya da vazgeçerse anlaşmalı boşanma davası kapanır mı yoksa çekişmeliye dönüşür mü?
Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için...
Kız kardeşim yaşadı aynı problemi. Karşı taraf anlaşmalı olmasına rağmen davaya katılmayınca sözlü olarak hakime beyan etmediği için çekişmeliye dönmüştü dava.

Bizimkide asiri cekismeli bosanmam diyip duruyor kucuk cocuktan dolayı elinden alip duracam diyip duruyo yok 3 yasinda dava acacam alacam yok soyle böyle nasil ikna oldu sizinki
Benım cocugum yoktu dava actı hepsının yalan oldunu ıspatladım allah bana yardım ettı .Mecbur sonra kabul ettı adi pislik

• Beğen
Reactions: Cac
Protokolü imzaladıysa aslında mahkemeye gitmesi şart değilmiş ama hakimler eşlerin ikisini de görmek istiyormuş o yüzden erteleyebilir
Gelir mutlaka ve kabul etmediğini söyler hatta bugün bana şunu söyledi ben imzalamadım o dilekçeyi 🤷🏻‍♀️

Gelir mutlaka ve kabul etmediğini söyler hatta bugün bana şunu söyledi ben imzalamadım o dilekçeyi 🤷🏻‍♀️

Benzer şeyi ablam da yaşadı. Erkek imzaladıktan sonra mahkeme sabahı gelip hakime vazgeçtiğini söyleyecekti. Ablamın avukatı da kenara çekti bişeyler konuştu tam olarak ne dediğini bilmiyorum ama sonra avukat bize " hadi hakime öyle söyle de ben sana nasıl yüksek tazminatlı çekişmeli dava açıyorum gör" gibi bişey dediğini söyledi. Korkmuş o da öyle bişey demedi.

Ne zor zamanlardan geçiyoruz
Çocuklarım olmasa hiç bir şey istemiyorum hepsini başına çal yeterki yakamdan düş diyeceğim ama artık kendi hakkımı değil onların hakkını savunuyorum o yüzden bedensel yorgunluğu geçiyorum zihinsel yorgunluğun bitmeyeceği bu süreç gerçekten zor olacak

• Beğen
Reactions: Cac
Back
X