Boşanma Davasında Ses Kayıdı Ve Hakimin Kararı

Evet canım yılan hikayesine döndü resmen :) Ama adli tatil girmiyor Allahtan temmuzun ilk haftası son celsem var.Bitsede kurtulsam yaaa.Evet canım avukatları biraz sıkıştırmak lazım benimkide öyle sormasam hiçbişey hakkında bilgilendirmiyor :) Seninda hakkında hayırlısı olsun tatlım.Eşinde boşanmayı kabul ediyormu?

ewt oda istiyo bosanmayı ..ama bilmiyorum ilk durusmada ne ifade verecek görücez.görüşmüorum kendisiyle zaten ayrı şehirlerdeyiz..nafaka vermek istemiyo oda ..vermemek için maaşını düşük gösteriyo falan ..ama hikaye hepsi...donuna kadar alacam

Canım konun varmıydı hatırlayamadım.İlk celsede pek bişey olmuyor.2. celsede şahitler mevzusu falan.Nekadar süredir ayrısınız? Kaç yıllıkk evlisiniz? Umarım haklarını alırsın canım ama yıpratıcı bir süreç.Ayrı şehirlerde olmak güzel.Benimde öyle.Özelden msj attım sana canım.

özelden msj atamıorum yeni üye oldgm için.ekledim sizi ama kapalı gzküor

kızlar 3. celsem 31 mayısta olmuştu tam karar çıkıcak diye düşünürken hakim hastalanmış ve temmuza ertelenmişti celsem.Başka hakim kısa bir duruşma yapmıştı eşimin işten çıkartıldığını bu yüzden nafakanın ya tamamen kaldırılmasını yada biraz indirilmesini talep etmişti.Fakat hakim yorum yapmadı.Ses kayıdını delil olarak belirten eşim hala ses kayıdını sunmamış.Anlamadım madem belirttin neden sunmuyorsun.Avukatım diyorki temmuzda kesin karar çıkıcak.ve davanın kazanı sen olucaksın diyor...İnş kızlar öyle olur.Eşim kurumsal bir şirkette sendikalı olarak çalışıyor.Patronları tarafındanda çok sevilirdi zaten yönetici konumundaydı kendisi.Ben ordan bir komşumu aradım bana işe hala gittiğini fakat şahitlik yapamayacağını söyledi.onada hak verdim çünkü 30 yıllık komşuları.Bende dün eşimin işyerini arayarak farklı isimle müsterisiyim kendisiyle görüşebilirmiyim dedim bana sekreter işten ayrıldığını söyledi.Ama hiç inandırıcı gelmiyor bana kızlar.sırf nafaka ve tazminat olayından kurtulmak için böyle bişey yaptığını biliyorum...

ohaa adamdaki dümenlere bak tabi ayrıldı diyecek bunu ispatlaman için işyerine git noterle beraber orada olduğuna emin olduğun bir vakitte noteri şahit tut bir kaç gün üst üste ispatla delille sunabileceğin bir yol bulmak lazım :44:

canım farklı illerdeyiz eşimle.Gidip birkaçgün kalıp onu takip edip ispatlamam mümkün değil Bende nasıl ispatlayacağım diye kara kara düşünüyorum

bildiğim kadarıyla senin haberin olmadan alınan hiçbir ses kaydı mahkemede delil olarak görülmüyor. yani bırak sunarsa sunsun senin haberin yoksa sesinin kayda alındığından birşey ifade etmez. işyerindeki durumu da mahkeme zaten araştırırsa hemencik bulur

nerde bu üyecan acaba ya merak etdim :)

Evde çorap falan kaybolunca sizi çağırıcam. Müge Anlı jr. gibisiniz

Benm de 12 Nisan a ertelendi mahkeme. .2 yıla gidiyor nerdeyse Hakime hanm doğum izninde ve sürekli erteleniyor. .12 Nisan mahkeme. .ben çok uzluyordym önceden inanın geçiyo. ..şimdi çok daha iyiym ..ise girince tamamn geçecek. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…